Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anlamiyorum bu erkeleri...ya ben gercekten zor kadinim yada bunlar bi tuhafff...allahim.yardim et oynatmaya azzzz kaldi ;(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

keske seni karsina hic vikmasaydim derim hep senin pencerenden baktigimda lakin 10 yili dewirdik 2 aypik kizim bi yanimda sen bir yanimda uyumaktasin ......

ben kendimi seninle en sansli insan ilan ederim beee sewgili senin icin attigim adimdan asla pisman olmadim adimlar nerde biterse bitsi yeter ki senle bitsin....

sen benim icin hayatindaki herseyden wazgecti sen vazgecti ben altinda ezildim acaba vazgecmesen sirtimda bu yuk olmadan daha mi mutlu olurdu bu yuregim...

seni anliorum dersi ya sen hep bana ...ama hic anlamazsin biliomusun cunku hep icimde kalir bi cok sey sewincim uzguntum gosteremem sonuna kadar sna ...srni kiskanclik krizlerimle 10 yildir bitmeyen askimla bogdugumuda farkindayim sen dus yakamdan dediginde benim dudaklarjna yapisasim gelio bilemiorum eger sevgim benden uzaklasmana sebeb oluosa al sok bu yuregi yok et beni ben senin sewginsiz yasayamam yasayamam dme allah yasatir der mevlananin sozu lakin gucune gitmesin yaradanimin ben sensiz yasamak istemiorum ki hele simdi senin kopyan kizimiz herkes dio ki karsiliksiz sewrse ciftin biri sewilene benzermis cocuk benim sana karsiliksiz birakacak sadece sewgim yok al nefesim senin olsun kalbim sende atsin midem seninle doysun ama herkes bir tebessume hasrettken senin icin siritan bu yuregi hor gorme......sen benim icin ulasilmazsin wazgecilmezsin okadar cok seysin ki ama gozunde basitim dimi herseyi ayaklarina sersigim icin zawalliyim ben....ben degil se deil ne olur biz olmani kiymetini bilelim askim

cok sukur binsukur seni bana werene

Ya ben seni niye rüyamda gördüm ki
Sen hapse girmişsin (nedense :44:)
Ben de seni ziyarete gidiyorum (nedense )
Sonra da 6 yıldır görüşmüyoruz deyip sana sarılıyorum
Üstelik üzerinde taa o biz dersane bebeleriyken giydiğin ceket var

Ulan ben niye seni rüyamda gördüm

uffffff çok saçmaladım sabah sabah, inşallah okumassın
aslında o bir rüyaydı, onlarda sayıklama

Son düzenleme:
Biliyorum bana çok değer verdiğini ama ben hala seni sevip sevmediğimden emin değilim , keşke ayrılsan benden

Bu en sevdigin renkmi ? Senin renginle seni yeniden yazmak ve yasamak istiyorum...

Ah ettiğin için şuan bu durumdasın farkındasın demi.. ? Eski ben yok karşında , ama sen kaybettin.
Tek taraflı yapılan iyiliklerden söz ettiğin için bu durumdasın ..
Vaktinin yarısından çoğunu sana ayırıp , dinleyip , derdini kendi derdim gibi benimseyip yardım etmemin, onca paylaşılan sırrın ne önemi var ki bu hayatta..
Bunlar haktan sayılmıyor çünkü bu yüzden salla moruk ..

aşkımm aylardır göremiyorum çok özledim senii
ama bu bayram benim bayramımm
babam çok sevecek seni eminim..
geç 30 gün geçç
sonra gelsin hazırlıklarrrr

gel vatandaş gel
dert anlatmak 10 lira
tavsiye de isterseniz +5

Anne bana artık bu yalancı muamelesini yapma.. Anne boş yere kırma beni artık...
O kadar araştırdım baktım ettim niye istemeyim ya niye.. yok işte yok...
Çok bunaldım...
Ben asla asla düşündüğün gibi biri değilim asla...
Allah'ım sen sabır ver...

Ağlıyorum çünkü anne baba daha çok kırıyor..
Ağlıyorum çünkü kaldıramadığımda sinirlendiğimde durduramıyorum..
Sadece senin doğruların var dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…