Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen bana yaradanın bi lütfusun kesinlikle
koca yürekli sevdiğim benim.. her daim yanımda olan eşim
seni çok seviyorum

bık bık bık bık,mık mık mık
gene çenem çok düşük

Hiç gelmek istemiyorum inan ki Ama sırf karşına geçip, surat asmak için geleceğim

anne kırıp geçiyosun beni..
Allah aşkına bi kere anla lütfen.. ne bağırıyosun diyosun ya bin defa sakin anlatmayı da denedim olmadı olmuyor.. sen kız bağır çağır olmadığım yapmadığım şeyleri söyle sana kastım varmış gibi davran ben susayım..
sıkıntım var diyorum doktora gidelim belli olsun aradan çıkacaklar çıksın ameliyatına rahat olalım bende bişi olur da ilerlerse sadece ben değil sende sıkılacaksın bari ben iyi olayım bakabileyim size.. seni düşünmediğimi nasıl çıkarıyosun buradan?
ya empati yap Allah aşkına.. hep haklısın anlasan bile anlamak istemiyosun...
psikolojisi bozuk olan biri varsa ben değilim.. hatta tam tersi kendimi geliştirdiğimin farkındayım.. hiç beni tanımıyosun anca kırıyosun...
sana niye kastım olsun nasıl neden bunu anlamıyorum ben.. hiç bir zaman böyle bir şey düşünmedim niye düşüneyim niye...
kapıyı çarpıp çıkmadıysam bu yaşıma kadar benim yüzümden başına bir şey gelmesinden.. olay çıkmasın diye.. tuttum kendimi hep...
ha bir de bana diyosun ya kendin alıyosun sanki de kırıyosun bişileri falan diye. para lafı yapıyosun ya, sanki ben senin evladın değilmişim yabancı biriymişim gibi hissediyorum.
ben çalışınca rahat edicem anca o zaman deyince yine kötü oluyorum.. bunu hissettiriyorsun..
sağol anne aile içinde bile yalnız olduğumu gösterdiğin için..
dışarısı değil, ama aile çok koyuyor çok kırıyor.
Allah'ım yardım et lütfen
dilerim gerçekten bir şeyim yoktur...

Onunla bunun dertlerıyle dalga gecen gerızekalılar.. Önce donup bir hayatlarınıza bakın... Burda bilmişlik yaparlar dısarda kı hayatlarında tam bir ezikler. Hayatımda bu kadar aptalı bır arada gormedım

Söz bi daha yapmayacağım Wolfman'im akıllandım valla bak, yeminle .. Yeter ki dööönnn :'(

yapsam da kızıyorsun, yapmasam da, gitsem de, gitmesem de.. bunaltıyorsun...

Artik bitislere tahammulum yok..yeni bi iliski icin korkularim var!sayende korkar oldum ya oda birakirsa beni diye..mahvettin beni..korkuyorum..!!! evet bi iliskiye baslamak istiyorum ama baglanip,alisip,sonrasinda tekrar ayni acilari yasayamam artik..kaldirmaz bu bunye dahasini..sen gittin ben bittim sanki..ama biraz zaman belki yeni biri belki onun sevgisi gercek kilar bi mucizeyi...mutlu son istiyorum artik..bitis degil birlikte dirilis istiyorum..butun olmak..hayati paylasmak!!!bigun karsilasirsak eger yanimda esimle mutlulugumu gordugundeki pismanligi gormek istiyorum!!!aci cekmeni benden beter olmani...ama biliyorum umrun degill iste ben sadece istiyorum ;(

sen beni tanımazsın, severim de söylemem..
sen beni uzak sanırsın
bilirim söz dinlemem
ah bu ben kendimi nerelere koşsam

Şimdi sen nasılsın diye sordun ya

Ben önce geçmiş günleri düşünürüm
Seni ne kadar sevdiğimi senin için neler yaptığımı
Seni unutmak için ne kadar zaman harcadığımı
Sonra nasıl bu kadar hissizleştiğimi
Ve artık bana nasılsın diye sormanın hiç bir anlamı kalmadığını uzun uzunnnn düşünürüm

Sonra eski günlerin hatrına bir kaç parça dinlerim sonra geçer giderim
Boşa geçen zamana üzülerek ...

ey verilmiş sözüm,edilmiş yeminim,elbet birgün döneceğim...
Yıl kaç olur,hangi mevsim bilemem,
Elimde takvim yapraklarından güller,gözümde bir çocuk,saçlarımda kar...
Bunca acıyı boşa çekmez hiç kimse; ve bunca ölümden kolay dönülmez, bu kadar sevmeyince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…