Açıp da gözün aydın demiyorlar mı... İşte o anda acı bir gülücük konuyor dudaklarıma...
Ne için göz aydın?Bunca kırılmışlığın ardından geri gelmeyecek sevinçlerime mi?
İçimde yitip giden heyecanın geri dönmeyişine mi?
Geç olmadı mı?... Ve evet buruğum,hem de çok! Hissetmesini beklediklerim bunu gözardı ederken, senin bunu farketmen yine akıttı yaşlarımı.
Hiçbir şey eskisi gibi değil, olamaz!!!
Ben seni çok özledim sevgilim ne yapacağımm blmiyorumm .. Çok üzülüyorumm .. Gerçekten sana çok ihtiyacım var .. Ama yoksun .. keşke yanımda olsann .. nasl dayanacağım daha bilmiyorumm ...
Tüm yad edişlerimde , yokluğunda dahi yüzümü gülümseten adam Öyle içten , öyle sıcak , öyle yoğun ki aşk'ın bakışları Yüreğimi parçalıyor hasretinin derin acısı Ne denir ne söylenir ki , hoş söylense de çaresi ne olabilir ki Tutamıyorum dilimi .. Söylemeden edemiyorum işte ne olur anla beni .. Üzülme fakat çok ben özlüyorum seni ...
Bana gönderdiğin sabah aldığım faxı okuyorum ...
Ne güzel bahsetmişsin benden .. Ailem diye ..
Ömrümm canım sevdiğimm .. Ailemm kanımmm canııııııımmmm ...
Belki aynı kandan değillizz .. Ama bana demiştin ya .. Al canım senin olsun diyecek kadar çok seviyorum seni diye ..
Aynı kandan olmamıza hacet yok .. Aynı gönüldenizz .. Aynı gönül demek aynı kan demek .. Ve sevgilim ben de seni öyle seviyorumm ..
Al canım senin olsun diyecek kadar çok ...
Öyle zor ki ayrı kalmakk .. Öyle dayanılmaz kii .. Ama unutma beni sevgilim .. Bak haberleşemesek de vazgeçmiyoruz biz birbirimizden ..
Bu zorluklarında bir sonu gelecektir elbet .. Yeter ki yılmayalımm yeter ki vazgeçmeyelimm ..
Öyle büyük ki yüreğimdeki sevginn .. Öyle çok ki özleminn .. Yanımda olamasan da telefonun ucunda olamasan da gözlerimi kapattığımda yanımdasın .. Hatıralarımızı düşündüğümde beni gülümsetebiliyorsun . Sen yokluğunda dahi beni gülümsetiyorsunn ..
Nasıl senden vazgeçerimm .. Nasıl senin olmaktan vazgeçerimm .. Ömrümün sonuna kadar senin olacağımm .. Senin olmak istiyorumm .. Ve bu yüzden de çok mutluyumm .. Sen yanımda olmasan da ben seninimm ve hep senin olacağımm son nefesimi verirken de sana ait olan bir kadın olacağımm ... Seni çokk çoooook seviyorumm ...
Ağlıyorumm .. Seninle mesajlaşmayı konuşmayı özledim demişsinn .. Çok üzülüyorummm .. Allah kahretsinn yine ağlıyorum ...
Bazen gerçekten inanamıyorum. Bu yazım, üslup, hayata bakış, ekonomik ve sosyal durum bir hukukçuya bir üniversite mezununa mı ait diye... Gerçekten inanamıyorum
Kıskançlığın gittikçe dozunu aşıyor farkında mısın! Tamam arada bi hoşuma gitmiyor değil, ama insan dişçiye gitti diye surat yapar mı!
Of of ne çektim be senden ne çektim. :18:
Çilesine bile kurban olduğum, bak gene seni çok sevdim