Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çabucak bitir işini bitanem, bugün sözün var bana bak. Unutursan kırarım kafanı

Ben anladım anlayacağımı Herkes dostuna yağ çekiyor her yerde. Bu kadar fesatlıkta olmaz bari belli etmeyin Umarım karşıma çıkmazsınız bir daha )

Son düzenleme:
Canımm arkadaşımmm, hediye için çok teşekkür ederim. Sabret az kaldı, yanına geleceğim

Ne kadar hevesli ve uzun bir sohpet böyle. Bakalım ne zaman hata vericeksin.

.
Seni düşlemek annemi koklamak gibi
Seni düşlemek sınırları aşmak gibi
Seni düşlemek özgürlüğe koşmak gibi..

Kimi eleştiriyorsa kişi muhtemelen aynı davranışı kendi de yapıyordur..

buna da yansıtma deniyor

İnsanların hakkımda düşündüklerini neden bu kadar takıyorum ki
Tek demen gereken şey sizene ben böyleyim işinize gelirse

Bazen de hiç bir şey yazmamak en iyisi. Ne yazarsan yaz anlamyacaksa boş. Ben birebir iletişimi trcih ederim .konuşmalı ama anlamak istemiyorsa genede biraz konuş sonra bırak yok değmez dersen hiç konuşma. O an ki duruma, ona ve psikolojine çok bağlı bu durum... Aşıksan zor tabi destan yaz, desanlarca sus dur durabilirsen... Aklı başında aşk olur mu ? eğer akıl başta ise yap yapabileceğini ama kilitlenme, devam et deriz uygulaması zorsada...

kararsız olabilirim, gel-gitlerim olabilir ama kendi hayatımı ve geleceğimi düşündüğüm için pişman olacak değilim yemişim toplumun değer yargılarını, benim kendi değerlerim var, kafi

Korktum ben amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım tüm kötülüklerden sana sığınırım

İsmail yk'nin meshur bi sarkisi var ya iste onu sana armagan etmem kafi sanirim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pişman olursun
Sen de yaptiklarinin bedelini pişmanlikla ödersin.
Pişman olacaksın sonsuza dek...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…