etrafımda daha olgun insanlar olmasını diliyorum artık.
hata yaptığında haklı gibi susan insanları değil. hatasını anlayan en azından kendi karakterinde doğru yol alması açısından bile olsa düzeltme niyetinde insan istiyorum.
yahu hatayı yapan insan içi almıyorsa aylarca nasıl susar? kaç yıllık münasebetimiz var başkası mı düzeltecek aramızı?
düzgünce gelip kendin konuşacaktın!
ben yıllardır konuşuyorum ve şans veriyorum. şans verdikçe tepeme çıkılıyor ve hala benden bir şeyler bekleniyor. ben katı, kararlı durduğumda ise kötü ben oluyorum.
aramızı yapmaya çalışan kişi de gelip noldu paranı mı çaldı eşini falan mı aldı diyor. bu mudur? illa bunları mı beklemeliyim dediğim de bunları yapacağını mı düşünüyorsun diyor bir de. ben onu mu dedim? hata varsa yanlış varsa içime sinmiyorsa yeteri kadar sabır gösterdiysem kaldıramıyorsam biter. böyle saçma sebepler sunulmaz... tamam ben de değişmeliydim. ama yaptığım her şeyin nedeni fazla özen, önem, değer vermemden. sahiplenmemden. her şeyin doğru olmasını istememden. bilerek kimseye zarar vermedim kırmadım. burada en çok kırılan bendim...
kimse kusura bakmasın haklıyken haksız gibi davranamam.
anlamıyorsunuz! ya anlayın ya uzak durun hayatımdan...
yoruyorsunuz beni artık, başka bir şey yapmıyorsunuz.