Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her ders seçim haftası aynı rezillik
hem 40 küsür kredi seçmeli ders almak zorundayız
hemde seçmeli derslerin kontejyanı yok
allah seni bildiği gibi yapsın çok sayın z..... hoca

Kadınlar Kulübü hattının telefonunu değiştirdik.
Bu sebeple rehberde hiç kimse kalmadı, aradığınız da çıkartamadık dediğimizde lütfen bozulmayın...

ve öncelikle kendinizi tanıtın : )

05453657552 / 054kdnlrklb

Beni biraz anlasan trip yapmak zorunda da kalmam heralde
Davranışlarını değiştirmen için çaba sarfetmeye niyetim yok ben seninle hep iyi anlaşıyodum zaten beni sinirlendiren sensin

ah benim safım ah.. yaptığın bütün sohbetler kayıt altına alınıyor.. yarın, al seninkinin iş saatinde yaptıkları diye önüme koyduklarında ne yapacağım bakalım.. ben sana yapma demiyorum, hobi olarak yine yap ama en azından haberim olsun yahu neyse ki senin içinden geçeni bile biliyorum da kurtarıyorsun her seferinde.. bakalım başkasıyla çalışırken neler olacak

gözümün içine baka baka "bilmem nereye üye olanlar geçer zaten" de sonra da su üstüne çıkmaya çalış

oldu canım

sen şuna senin gibi bilgili olmadığım için seni kıskanıyorum desene

keşke umrumda olmasaydın
ama o kadar üzüldüm ki sana ufacık bir yardımım olsun istedim..
nerden bilebilirdim böyle olacağını

ah güvenimi bir kez sarsmasaydın bir tanecik şansı sana çok görmezdim ama olmadı 2 yıl geçti ama biz seninle bir arpa boyu yol gidemedik bundan sonra ne olacak hiç bilemiyorum ama tek isteğim hakkımızda hayırlısı...

Eğer beni kaybetmekten korkmuyorsa, yanımda işi ne?

Sanırım harika bir eşe sahip olacağım.

Farzettim ki okuyacaksın burayı sevdiğim o kadar çok şey yazmak isterim ki ama hepsi şu iki cümleye çıkıyor o yüzden laf salatası yapmıyım

Seni seviyorum

Rabbim yokluğunu hıssettirmesin bana inşallahh

Olmayışların daha helal sevgilim, haram değmiyor en azından sana olan sevgime. Sesini duyuyor, ellerini tutuyor olmasam da seni yok saydığım gecelerime yârenlik edişlerin huzur veriyor sensizliğime, öyle olmak zorunda. Çünkü; bir aşkın farz olanıdır sabredip beklemek..

Doğum günün kutlu olsun,nice yaşlara,(benle)
Allah seni sevdiklerine çok görmesin,(ben dahil)
Her yerde karşına kendin gibi güzel insanlar çıkarsın (ben dahil)
Bol bol para getirsin sana (bana da )
Aklında,kalbinde,ruhunda,damarlarında hep ben dolaşayım

Ben ben ve gene de ben :121: her zaman ben o kadaaa:119:

Kusura bakma,tebrik geç oldu,ama sonuçta olduyaa. Ben hiç geçini bile almadım

Çok şükür bin şükür seni bana verene,yazmasın tek günümü sensiz kadere

Her şeyin iyi olmasını diliyorum sevgilim İnşAllah en kısa zamanda beni anlarsın..Hiç bir sorun yokken böyle olmamız canımı sıkıyo bir sorun yok diyosun ama öyleyse neden böylesin anlamıyorummmm

Eskiden komşuluk varmış, bir komşu taşınırken bırakın kapı komşusunu tüm mahalle ile vedalaşırdı.

dün varlardı bugün yoklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…