Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben nasıl sevmem seni! Çok severim hem de öyle çok... Çünkü sen kaybettiğim herşeyi geri verdin bana!

Allah senden razı olsun ve seni bana razı eyleyen Allahıma binlerce şükürler olsun!

dilerim bir gün tekrardan karşılaşırız. o zaman her şey benim istediğim gibi olur.

taba rengi pantolonun ve lacivert triko kazağın sana çok yakıştı ama ki çok yakışıklısın benim esmer yarim :78:

uçarak eve gidicem şimdiiii akşama sana çok güzel mamalar yapıcam benim canım sevgilim

Nejat işler Allah'ım sana yardım etsin dualarım seninle...Gerçekten çok iyi bir oyuncusun ve gerek tavrın gerek ses tonun oldum olası seni severim inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun..Allah yardım etsin ...

Ağzından 14 Şubat planını kaçırmayaydın iyiydi sevdiceğim
Şimdi ben nasıl beklerim 1 ay

içimden hep söylüyorum bunu "iyiki varsın, iyiki varsın, iyiki varsın..." işte, evde, dışarda, alışveriş yaparken, gezerken, eğlenirken, üzülürken, ağlarken hep söylüyorum; iyiki varsın sevgilim. iyiki benim aşkımsın, iyiki kocamsın...geçemedim yine direksiyon sınavını boşa gitti bütün emeklerimiz ama sen yine yanımdaydın, bana destek oldun, benimle üzüldün. canım benim kıyamam sana. tam 1.5 yıl oldu evleneli, hala sadece senle başbaşa olmak istiyorum, sadece senle gezmek istiyorum, doyamıyorum, yetmiyo zaman, yetmiyo hayat.. annemler hep onlara gidelim istiyolar, haftasonları beraber bişeyler yapalım istiyolar ama ben sadece SENLE olmak istiyorum.. ooof off rabbim seni benden beni senden ayırmasın olur mu bitanem? en kötü günümüz şu ehliyetle uğraştığımız günler olsun. sana aitim ben, sana aşığım, deliler gibi, çılgınlar gibi. şükretmeyi unutuyorum allaha. seni karşıma çıkardığı güne şükürler olsun binlerce kez. çünkü sen benim dualarımın karşılığısın, çünkü sen benim armağanımsın, çünkü sen benim bu dünyadaki cennetim, en güzel hediyemsin.. hem annem hem babamsın..hem dostum hem arkadaşımsın.. hem kardeşim hem sevgilimsin.. hem kocam hem bebeğimsin.. seni sevmeye, sana doymaya yetsin ömrüm olur mu?

Son düzenleme:
Aslında konuşmak istiyorum ama anlatmak istemiyorum. Anlatmazsam konuşasım gelmiyor.
Bir de hastalığım ilerledi sanırım. Sırtımdan kramplar giriyor sürekli, gözümden bir iki damla yaş geliyor geçiyor.
Bugünlerde geçecek ama delipte geçecek sanırım.

Sırf lisenin devamı gibi olsun birlikte okuyalım diye sevmedigim bi bolumu okuyoruz iyi kotu bitecek, tamam beraber buyuyoruz da biz nası buyuk adam olcaz sevdicegim :26: insallah hayal ettigin gibi bi meslegin olur hayirlisi olur.. Kpss ye girelim taam mı belki tutturruz biseyler vay arkadas ne zor ismis meslek sahibi olmak

Hayatımda en nefret ettiğim şey, iyi niyetimin suistimal edilmesidir..

Ben agresifimdir, esintiliyimdir, arızayımdır ama iyi niyetim salaklık derecesindedir..
Bunu kullananı gördüm ve hissettim mi cinler tepeme çıkıp dans ediyor..

Hala unutamıyorum benden özür dileyeceğine, o fütursuzca diklenmeni..Ben senin yerinde olsam, 50 kere verdiğim sözü tutmasam ya da tutamasam, karşımda bana bunca iyi niyet göstermiş ve uğraş vermiş birini böyle zor durumda bıraksam, bırak böyle diklenip estirmeyi, mahçubiyetten yerin dibine girerdim..

Ve senin gerçekten bu işe niyetin olsaydı, neye sinirlendiğimi, neye "e yeter artık ama" dediğimi anlar, ona göre bir tavır takınırdın..Her şeyden önce özür dilerdin..

Bütün iletişim adreslerim elinde, özür dilemeye karar verirsen ben buradayım, bana ciddi anlamda yamuk yapmamış hiç kimseye kin duymadım bu yaşıma kadar.. umarım yaptığın ayıbı ve hatayı anlar, telafi edersin..

samimi gelmiyorsun bir türlü. yanılıyor muyum acaba? ne bilim, öyle hissettiriyorsun. neyse...

Üzülecegini hic tahmin etmemistim hayatimin Bayrami
Demek ki sen gercekten cok istiyorsun.
Bende biraz burukluk yasadim ama sonucta daha cok erken, herseyin hayirlisi.

deseler ki neden değiştin,
ben özen gösterirken/beklerken, ben önem verirken, sürekli üzülürken, ağlarken, benim sürekli içim sıkılırken, iyi niyetim kullanırken, haksızlık, düşüncesizlik yapılırken, karşımdaki ağzının ayarını tutturamazken, ben gene üzülürken, ağlarken, ve ben böyleyken siz özenmeyip, yakınlığınızı, güya dostluğunuzu tüm samimiyetinizle hissettirmezken ben napabilirim? kendime döndüm!
derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…