Hakkımda yaptığın onca gıybete rağmen, arkandan atılıp tutulanlara karşı seni yerin dibine batıramam... Çünkü o şekilde ben de olabilirdim.
Yanlışa çirkinliğe asla onay vermem veremem...
Çok özledim seni... Elbet bir gün yollarımız birleşecek... O güne kadar hoşçakal... Benim yaptığım hatayı sen asla yapma... Çok seviyorum seni her zamankinden çok...
Gelme , gelme . İstemem ben seni.
Oğlum sen var ya bir b.k olmazsın. B.k'un yerine başka bir şey yazardım da burası kaldırmıyor .
O kız sana müstahak ya valla bak. Sen daha iyi bir kızla olamazsın , olmamalısın.
Ne mahvedicem hayatımı seninle be !
Seni adam etmekle mi geçiricem ömrümü, törpülemekle mi ?
Sen, yok yok...
Sen var ya ...
Kelimeler nasıl yetersiz şuan .
Sen beni hak etmiyorsun ki bir kere zaten ?
Çevremizdeki insanların söyledikleri çok doğru, o abi bile söylemişti bana...
"Sorcha , o seni taşıyamaz. Sen her halinle ona fazlasın " demişti de , sinirlenmiştim.
Haklıymış. Sen bana gelsen zaten ben ikinci gün kapının önüne atarım seni be
Giiit defol git gözüm görmesin.
cevap atmayana mesaj atmam arkadaş. nefret ediyorum bundan. kendimi ne diye sıkacağım. uğraşamam
bir de lafları doğru yerden anlasa bazılarınız mesela çok sevineceğim.
Sen egosunu tatmin etmeye calisan serefsizin tekisin! Her firsatta bana övdüğün o gerizekali kuzenin gecenin bu saatinde yaninda.hanfendiyle bu saatte ne halt yiyosunuz acaba?ve sen cevrimici oldugun halde bana cevap yazmiyosun.senin allah belani versin!!!! Kopek!!!!
Yazlık fotoğraflarımıza bakınca kafayı yiyecek gibi oluyorum .
Hala ama hala fotoğraflarımızı gördüğümde, gözümden akan o damla damla yaşlara lanet olsun .
Hala inanamıyorum bi gün bende diyecek miyim bunu diye düşünürken işte diyorum. ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ!
Bugün şafak bize doğdu, yarın kollarımdasın. Artık rakamlar yok saatler var. :97:
Ben alnımın akıyla bekledim ve sonunda alıyorum. Rabbim diğer asker bekleyenlere de nasip etsin