Ayrılsak ölürüz biz ... Bir bedende bütünüz biz ...Öyle özledim ki seni .. O kadar çok seviyorum ki seni ...Herşeyimsin sen benim bu hiç değişmedi hiç bir zaman da değişmeyecek ben hep çok seveceğim seni .. Sen bir tanemsin benim ..Yaşaama sebebimsin .. Ne kadar yanımda olamasan da inşallah geçecek bu zor zamanlar .. Yine telefon olacak yine konuşabileceğiz .. Yine görüşeceğiz yine buluşacağız .. İnşallah yine eskisi gibi çok güzel günlerimiz geride bırakacağımız çok güzel anılarımız olacak ..Yine sırılsıklam ıslanana kadar yürüyeceğiz yağmurun altında .. Sanki ilk kez buluşuyormuşuz gibi heyecanla sarılacağız her buluşmamızda olduğu gibi . Belki tartışmalarımız olacak sokağın ortasında ve herkes bize bakacak .. Belki kızacağım sana belki de sen bağıracaksın bana .. Ama 5 dakika sonra hiç bir şey olmamış gibi yine sarılıp barışacağız .. Eminim herşey yine eskisi gibi güzel olacak .. Sabretmemiz gerek nasıl 3 aydır birbirimizden uzak ayrı haberleşemeden konuşamadan görüşemeden devam ediyorsak devam ettirebiliyorsak ilişkimizi hiç bir zorluk bizi yıkamaz .. 6 ay daha bekleriz sevgilim .. Ne kaddar acı olursa olsun ne kadar zor olursa olsun bizi hiç bir engel yıkamadı bu da yıkamayacak ve göreceksin bu sınavı da başarı ile atlatacağız biz ..Ve unutma ...Ayrılsak ölürüz biz ... Bir bedende bütünüz biz ...