içimden hep söylüyorum bunu "iyiki varsın, iyiki varsın, iyiki varsın..." işte, evde, dışarda, alışveriş yaparken, gezerken, eğlenirken, üzülürken, ağlarken hep söylüyorum; iyiki varsın sevgilim. iyiki benim aşkımsın, iyiki kocamsın...geçemedim yine direksiyon sınavını
boşa gitti bütün emeklerimiz ama sen yine yanımdaydın, bana destek oldun, benimle üzüldün. canım benim kıyamam sana. tam 1.5 yıl oldu evleneli, hala sadece senle başbaşa olmak istiyorum, sadece senle gezmek istiyorum, doyamıyorum, yetmiyo zaman, yetmiyo hayat.. annemler hep onlara gidelim istiyolar, haftasonları beraber bişeyler yapalım istiyolar ama ben sadece SENLE olmak istiyorum.. ooof off rabbim seni benden beni senden ayırmasın olur mu bitanem? en kötü günümüz şu ehliyetle uğraştığımız günler olsun. sana aitim ben, sana aşığım, deliler gibi, çılgınlar gibi. şükretmeyi unutuyorum allaha. seni karşıma çıkardığı güne şükürler olsun binlerce kez. çünkü sen benim dualarımın karşılığısın, çünkü sen benim armağanımsın, çünkü sen benim bu dünyadaki cennetim, en güzel hediyemsin.. hem annem hem babamsın..hem dostum hem arkadaşımsın.. hem kardeşim hem sevgilimsin.. hem kocam hem bebeğimsin.. seni sevmeye, sana doymaya yetsin ömrüm olur mu?