4 günlük ayrılığın sonunda hunharca kıskançlık yapıp, seni çıldırma noktasına getirdiğim mevzuya bir kenara atıp erkeklik tasladığın için sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum seni o kadar çok seviyorum ki bir an önce bebeğimizi kucağıma almak istiyorum insanlar "sizin bebeğiniz şöyle olur,böyle olur" dedikçe daha çok heyecanlanıyorum Allah'ım seni bana nasip etsin melek surat
Ulan resmen icimde uyuyan canavari disari cikardin. Su ana kadar kimse bu basariyi yakalayamamisti. Bir ben varmis benden iceri, valla ben bile yeni tanisiyorum. Ben neymisim be. Kendimden korkar oldum. Sayende!
Atarsa 4 değil mi? Nasıl yani bitiriyor muyuz?
O bölükten bir daha bana telefon gelmeyecek değil mi? Ben bir daha orayi aramayacagim herkes 'Soneri aradiniz degil mi' diye bir daha demeyecek degil mi? Hani ilk teslim olusundan sonra aradiginda bogazim dugum dugum olmustu aglayamamistim ya bir daha olmayacak degil mi? Rüya gibi geldi geçti, forumda okurken herkes alisirsiniz diyordu.Ama nasıl diyordum.Ama oyle bir alisiyormussunki..Herseyin basi sabirmis..Allah sabredenle beraber gercekten..Sukurler olsun Yine olsa yine beklerdim..Belki zor gunler yasadik ama sukur gecti bitti biz gercekten BİZ olmayi basarabildik..O Izmir'de gecirdigimiz gunler, seni o uniformayla gordugum gunler..Hersey guzel anı olarak kaldı. . Seninle gurur duyuyorum Mavinin en cok yakistigi Asker Gururumsun o mubarek bayragimizi cekerken seninle gurur duyuyorum Ask Az kaldi bak bitmis gel artik sag salim..Hayirlisiyla ameliyattan guzelce cik ve askina gel
Ben seni cok seviyorumkiii
Özledimmm
Benimle yaşlansana?
Kitap okurum, çay demler, börek açar, tatlı yaparım sana,
Ha birde, her sabah için şükrederim,
sonra gözlerine bakar "amin" derim.
Amin, bu günde gördüm seni, bu günde güzel geçecek demek ki... Ben herkes gibi değilde, duaM gibi severim seni,
kalbimden, gönlümden kopan gizli saklı sözler gibi..
Kim duasını sevmeden diler ki ?
En Güzel Dua 'M sın Kabul Bekleyen
En Güzel Dua 'M sın Avuç İçlerimden Sema ya Ulaşan....