Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebiş bugün çok sıkıcı gidiyor, sabahtan beri içimde bir sıkıntı vardı, sen gidince arttı
hala da geçmedi... birazdan namaz kılıp dua edeceğim...
sanırım yarının pazartesi olmasının da etkisi var.
geçen yokken çok iyiydim, bugün niye böyle oldu anlamadım
o tatlı yüzünü görmeyi bekleyeceğim iyi kalpli tatlı prens...
dün için de çok teşekkür ederim. uzun aradan sonra ilk defa gezerken zevk aldımç
ve önceki zamanlar için. her şey için.
beni sevginden mahrum etmediğin, sevgi sözlerini kulaklarımdan eksik etmediğin için çok teşekkürler...
seni çok seviyorum...

Bir çember çizilse merkezinde ben,
kenarında sen.
Sen döndükçe beni ;
ben döndükçe seni görsem.
öyle bir an gelse ki ;
yarıçap sıfır olsa..

Son düzenleme:
Cok sinirlerimi bozdun. Lafinin nereye gittigini bilmeden bosbogazlik mi ediyorsun, yoksa amacin asagilamak, moral bozmak mi anlayamiyorum. Iyi niyetine olan guvenim sarsildi. Soyledigin laflar benim duymaya en son ihtiyacim olan laflar, herhangi bir yarari olmadigi gibi sinir bozmaktan baska ise yaramadi. Bir daha bu konuya girersen, bu laflari direk sana da soyleyecegim. Lafinin nereye gittigini, durman gerektigi yeri bilmen lazim...

Birak artik bana yazmayi. Seni istemiyorum neden anlamiyorsun.

Seviyorum seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibi

Geceleri ateşler içinde uyanarakkk

Ağzımı dayayıp muslupa su içer gibi

bugün iyi ki yanıma geldin. konuşmasak da o kadar dakika, belkide benim buna ihtiyacım vardı. sadece seni yanımda hissetmeme ihtiyacım vardı. konuşmasak da sadece yanımda olmana ihtiyacım vardı. iyi ki varsın. bir daha seni üzmeyeceğim. annenle ilgilenmen gereken zamanda bencillik ettim ben kabul. seni düşünemediğim için özür dilerim sen haklıydın çok üstüne geldim. ama sende beni üzme bir daha. seni çok seviyorum geleceğim ömrüm her şeyim hep benim kal ne olur

bir adamın seni tam anlamıyla sevmesi harikaymış...güvenebilmek tarifsiz...seni seviyorum kurabiyem...

Şimdi biz ayrıldık mı
inanılır gibi değil.
şu an hiç üzgün değilim.ağlamıyorum. çünkü inanmıyorum.

hani sen gelsen diyorum , aydınlansa şu gecem , senin deyiminle yine çiçekler açsa gülüşümde ,sen gidince ıssızlaşan bu şehir tekrar canlansa anlam bulsa gelişinle ...

Benim yazdığım bir yazıyı , göreceğimi bile bile twitter'ında yazmak da ney sevdiğim ? O cümleler bana ait. Sen de biliyorsun. Ne demeye çalıştın bana ? Çok salağım anlamadım sevdiğim. Ama beni aşırı mutlu ettin

Son düzenleme:
5 yıl 9 gün geçmiş
215 gün de geçer mi dersin?
Sen şafak saymayı sevmezsin, ama ben seviyorum işte

Ayakta kalmaya devam ediyorum, sana rağmen.
Doğrularla yaşıyorum. Kimin doğruları olduğunu bile bilmediğim o "doğrularla"
Güçlü görünmeye devam ediyorum. Kime? Bilmiyorum.
Geziyorum, eğleniyorum, kahkahalar atıyorum, sana rağmen.
Sevmeyi deniyorum birini, sonra o biri gidiyor, ben gidiyorum.
Beraber yattığımız yatakta, saatlerce telefonda başkasıyla konuştum dün.
Birşeyler atıştırdığımız koltukta, çok kez başkasıyla oturdum.
O adamları sevemedim.
Belki seni de sevemedim.
Ben bir boşluk buldum ve içine seni koydum.
Hepsi bu.
Hepsi
bu.

özlenen sen, özleyen ben olunca buralarda huzurun adı anılmıyor be adam. bir ömrü gülüşlerini izleyerek geçirmek isterken, bir ömür gülüşlerine hasret kalmakmış aşkımın bedeli; ne acı...

1 yil olmus bee..
Sen seni ozledigimi ne kadar iyi bilmiyorsan, ben de ozlenmedigimi o kadar iyi biliyorum artik.. Ama iyi ki tanimisim seni iyi ki! Acisi bile tatli seni dusunmenin biliyor musun?

birbirimize tahammulumuzun ne kadar azaldıgının farkındayım
ve 3gundur öfke yerine içimi hüzün kapladı...
sana herkese tepkilerim bile degisti.
korkuyorum bundan,
bize olan inancımı yitirmekten korkuyorum...

Pazartesi sendromu bile yaşatmadınız be.
Yarım saatte 6 telefon görüşmesi 6 farklı yerle. Kafam bir milyon oldu

Askere gitmeden önceki gibi olmaya çalıştığının, düzelme çabanın farkındayım
Bu ne güzel ilgi göstermek böyle hay kurban olduğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…