Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Simsiyah saçlarına bayılıyorum.:asigim: Terkettiğim eski sevgilime benziyorsun biraz yapı olarak.Yani pek beğendiğim bir tür değil ama tanışmak istiyorum seninle. Tanımak istiyorum seni. Nasıl olacak bu iş? Biraz kafanı kaldır da etrafına bak!

of yaaa ooffffffffff
aşkım artık seninle uyuyup seninle uyanmak
istiyorum
kokunla uyanmak istiyorum
sana sarılarak uyumak
akşamları ışıklarımızı kapatıp senin dizlerine uzanıp film izlemek istiyorum :asigim:
ben artık seni istiyorum ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
artık şu 1 ayda geçsin noluuuuurrrr mafoldumben

sakın bir daha benden vazgeçmeyi düşünme olur mu?
çok korkuttun beni...

sana haksızlık etmişim gibi bi his var içimde.. umarım bigün kimsenin görmediği biyerde hesaplaşabiliriz..

Aşk mı bu?
Evet.
Başka hangi duygu bunları hissettirebilirdi ,yaptırabilirdi ki?

Ayyyyy şimdiiii anladıımmm ne demek olduğunuu..
Oooohhh beeee...Çok rahatladımm..

ASkim benim yaaaaaa kiyamam ben sana canimin ici.........cok güzelde naz yaparmis benim sevgilim..:asigim:

Son düzenleme:
sevgili platonik aşgum,

senin beni sevebilme ihtimaline s..ayım! (kaka yapayım)(küfüre giriyor yazamıyorum siz anladınız):roflol:

hatta bunu söyledikten sonra 3 harfli bir hareket de çekmek istiyorum.:1shok:

ama aşkım hep aynı şeyi yapıyoruz değişiklik olsun içim dışım sinema oldu kafamçokkarıştı
ama bu sefer sinemayı unut ne yapıp edip ikna ederim ben seni aklinialirimsmile

ne olduğunu bilmiyorum birikmiş sanırım ama alttan al ilgilen azıcıkkkk

bu GÖNÜL canıma düşman...
bitmiyor geceler gecmiyor gecelerrr
adı AŞK bu eziyetinnnn
dayan yüreğimm dayannnnnnnn
yarına inannnnn
gün gelirrr acılar ezberlenir...iyileşirrr zamanla yarannnn

Nihayet vatani görevini tamamlayıp geldin.

Neden böyle oldum anlamıyorum ama çoookkk mutlu oldum.buyrunnnnnnnnn

Özlemişim seni. Umarım hayatım boyunca her zaman bir şekilde iletişim kurma imkanı buluruz seninle.

Benim için başkasın, özelsin..Seninle ilişkimizi bitiren kişi ben olsam da...

Acaba 'O' da benim için benim seninle ilgili düşündüğüm gibi düşünüp beni özlüyor mudur?
Keşke bir daha konuşabilsem diyor mudur?

Neysee yaaa...ıyiyim ben çok şükür. Sohbet için sabırsızlanıyorum.kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
nolur nolur nolur herşey istediğim gibi olsun Allah'ım..şu son şeyi de bi atlatalım hallolsun rahat bi nefes alıcam..hem belki o zaman sana çok daha iyi davranmak da gelir içimden belki yine eskisi gibi oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…