Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana tabriğe gitmeyi düşünmüyorum.Kimse beni zorlamasın,kalp kırarım!..:26:

Kafam karışık biraz canımcııım ani karar vermek istemiyorum ama düşüncelerin benim için önemli

Sen bana iyi davranırsan olur bu iş söyleyeyim
Ben çabalayamam yorgun hissediyorum kendimi ruhum yorgun :26:
Senin bir şeyler yapman lazım üzgünüm eğer yapamazsan zaten olmaz bu iş...
Sen de yaralısın geçmişten
Şöyle geçmişi düzgün aşk acısı çekmemiş bir insan bulamadım yahu
En azından depresif değilsin öyle insanlarla hiç yaşanmıyor bunu anladım

Bu yazma olayını ben başlattım hocam.
Doğal olarak sen de benden istedin aynı şekilde.
Dün idrakine vardım.
Yarına hazırım. Kıyafetim, makyajım, parfümüm vs.
Ayrıca artık mezun olduğuma göre, daha ileri gitme konusunda korkusuz olacak gibisin sanki. :S
Bi hocamla sevgilimsi olmadığım kalmıştı zaten, hahaha. :Sss

Kararlarıma saygı göstermeni seviyorum ama fikir verseydin daha iyi olurdu cınıım

Kollarında uyumayalı uzun zaman olmuş.. Kırgınlıklar bizi uzaklaştırmış..
Bebekler gibi uyuyorsun.. Ya da öyle sanıyorum.. Uyumuyor da bu yazdıklarımı okuyorsan yandan yandan, yaktım canını.. :)
Seviyorum seni.. Unutma..

Son düzenleme:
çok duygusuzsun.. bir o kadar da soğuk, sessiz, sinir ve gıcıksın..
düşüncesiz ve garip şekilde aşırı rahatsın..
seni sevmek en azından senden rahatsız olmamak için kendimi nasıl kasıyorum 2 senedir..
olmuyor olmuyor olmuyor!!!
azıcık azıcık bir sempatik yanın yok.. allahım sen günah yazma ama evlat olsan sevilmezsin!!!
ay bi de bir ömür yüz yüze bakmamız lazım(((
benim dünyalar iyisi güzel ablam seninle nasıl evlendi???
onu üzme bari diyeceğim ama onu da beceremiyorsun zaten!!!

not: azıcık rahatladım walla..

Dün ki telefonda konuşmamızda söylediklerin vardı ya öyle bir mutlu oldum ki , seninle huzurlu mutlu bir yuvamız olsun evimiz kahkahalarımızla dolsun istiyorum .

Canım sevgilim seni çok seviyorum . 2015 yılı bizim yılımız olsun bitanem

Hayır yani ne işin var şimdi senin orda? Senin yengelerin rahat diye ben de öyle olamam ki bugün cumartesi gitmeyip yanyana olabilirdik ama sen ne zaman benim kadar ince düşündün kiii:47

işinize geleni anlıyor işinize geleni anlamıyorsunuz :)

Sabah muhteşem bi uyandırma performansı gösterdim sana
Bu daha birşey değil sevgilim sen akşama gör beni

Keske ilk gunlerimizdeki gibi yeniden birbirimize asik olsak cok ozluyorum seni canim kocam ve sana cok ihtiyacim var sunu her gecen gun daha iyi anliyorum benim senden baska kimsem yok beni bu hayatta anlayan tek kisisin Rabbim eksikligini gostermesin. Amin

Babannecigim senden nefret ediyorum bi kasik suda bogasim var seni anneme yasattigin o acilari rabbim sana ganice versin allah korkusu tasisaydin bunca sey yapmazdin buyuler sihirler yaptin annemi babami ayirmak icin aslinda bunlari senin suratina soylemek lazim gelir ama artik 92 yasindasin elden ayaktan dustun artik annemin merhametli elleri sana yemek yediriyor ustelik gocunmuyorda seni sewdigi icin degil yureginde allah korkusu tasidigi icin bakiyor sana keske sende merhametli olsaydin yinede babannemsin arada vakit buldukca yanina gelip sohbet ediyorum senle aman yalniz kaldigini dusunme die

sizinn vurduğunuz yerde gül biter hocam yaaa ne kadar çok üzüldünüzz
önemli değill kiiii
olur böyle aksilikler

Ellerime yapıştın resmen. Aaaaaaa...
Jazzimiz ve biz ...
Artık hiç unutamazsın ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…