Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anne kendini de bizi de öyle bunaltıyorsun ki.. şuan sırf rahatsızlıklarımız var diye susacağım inşallah, anlaşılmıyorum zaten çok yorgunum. o gün ki gibi tartışmak istemiyorum.. beni umutsuzluğa itmekten başka bir işe yaramıyor yaptıkların. gelmeni istemiyorum yanımda hastaneye yoruluyosun aynı zamanda hıncını da bizden alıyorsun ama gelme desem de kavga çıkaracaksın farkındayım.

Sonunda beni kendine benzettin ya sevgilim ne deyim helal olsun sana :111:
Ama senden kaptığım en güzel özellik sivri dilli olmak oldu :111:

aramıza bir soğukluk mu girdi yoksa ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum ama inan sana aşık olacağımı bildiğim halde bu iş olmaz ve aramıza bir soğukluk girerse-ki bu benim yüzümden- umrumda olmazsın.

Sabrın sonu selamet sevgilim
Hayatımızın belki de en zorlu sürecinin son 40 günü var önümüzde 40 diyorum çünkü 9 günü saymıyorum heralde geri kalanı bulutların üstünde geçer

9 ay yüzünü görmeden elini tutmadan ve belki günlerce sesini duymadan sabrettim

Son 1,5 ayın hemen bitip gitmesini dilirum ve bir daha ''ASKERLİK'' diye bi kelime duymak istemiyorum

Sonsuz sabrın için sıkıntlarını bana bir an olsun yansıtmadığın için en güçlü şekilde bu süreci tamamladığın için gurur sebebimsin

Seni çok çok çok seviyorum

Sana kizdim benim kotu gunumde yanimda olmuyorsun, manevi destek olmuyorsun diye. Bilmiyorum, belki de olacaktin, ben acele ettim... Tartistik, soyleyemedim. Ama hastaligina cok ama cok uzuldum. Hep senin icin dua ediyorum, elimden bu geliyor. Aramizin bozulmasi kotu bir zamana denk geldi. Ben adim atamiyorum, bazi seyleri asamiyorum, insallah sen atarsin. Senin bu gununde destek olamadigim, ve hatta sana kizgin oldugum icin vicdan azabi cekmeye basladim. Seni severim ben aslinda ya, cok severim hem de. Aramiz kotu bile olsa hep dualarimda, dusuncelerimde olacaksin...

Hani bazen takmıyor gibi davranıyorum ya yenilgimi...

Anladığını biliyorum.En çok o anlarda geberiyorum mutsuzluktan.

Ellerimi bırakma hiç.

O parfüm konusu hiç masumca açılmadı dimi altında derin bir kurnazlık vardı sanki

Bırak başka kaptanlar bulsun gemiler, bırak deniz başkalarını çağırsın.
İskelede başka kadınlar beklesin sevdiklerini... Fırtınalar, dalgalar korkutmasın artık bizi...
Ben olmayayım bekleyen, yahut sen de bekleten.
Ne olur gitme sen hiç buralardan, buralar gitsin buradan sen gitme...

Bitsin artık !

Ne desem boş, yaşayarak öğreneceksin..
Tepene tuvaletlerini bile yapsalar, sesini çıkartmamak insanlık değil, salaklık..
Sapla samanı karıştırma..

Hep diyordun ya hakkını helal ediyor musun diye bende helal olsun derdim.
Susam tanesi kadar bile hakkım varsa haram olsun bin katı çıksın. Senin hakkında bana haram olsun burnumdan gelsin üstümde kalmasın senlik birşey.
Bunları görüp,duyacağıma ölsem daha iyiydi...

Öyle para hırsı bürümüş ki gözünü,farkında bile değilsin.Keşke olabilsen...

keşke mutsuzluğunu alıp götürebilsem, keşke elimden bişey gelse
benim hassas bebeğim.. neden içine atıyosun ki..
iyi günde kötü günde söz vermedik mi.. iş sorunlarını eve getirmemeye çalışıyorum demen de haklı çıkarmıyor seni
ben her zaman yanındayım.. hep desteğinim..
şu problemlerin tez zamanda bitsin artık

Askerlik bitince hasret bitecek dedik, aha bitmiyor. Şimdi de 'evlenince hasret bitecek' diyoruz saçmalık!

Özledim dediğimde yanıma geleceksin, zorundasın o kadar!

Sıkıntılarımı, kaygılarımı paylaştığın için çok teşekkür ederim.. Seni çok seviyorumm..

Bıktım bunlardan,Ne hoyrat davranıyorsunuz!Bu perde yeni yapıldı ve içine etmeyi 1 ayda başardınız.Şiştim artık ,istemiyorum sizi!İşinizi düzgün yapmıcaksanız defolun!

Benim canım kardeşim

Belki ben sana yeterince sevgimi gösteremedim ama sen benim için en değerlisin,Allah'ım yüzünü güldürsün, tüm sıkıntılarını gidersin, içini huzurla doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…