Mesaj sayım yetmediği için cvp veremedim farzediyorumki burayı okuyorsunuz
Ben yalnızca çok beğendiğim yazılara beğeni yollarım beğenmediklerime tepki vermem neden öyle bir durum olmuş gerçekten bilmiyorum tam tersi bir durum söz konusu aslında yazınızı çok beğendiğim için beğeni yollamıştım
o kadar canımı sıkıyorsunuz ki, siz konuşurken sizi dinlememek için Candy Crush bağımlısı oldum, allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın telefonun saatiyle oynamaktan canım çıktı..
Bazen iki iki daha beş edermiş ve etti
Şimdi hediyeyi iptal edeyim en iyisi çünkü değmezsin sen.
Allahim neler yaratmissin bazi insanlar gerçekten iğrenç.
Bunu yapmayacaktin şimdi bardak tasti ve bardak da kirildi.
Bencil, sabırsız ve biraz takıntılıyım.Hata yaparım, kendimi kaybederim ve bazen çekilmez olurum.Ama en kötü halimde beni çekemiyorsan, en iyi halimde kesinlikle beni haketmiyorsun demektir.
Sanirim dun son kez gordum saskin gozlerini..o kadar yaktinki icimi mutlu ol diyemiyorum sana...bensiz olma,olamada....ama allahim nolur bitsin artik icimde..yoruldum cok yoruldum...
hayatımı çekilmez ve karmakarışık kılan insanlar size sesleniyorum bir kez olsun rahat bırakaın beni yeter artık inceldiği yerden kopsun zararınız haddini aştı ben itmeye çalıştıkça olumsuzlukları dibime dibime getirmenizden yoruldum artık. anlayıp yardımcı olacağınız yok bari uzak durun geri dönüşlerinizde bir öncekinden daha fazla canımı acıtıyorsunuz net!!! imkanlar elverse yalnız olabileceğim ve çevremde az insanın olduğu bir yerlere atacağım kendimi bu şehirden gitmem için yollarımı ve sınırlarımı zorluyorum şu an.evet ben sizin için değişmedim ve bencilleştim taviz vermedim şu saatten sonra da kimin ne düşündüğü zerre umrumda değil o ne düşünür aceba diye bir kere aklınızdan geçseydim şu an bunları yazıyor olmazdım zaten .tam inşa ettiğim kumdan kaleleri sağlamlaştırmaya çalışırken dalga misali yıkıp geçiyorsunuz teşekkürler .bize de bu hayattan payımıza düşen buymuş ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner