keske seni karsina hic vikmasaydim derim hep senin pencerenden baktigimda lakin 10 yili dewirdik 2 aypik kizim bi yanimda sen bir yanimda uyumaktasin ......
ben kendimi seninle en sansli insan ilan ederim beee sewgili senin icin attigim adimdan asla pisman olmadim adimlar nerde biterse bitsi yeter ki senle bitsin....
sen benim icin hayatindaki herseyden wazgecti sen vazgecti ben altinda ezildim acaba vazgecmesen sirtimda bu yuk olmadan daha mi mutlu olurdu bu yuregim...
seni anliorum dersi ya sen hep bana ...ama hic anlamazsin biliomusun cunku hep icimde kalir bi cok sey sewincim uzguntum gosteremem sonuna kadar sna ...srni kiskanclik krizlerimle 10 yildir bitmeyen askimla bogdugumuda farkindayim sen dus yakamdan dediginde benim dudaklarjna yapisasim gelio bilemiorum eger sevgim benden uzaklasmana sebeb oluosa al sok bu yuregi yok et beni ben senin sewginsiz yasayamam yasayamam dme allah yasatir der mevlananin sozu lakin gucune gitmesin yaradanimin ben sensiz yasamak istemiorum ki hele simdi senin kopyan kizimiz herkes dio ki karsiliksiz sewrse ciftin biri sewilene benzermis cocuk benim sana karsiliksiz birakacak sadece sewgim yok al nefesim senin olsun kalbim sende atsin midem seninle doysun ama herkes bir tebessume hasrettken senin icin siritan bu yuregi hor gorme......sen benim icin ulasilmazsin wazgecilmezsin okadar cok seysin ki ama gozunde basitim dimi herseyi ayaklarina sersigim icin zawalliyim ben....ben degil se deil ne olur biz olmani kiymetini bilelim askim
cok sukur binsukur seni bana werene