Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsan 5 ayda 3 kez ayrılır mı yahu ?

Mesaj sayım yetmediği için cvp veremedim farzediyorumki burayı okuyorsunuz
Ben yalnızca çok beğendiğim yazılara beğeni yollarım beğenmediklerime tepki vermem neden öyle bir durum olmuş gerçekten bilmiyorum tam tersi bir durum söz konusu aslında yazınızı çok beğendiğim için beğeni yollamıştım

o kadar canımı sıkıyorsunuz ki, siz konuşurken sizi dinlememek için Candy Crush bağımlısı oldum, allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın telefonun saatiyle oynamaktan canım çıktı..

insanın hevesi bu kadar kursağında bırakılırdı tebrik ederim sevgili ebeveynim ve kardeşim bu ne ya böyle...

hediyeleşmek günah mı nesi var anlamıyorum incelik edip düşünmüş almış

evet pahalı almış evet...

ama ben ne yapayım gönlünden kopmuş işte alma mı deyip neden böyle yapıp beni üzüyorsunuz anlamıyorum ki...

yok ortada bişey yok günahmış neden günah ki????????? söyleee

"HEDİYELEŞMEK SÜNNETTİR." bi kere ama sen hep bu durumlarda aynı tepkiyi verip duruyorsun..

bi düşün de ki.. ileride kızıma bakar şimdiden alıyor o zamanda alır diye demi amaa nerdeeeeee...

ancan böyle tabularınızla yaşarsınız işte...

veeee.....

sen kardeşşş ne zaman bir kardeş gibi davranacaksın bana acaba çok merak ediyorum bu hareketlerine laf sokmalarının

yaşının gereği ergenlik diyorum ama herşeyinde bir sınırı vardır demi..

yok sen bi yere gitmke istemiyorsun falan falan benim yapım bu tamam mı gitmek isteğim zaman olur olmaz herkes hürdür..

ben size göre mi hareket edeceğim...

ama yok sizin dediklerinizi yaparsak görmezsiniz bi karşı bi şey yapalım hemen laflar havada uçuşur.

tebrikler bu akşam da canımı sıkmayı başardınız...

Son düzenleme:
Bazen iki iki daha beş edermiş ve etti
Şimdi hediyeyi iptal edeyim en iyisi çünkü değmezsin sen.
Allahim neler yaratmissin bazi insanlar gerçekten iğrenç.
Bunu yapmayacaktin şimdi bardak tasti ve bardak da kirildi.

daldan dala daldan dala
zırt pırt aynı yoğun duygularla aşık mı olunurmuş arkadaş ya!
mola vermek gerek hem

sen ne zaman ortadan kaybolsan anlatılacak çok şey çıkıyor.

Bencil, sabırsız ve biraz takıntılıyım.Hata yaparım, kendimi kaybederim ve bazen çekilmez olurum.Ama en kötü halimde beni çekemiyorsan, en iyi halimde kesinlikle beni haketmiyorsun demektir.

Marilyn Monroe

08.02.2009 - 08.02.2014

Acısıyla tatlısıyla 5 yılı doldurduk sevgilim
Nice 5 yıllara inşaAllah

Rabbim...Artık izin ver unutayım be..İzin ver nolur..

O enkazın altından çıktım ama nasıl çıktığm bilmiyorum. Kalıntılarını temizleyeyim, kalmasın hiç bir şey diyorum. Beceremiyorum işte.

Az biraz yardım et

Sanirim dun son kez gordum saskin gozlerini..o kadar yaktinki icimi mutlu ol diyemiyorum sana...bensiz olma,olamada....ama allahim nolur bitsin artik icimde..yoruldum cok yoruldum...

hayatımı çekilmez ve karmakarışık kılan insanlar size sesleniyorum bir kez olsun rahat bırakaın beni yeter artık inceldiği yerden kopsun zararınız haddini aştı ben itmeye çalıştıkça olumsuzlukları dibime dibime getirmenizden yoruldum artık. anlayıp yardımcı olacağınız yok bari uzak durun geri dönüşlerinizde bir öncekinden daha fazla canımı acıtıyorsunuz net!!! imkanlar elverse yalnız olabileceğim ve çevremde az insanın olduğu bir yerlere atacağım kendimi bu şehirden gitmem için yollarımı ve sınırlarımı zorluyorum şu an.evet ben sizin için değişmedim ve bencilleştim taviz vermedim şu saatten sonra da kimin ne düşündüğü zerre umrumda değil o ne düşünür aceba diye bir kere aklınızdan geçseydim şu an bunları yazıyor olmazdım zaten .tam inşa ettiğim kumdan kaleleri sağlamlaştırmaya çalışırken dalga misali yıkıp geçiyorsunuz teşekkürler .bize de bu hayattan payımıza düşen buymuş ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner

Özlemiş olabilirim.. Olmayabilirim de.. Amaaannn ne farkeder umrunda mı sankii....

bağdat caddem geliyorum. yerinde dur.kıpraşma sakın
nook deniz mahsüllü salatanı canım çekti sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…