Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İçinde otel kelimesi geçen birkaç şiir dizesi gönderdim diye nasıl seninle otele gidebileceğimi düşünüyorsun? :44:
Bu kadar da uçma. Hayallere kapılma hemen. Rüyanda bile göremezsin.

bin defa da gayet ayrıntılı ve açık anlatsam anlamayan insanlar beni sinir krizine sokabilirler. ya sen uygulama. anla yeter!

ah diyorum ah
sen bana söz vermedin mi
neden kendini bu kadar değersizleştiriyorsun neden neden anlamıyorum
sana çok kızgınım
senden nefret etmem lazım
seninle arkadaşlığımı bitirmem lazım
seninle konuşmamam görüşmemem lazım

verdiğim sözü tutmam lazım
bu sefer verdiğim sözün arkasında durmam lazım

daha kaç hatanı affedeceğim
yapma lokum yapma

bu sefer affetme
bu sefer !

Günü dolu dolu geçirmeye çalıştım boşluğa kapılıp seni düşünmemek için ama olmadı
bugün daha bi farklıydı tam unuttugumu sandıgım anda sebebini bilmediğim şeyler canımı acıtıyo anlam veremiyorum
öyle böyle derken senden gelen msj Keşke zamanı biri geri alsada geçen sene bugün olsa..
cvpsız kaldım kalmak zorundaydım
ama içimden kocamannnn bi keşkeeeeeee dedim emin ol...

Bu 4 ay hayırlısıyla geçse de seninle aynı şehirde nefes almaya daha yaklaşsam boncuk göz
Kilometrelere inat yanımda gibisin zaten ama seninle olmak bi başkadır..
Hep benim ol...

etrafıma bakıyorumda ne kadar şanslı biri olduğumu bir kez daha görüyorum
seni çok seviyorum

Hayır yani ne yapıyorsun ki şimdi sen?
Geç kaldık olum anlamıyor musun? Kaldı ki çok iyi biliyorsun sen de başlamamız hataydı. Neyi öğrenmeye çabalıyorsun? "Ehe evet asla seninle olduğum zamanlardaki gibi tutkulu olamayacağım. Ama evleniyorum başkasıyla işte" dememi mi bekliyorsun nedir?

Anlayamıyorsun sen. Ben ayrıldığımız vakit vazgeçmedim hissetmekten. Çok öncesinde vazgeçmiştim ki sen biliyorsun nasıl karanlık bir günde vazgeçtiğimi. Senden değil sadece, kendimden de vazgeçmiştim o gün. Biliyordum asla eski ben olamayacağımı. Keşke yanılsaydım...

Sen şimdi ne yapmaya çalışıyorsun onu söyle hele. Sanıyor musun ki evlenmekten vazgeçtiğimde sana dönerim. Seninle ilgili en büyük pişmanlığım ayrılmamız değil ki. Başlamamızdı. Bunu bir anlasan keşke.

Evet çılgınlar gibi mutlu değilim. Tatmin olacaksan derim bunu da. Hoş seninle de mutlu değildim. Benim mutsuzluğum herhangi bir kişinin etkisi ile oluşmuyor ki. Mutluluk sandığın o hallerim, bilmiyor olmanın saflığı ile vuku buluyordu.

Lanet olası pis federal arkadaşlarına söyle onlar da umurumda değil. Çırpınma artık yahu. Biraz dürüst ol en azından şu an hayatında olan kıza. Bak ben yıllardır tek kelam etmedim sana. Söyleyeceğim çok şey vardı lakin susmayı yeğledim. Bari o kıza yazık etme olum. Gitmiş abuk subuk bir yazı paylaşmışsın. Göreyim diye de ortak arkadaşı etiketlemişsin. Sildim onu da listeden bir yürü git artık ya. O yazıda kast edilen şey asla gerçekleşmeyecek. "Bırakma o kızı, kurtul üzerindeki yüklerden tut elinden kaçır bla bla" ya bi yürü git allasen. Şşş alooo çevrenin etkisinden ayrılmadık biz. Hala aşık da değiliz. En azından ben değilim. Lüzumsuz fotoğraflar paylaşıp misilleme kısmına geçiş yapmışsın da cıks bu da olmadı.

Ben artık iyiyim. Mutlu olamayacak kadar iyiyim. Dön sen de hayatına, hiç birlikte olmamışız gibi. Olur mu? Ben artık sadece seni değil hiç kimseyi özlemiyorum. Ben artık hissedemiyorum...

dudağımdaki uçuğun sebebi sensin.. sende de çıksın inşallah! hıh

Ah, Tanrım.
Kelimeler beni mahvediyor.
Söylesem, eksik.
Anlatmaya kalksam, terkediyorlar zihnimi.
O Adam.
Bak işte ordaki!
Yatağımda uyuyor.
Sarılıyorda üstelik.
İçime giriyor, bak!
Ben oluyor.
Doğmamış oğlum,
Kaybettiğim abim,
Babam oluyor.
Kadınlığımı öldürüyor.
KANIMA DOKUNUYOR, bak!
Çıkmıyor girdiği delikten.
Ah, Tanrım.
Hislerim beni mahvediyor.
Baksam, eksik.
Hatırlamaya kalksam, ardamarı deliniyor kalbimin.
O Adam.
Bak işte ordaki!
Bırakmıyor peşimi.
Doğursam oğlumu,
Bulsam abimi,
Yaşatsam babamı,
Gitmiyor, bak!
Sen oluyor.
Baştan yaratıyor beni.
Ardamarından giriyor kalbimin.
Çıkmıyor girdiği delikten.
Ah, Tanrım.
Beni mazur gör ama;
O Tanrılığa senden daha çok yakışıyor.
İlahi kokusunu boyun kıvrımından alıyor.
Hüclerimden giriyor.
Başım dönüyor!
Ah, Tanrım.
Senin yine sesin soluğun çıkmıyor..

Son düzenleme:
seninle izlediğimiz filmde de ağlamadım daha demin.
seni sevmediğime eminim ama bu özleme anlam veremiyorum.
alışkanlıktan mıdır dersin?
inşallah hemen hayatına biri girer ve ben de bundan haberdar olurum, inşallah çok mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…