Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anneciğim yaaaa bu iş nerden çıktı (
Sıkıntıdan patlıyorum evde
Ne güzel ana- kız alışverişe çıkıyorduk, karşılıklı kahvelerimizi yudumlayıp muhabbet ediyorduk
Uzun sürmese bari

2 saat sonra senin günün sevdiğim...
Şimdiden doğumgünün kutlu olsun.
İyi ki seninim. İyi ki benimsin.
Seni çok seviyorum kalp ikizim!

Sırf benimle evlenebilmek için 2 yıldır mücadele ediyorsun. Mücadelen daha da zorlaştı ancak hiç vazgeçmedin. Ailene, aileme, çevrene karşı dimdik durdun hala da duruyorsun. Tek başınasın, tek başınayız biliyorum. Maddi manevi hiç kimse destek olmayacak bu süreçte onu da biliyorum. Ne güzel söyledin bugün öyle... "Benim ödülüm sensin asla vazgeçmeyeceğim" diye.
Ben senin gibi olamıyorum. Bu yüzdendir ki benimle dahi mücadele ediyorsun vazgeçmeyeyim diye. Ne zormuş tek başına evlenmek. Ne zormuş herkes yanındaymış gibi görünürken aslında yalnız olduğumuzu bilmek.
Vicdan azabım daha da büyüyor sen mücadele ettikçe. Yeterince destek olamıyorum, yeterince sevemiyorum belki de. Türk adetlerinin topunun köküne kibrit... Bohça olmasa ne olur ki sanki. Birkaç eşya eksik olsa ne fark eder ki. Ben umursamıyorum sandığın gibi. Ancak sesler hiç tükenmiyor. İnsanlar sevgiyi de değeri de maddiyatla ölçüyor. Bilmiyorlar senin nelerle mücadele ettiğini. Bilmiyorlar bizi...

Bırakmayacağım seni. Ben en büyük mücadeleyi kendime karşı veriyorum. Korkma, vazgeçmeyeceğim. Bu kez değil. Bu kez keşke dememek için seslere tıkayacağım kulaklarımı. Sen tanıdığım en sağlam adamsın. Öylesine sağlam bir karakterin var ve öylesine güçlüsün ki, varsın insanlar parasız diye eleştirsinler seni. Varsın seni neden tercih ettiğimi anlamasınlar. Neden sevdiğimi ya da. Eksiklerini görsünler de bilmesinler seni. Yalnızca ben bileyim...

Yanılıyorsun, şanslı olan benim sen değilsin. Ödül olan ben değilim sensin. İlişkileri almak ve vermekten ibaret olan zatlar hiçbir zaman anlayamayacaklar bizi. Dayan olur mu? Çok az daha...

Ben seni babama mukayyet ol diye gönderiyorum, sen babamdan önce adama dalıyorsun aşkım... Babam dur oğlum kavga etmek yakışmaz burada deyip, seni çekip kendi dalıyor.. Nasıl bir ekipsiniz siz?
Bi de kıs kıs gülüyorsunuz sonra, manyak şeyler..
Baba oğul musunuz? Kayınpeder damat mı? Yoksa ben mi elim aranızda bilemiyorum?
Bende diyorum, heh benimki çözer şimdi durumu.. Hee bayaa çözdün.. Hele babam, seni durduracağı yerde kendi alevleniyor...
Yok aga, ben senin ailenin kızı olayım, sen bizime evin oğlu.. Ters doğmuşuz hayatım biz..

ama bak çok tuhaf... ama her kimse ben ona seni sevdiğimi söyledim bence dönebilirsin

Sana trip yapıyo olabilirim ama bi sebebi var canım bunu biliyorsuuuuuuun
Tekrar etmesi canımı sıktı ben sana trip yaparken sen nasıl kendi yönüne çevirdin anlamadım bende

Şimdi uyuyosun anladığım kadarıyla yoksa böyle susmazsn sen

Bi daha yapmazsın umarııııııım

Dediğim gibi herkes sabretmesini bilecek

'Sanki bi kazağım, ucu sana takılmış. Senden uzaklaştıkça sökülüyorum.' yazan parmaklarını ısırırım

sen çarpık çarpık güldükten sonra usulca çenendeki gamzenden ısırmayı özledim

Dün sevgi konusunda söylediklerin çok güzeldi yaaa
Ne güzel aşka sevgiye küsmemişsin benim gibi...
Beni de tekrar ısındırabilirsin bu güzel sözlerinle
Bana çok iyi geliyosun her yönden
Teşekkür ederim

millet ne büyük konulardan tartışırken bizim bu konuda tartışmamız olucak iş mi be çocuk?
gerçi buna tartışma denmez ama ben aramızdaki o'kısa cevapları' sevmiyorum, anlıyor musun?
ama tamamen senin hatan olmadığı halde özür dilemen çok güzel
bana aşık ol ve beni çok sev, gerçi aşıksındır belki bilemiyorum
ama ben sana çok aşık olmak istiyorum
aşkı karşılıklı iliklerime kadar hissetmek ve yaşamak istiyorum
aşık olunacak adamsın sen, hiç değişme olur mu?

şöyle yandan yandan gülüp biraz şişkoluktan hafif kaybolmuş gamzen çıkmıyormu bayılıyorum manyak gibi öpüp dişleyesin geliyor seni

bu rahatlığın beni çileden çıkarıyor
aslında hayatımdan çıkması gereken insanların basındasın ama..

şimdi benim sevgilim kısa bi zaman sonra bize yemeğe mi gelecekmiş..
sonra babamın karşısında kızarıp bozaracakmıymışş
ben senin o stresini yerimm kuzumm
herşey çook güzel geçecek inşallah hayatımm
sabrsızlıkla bekliyorum senii

Ben oyunun içinde aylarca o kadar puan biriktirdim sen hesabıma girip puanlarımı iki dakkada harcadın
Aşkolsun sana

Yarın ayrılacak olmamıza çok üzülüyorum ama bir yandan da birbirimizi özlemek iyi gelecek diye düşünüyorum. Eve gittiğinde beni hiç üzme olur mu? Söz ben çenemi tutucam ama sende dikkat et biraz :) Belki de bu son ayrılık olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…