Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir şey yap, güzel olsun. Çok mu zor?
O vakit güzel bir şey söyle. Dilin mi dönmüyor?
Güzel bir şey ...gör veya güzel bir şey yaz. Beceremez misin?
Öyleyse güzel bir şeye başla. Ama hep güzel şeyler olsun.
Çünkü her insan ölecek yaşta. Geç kalmayasın!

mutlu pazarlar

Bugünlerde buranın hiç tadı yok, her konu ayrı ayrı sinirimi bozuyor.. en iyisi bir süre yorum yapmadan uzak kalmak

bu şarkıyı her dinlediğimde sen geliyon aklıma, bide şaşkınlıklarım. elimde değil

[video=youtube;hIcOam85MNw]http://www.youtube.com/watch?v=hIcOam85MNw&feature=kp[/video]

bilmiyorum içim garip..biraz ağladım az önce. yalan söyledim, biraz değil çok ağladım. hep sezen aksu yüzünden. bir anlık duymam yetti. ama yenilmedim kendime. açıp da bakmadım sayfana. kendime bir söz verdim. ve sözümü tutuyorum. ama yine yaş damladı ya gözümden.. ona engel olamadım işte..bir anda olmuyor demek ki. insanın kendine zaman tanıması lazım. ne çok zamanlar tanıdım oysa kendime..

ama geçecek..biliyorum geçecek...

o günler ne güzeldi yaaa....

bir tarafım buruk gelip geçtiği için

diğer tarfım sevinçli sizlerle o günleri yaşadığım için

Sözlükte de yazıldığı üzere; sen İlber Ortaylı demeden önce bir önünü ilikle. Tövbe estağfurullah.

inşallah yarınki buluşmayı ekmezsin canım arkadaşım.
bak o kadar kalkıp hazırlanıcam ne giyeceğime karar vericem...
ayrıca o da yarın izinli ve gelicek sanırım
onu da görmüş olurum o da beni görmüş olur

Son düzenleme:
hem sigara markama laf ediyorsun, hemde paketimi bosaltiyorsun..

sigarasiz kaldim senin yüzünden, olcak seymi simdi bu

Neden insan hep eskiye bir dönüp bakmak zorunda ya...

Neyse mesajın güzeldi

beni anlamayan insanların hepsi etrafımda toplanmış resmen.
olması gereken şeyleri acımasızlıkla adlandırmak nedendir? haklıyken neden haksızmış gibi davranayım?
anlıyorum diyor ama zerre anlamıyor!
bdv ye konu açıcam şimdi...

Son düzenleme:
Deliler gibi özlüyorsun ama gelsin istemiyorsun. Sesini, nefesini duymak istiyorsun ama konuşmak istemiyorsun. Canın çıksa geriye dönmezsin, ama aklına geldiğinde kalbindeki o sızıyı, o sancıyı yok edemiyorsun. Sevmek mi hala bu ? Unutmak mı yoksa yavaş yavaş ?
Bilemiyorum.

Ben bu çektiğim acıları nereye koyayım şimdi
nerelere sığdırayım
bitmiyor, geçmiyor tükendim artık...

2 dostum var uzaklarda...
kmselere değişemeyeceğim...
BUSE ve ÖZÜN... keşke yanımda olsanızda sabahlara kadar dertleşsek

hep uyu uyu. olmazki böyle. hayat uyumakla geçmez ki kanki.

Son düzenleme:
etrafımda daha olgun insanlar olmasını diliyorum artık.
hata yaptığında haklı gibi susan insanları değil. hatasını anlayan en azından kendi karakterinde doğru yol alması açısından bile olsa düzeltme niyetinde insan istiyorum.
yahu hatayı yapan insan içi almıyorsa aylarca nasıl susar? kaç yıllık münasebetimiz var başkası mı düzeltecek aramızı?
düzgünce gelip kendin konuşacaktın!
ben yıllardır konuşuyorum ve şans veriyorum. şans verdikçe tepeme çıkılıyor ve hala benden bir şeyler bekleniyor. ben katı, kararlı durduğumda ise kötü ben oluyorum.
aramızı yapmaya çalışan kişi de gelip noldu paranı mı çaldı eşini falan mı aldı diyor. bu mudur? illa bunları mı beklemeliyim dediğim de bunları yapacağını mı düşünüyorsun diyor bir de. ben onu mu dedim? hata varsa yanlış varsa içime sinmiyorsa yeteri kadar sabır gösterdiysem kaldıramıyorsam biter. böyle saçma sebepler sunulmaz... tamam ben de değişmeliydim. ama yaptığım her şeyin nedeni fazla özen, önem, değer vermemden. sahiplenmemden. her şeyin doğru olmasını istememden. bilerek kimseye zarar vermedim kırmadım. burada en çok kırılan bendim...
kimse kusura bakmasın haklıyken haksız gibi davranamam.
anlamıyorsunuz! ya anlayın ya uzak durun hayatımdan...
yoruyorsunuz beni artık, başka bir şey yapmıyorsunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…