Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sinir ettin yine beni

O yenemediğin gururuna yenik düşer geri dönersin de tekrar bi tekme yersin inş. Amin deyin lütfen kızlar hakediyor edepsiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anne beni öldürcen! vallahi.. yoruldum.. öyle haksızlık yapıyorsun ki bana. hep yaptın. sinirli değilim ne demek ya? dalga mı geçiyorsun, şaka mı bu? ben sinirliysem senin sayende! gör bunu artık gör.
hep kötü düşünüyorsun. kafanda kuruyorsun. bize kızıyorsun olmayan şeylerden. küçücük şeylere fazlasıyla sinirlenmek küçük basit şeyler yapmaz onları. sonra bize de patlıyorsun zaten. o kadar gereksiz saçma ki. sen karşında susan birini mi istiyorsun? o ben değilim. her insan sonunda patlar. küçükken korkuttun ama şimdi çatışıyoruz, olacağı buydu!
üste çıkmak için aklına ne geliyorsa sayıyorsun. ama hepsi boş.
sadece hep haklı olmak istiyorsun, o kadar!
çok bunaltıyorsun beni çok!
bi düşün ben nelere sinirleniyorum? sen sakinken böyle miyim? ayrıca ben kendimi değiştirebiliyorum, ama az ama çok. eskisine göre sinirim de azaldı.
Allah'ım bu konularda anneme benzemem dilerim!

Son düzenleme:

Bu ay elektrik faturası yada bu ay su faturası cok gelmiş dikkat edelim kocişkom dicem günleri bekliyomkiiii

yada sen tvden heyecanlı heyecanlı mac izlerken sana mutfaktan meyve yada cay getirirken.
kafana şaaaak diye vursam nabıon birader diye
sonra sen macı bırakıp evin içinde benim gülüşmelerim eşliğinde kovalasan beni...
yakaladıgında totoşuma vursan macın en heyecanlı yerinde diye tekrarlayıp dursan

sonra gece korkuyla uyanıp sana sokulsam. korkma gecti ben yanındayım diyip gögsüne bastırsan beni

cokmu şey istiyorum adamımmmmmmm:123::127:

insanın hayatındaki kişiyle hep mutlu olması çok güzel bi duygu sevgilim
senin gibi anlayışlı ve sevgi dol bi sevgiliye sahip olduğum için şanslıyım
seni seviyorum demekten çekinmeyen biri oldum sayende
seni seviyorum bi'tanemmm

Film izleyelim beraber.
Sinema adamı sensin; yorumlar senden gelsin. ^.^

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Her şeye sinirleniyor her şeye ! Öküz müsün kibar mı anlamıyorum yaptıktan sonra özür dilemenin hiç bir anlamı yok!

Büyük bir hayal kırıklığısın.
Çok sinirlendim; bir yandan da acıdım sana.
Lafımı söyler giderim herhalde bundan sonra.
Kimse vazgeçilmezim değil.
Benim yanımda bu şekilde davranamazsın! Kişiliksiz!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

çocuk gibisin anne. vallahi de billahi de çocuk gibisin.
trajikomiksin. kimse sana bir şey demezken alacağımız şeyi istemedin sırf inadından sinirinden ki sinirlenecek hiç bir şey yokken, ben yine de aldım ama sırf inadından kullanmak istemediğin şeyi kullanıp aldığımı kullanmıyorsun.
bir de bana laf etmek üste çıkmak için ne bulursan kullanıyorsun bana karşı ama boşşş, anlamsız!
sadece kendi olumsuz kafanın içinde kuruyorsun her şeyi...
kendini de bizi de sıkıyorsun.

Son düzenleme:
Doğum günüm bugun değil fakat bugünmüş gibi tüm hazırlıkları benden habersiz organize edipte bu akşam çok güzel olacak diyip beni heyecanlandırışın yok mu =) o duygu çok güzel bir hediye benim için..
Seni seviyorum..
Hadi ama ben hazırlandım
Seni bekliyorum =) Doğum günü çocuğu fazla bekletilmez..

o kadar burnumum dibindesiniz ki, insallah is hayatinda Allahin hic bir kurumunda yanyana olmayalim.
o kadar adi insanlarsiniz ki, topunuzudan igreniyorum.
keske samimi gorunmeye calisip samimiyetsiz olacaginiza, ya gercekten samimi olsaniz ya da hic var olmasaniz.
sizin yuzunuzden sinirlenip , icime atip, eve gelip anama babama sinirleniyorum,
buna sebep oldugunuz icin de Allah versin belanizi insallah.
samimiyetsiz sevgi yumaklari sizi.
icinizi disinizi biliyorum artik rol yapamazsiniz ikiz dingiller.

Bu kadar burnu havada olma.
Dışarıdan bakıldığında komik görünüyorsun.

Sen benin kardeşimsin, şu hayatta en sevdiğimsin, yalnızlığımı hissettirmeyen kişisin.
Bilmiyorum sana gözümdeki değerini nasıl anlatabilirim ama seni aile, arkadaş, kardeş bildim.
Yokluğunda çok mutsuz oluyorum ve yokluğunda mutsuz olmak, bu hastalıklı hal beni daha da mutsuz ediyor, isterdim ki sen olmadan da kimse olmadan da çok mutlu olayım ama şimdilik maalesef.
Hazreti Allah'dan dilerim her daim kalplerimizi birbirine sıcak tutsun ve hayatındakilerden en çok beni sevdirsin.

Senin gibi bir salağı düşünmekten bıktım dünden beri.
İletişime geç de bi gör bakalım.
6 yıllık arkadaşlık bitecek!
Aptallığını yüzüne vurup bitireceğim. ;D

Çok sorumsuz olmana rağmen seni çok seviyorum. Ama evlendikten sonra köyde yaşamak istemiyorum ya şehir hayatı varken . Köyde yaşayamam bunu sana söyleyemiyorum söylesem de elinde olan birşey değil kabul etmezsin Soğursun benden. Anne babanı çok seviyorum ailenle yaşamayı kabul ederim demiştim ama vazgeçtim evliliğimizi olumsuz etkiler diye bir de rahat edemem onların yanında .Keşke bunları söylesem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…