Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi ikimizinde geceleri çok farklı..
birimiz başını yastığa koyuyor
birimiz bir yabancının omzuna
ve ikimizde değişik başlıyoruz güne
birimiz uykusuz kalmış birimiz yarinin koynunda

işte sabrımın ve tükendigimin getirdiği noktadayız...
anlamadın yada ben anlatamadım
neyse... canın sagolsun seninde...

keşke geçmişe dönmek mümkün olsa.. seninle tanıştığımız o ilk güne o günden sonra senin defterini kapamış olsam tek sayfalık hatta tek satırlık bir defter olarak kalsaydın. seni kaybetmektense asla kazanmamayı tercih ederdim. ne sen beni hatırlardın nede ben seni... ama bir cümleye keşke diye başlarsan bu cümlenin gerisinde saydıkların asla gerçekleşmez çünkü o dereden çok sular akmıştır bütün güzellikleride alıp götürmüştür, aslında belki yeni güzellikler getirmiştir ama hayatımızda bizim için önmeli olan kapılar kapanınca arkasından o kadar uzun bakarızki açılan yeni kapıları asla göremeyiz...
şimdi seninle 3 ay 11 günlük evliyim ilk defa dün sana yalan söyledim sen bana adet oldunmu dedin bende sana daha günüme var dedim yalan 4 gün geçti belirtilerim hamile olduğum yönünde ama ben test yapmak istemiyorum bu güzel, dört gözle beklediğim haberi almak istemiyorum....
benden sevgisini esirgeyen çocuğundanda esirger... belki bu haberi alsan evliliğimiz kurtulacak ama benim için değil hamile olduğum için kurtulacak...

hani birgün bana sormuştunta benimle evlendiğine pişmanmısın diye değilim demiştim çünkü gerçekten değildim, ama bugün sorsan içimdeki herşeyi kusarcasına söyleyecek tek sözüm var EVEEEEEEEEEEEEEEET.....
insan neden korkarsa başına o gelirmiş bende severek sevgisizliğe gömülüp yalnız kalmaktan korkardım ve işte korkularımla başbaşa kaldım.....

sana bana yaşattılkarın ve yaşatacakların için çok teşekkür ederim AŞKIM.....

sen dünyanin en tatli kocasisin. Ömrüm sana feda olsun herseyim,seni cok seviyorum ben

aramanı sabırla bekliyorum.
bakalım nasıl bir konuşma olucak...

bazı şeyleri yaparken benim seni özlediğimi düşündün mü acaba???

Ben böyle iyiyim..hihoyyyt
Çok elleşme senin zararına olur bak karışmam sonra!!!:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…