Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana belli etmiyorum kızarsın diye ama heyecanla sınav sonuçlarını bekliyorum hayatım
hepsini geçmiş olsan ne süper olur :26::26::26:

Yüzünü kara çıkartmayacağım söz.
Yeter ki gülen gözlerle bak bana...

Son zamanlardaki açıklamalarınla beni üzdün Sezen ama özlemişim sesini iyi geldi, ne de güzeldi şarkıların.

Evi ne güzel negatif enerjilerden arındırıyorduk
paylaşım yapıyorduk,
yazık oldu

yazıkkkkk ettin.

anne her şeyimi niye yanlış anlıyorsun neden kafan hep beni yanlış anlamakta neden anlamak istemiyorsun neden neden neden!

beni kontrol altında tutmaya çalışma artık..
benim kendi karakterim iradem var ve kendimden memnunum.. senin istediğin gibi biri olamam, değiştiremezsin beni.
artık rahat bırak, iyilik yapmayım derken kötülük yapmayın artık..
her an her dk kontrol değil gerçekten gerektiğinde gerektiği kadar yardım etmeli ki bunların hiç biri de yardım değil...

Son düzenleme:
:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

Biraz sabir ve Rabbimin mucizesiyle, yardimiyla gececek bu gunler ..

✨✨ 🎀 ✨✨

Hocam seni seviyorum mu sevmiyorum mu bilemiyorum inannn Gider ayak beni mutlu ettin ya valla hâlâ soktayim beni nasil gecirdin diye Allah razı olsun ne diyeyim ustumden buyuk bir yuk kalkti.. Askimmmm seni cok seviyorum sen olmasan o askeriyede son gorusmemizde bana soz ver gir sinava calismasanda ne biliyorsan onu yap demesen ben o sinava girmeyecektim ve gecemeyecektimmm Sen bu gece bana kizginsin sana bu haberi veremiyorum ama sabah uyaninca bu haberi duyunca benden daha mutlu olacaksin biliyorum..Sukur Allahima..Tesekkur ederim bitanecik sevgilim

Sana yazmayalı öyle uzun zaman olmuş ki... Nasıl geçmiş anlamadım.

Herşeyimi sana anlatır tüm detlerimi dökerdim sana.. Kötü gün dostum benim mutlanınca unuttum seni

Güzel haberi hemen verim sana

BİZ EVLENDİK

Bakmalara, sevmelere doyamadığım bitanecik sevgilimin nefesi nefesime dokumadan uyuyamaz bile oldum

Rabbim her seveni kavuştursun

Son çırpınışlarımız farkında değilsin. İnsanlar neder diye düşünmeyeceğim artık. Yeter, sen kendini düzeltmezsen artık hayatında ben olmayacağım. Çok sevgili arkadaşların ve ablan benim yerimi doldurur zaten yokluğumu bile hissetmezsin şu anda hissetmediğin gibi. Ama şu gözümden akan her yaş senin yanına kalmayacak. Sen daha beni tanımamışsın ama artık her şey çok farklı olacak. Hele bir yarın olsun, keşke dün geceyi yaşamasaydım diyeceksin. Bak bakalım neler oluyor!!!!

Gerçekten çok güzel bir yazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…