Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senden sogudum sogumasina da... Bu ne bicim soguma lan, butun gun aklimdasin?! :44: :95:

Benim yakısıklı askerimm bugun Izmirden geliyormusss yarin biz kavusuyormusuzzz Allahin izniyle

ne var ki sen arayip mesaideyim dedigin de ben seni cok ozledim gel desem sen ciksan gelsen kizimiz odasinda sihirli degnek degmis gibi butun gece uyusa biz biraz film izlesek biraz uzansak sarilsam sana omzunda uyusam ne olur ki......

sana olan askimin hic azalmamasinin sebebini bilmiorum ama bitmedi iste ben hala lise li asiklar gibi olalim istiyorum...
bazen cok bencil oldugunu da solemeden gecemicem kizma napim askim hic beni dusunup anlamaya calismiosun is futbol yemek yemek kizini sewmek eee karin nerde bu hayatinin neresindeyim cok merak ediyorum...

Bana öyle bakma.. neden ? niye ? neden adimi sahiplenerek seninmisim gibi diyorsun.deme.. deme .. beni de kendini de yakma....neden öyle bakiyorsun hala... yillar gecti, gencligimiz gitti....sen giderken sanki bir daha göremeyecekmissin gibi bakma...sen...... bana öyle bakma. senin sevdiginmisim gibi senin hayalinmisim gibi senin ruh ikizinmisim gibi bakma...ben sana bakamiyorum. bakmak istiyorum ama gözlerim sanki kör. yapamiyorum. hem uzagimda hem yakinimda olmani istiyorum.. dün ilk defa senin icin gözyasi döktüm. bu inciler senin dedim.kendi kendime degil ilk defa senin hayalinle konustum kaderime yine saydirdim.. üzgün bir sekilde dinledin... ben yillardir cok yoruldum...tabii sende... ben üzgünüm . cok cok üzgünüm.

sende beni hayal kırıklığına uğrattın olsun kim dostum kim düşmanım görmüş oldum ben iyiliğinizi isterken hep sizin kötülüğümü istemenizi öğrendiğim için de çok mutluyum andım olsun ki çatlatacam sizi görüşcez 4 ay sonra

Nasil oluyoda 8 sene sonra bile senin için heyecanlana biliyorum?
Biz birbirimize yazildik hissediyorum!

dürüstlük abidesi sevgilim
okul uzattığını benim aileme söyledin
başın göğe erdi mi?
al şimdi söz de yok nişan da yok bu yaz
TEBRİKLER

Neysen osun degismez kimse..kimse icin hemde...bastan olmasi hataydi zaten..olmazi oldurmaya calistim..hataydi...en azindan boylesindede hayir var..allah bundan sonrasinda olmiycak kisiyle karsilastirmasin insallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeni profil resminde ne kadarda masum ve derin bakmışsın keşke o gözlerin taşlaşmış kalbini ve ağ bağlamış içini yansıtsada herkes bilse senin ne kadar zalim birisi olduğunu ..
hayır hiçte etkilenmedim nefretim o çürüttüğün masum duygularımın önünde şuan...

Son düzenleme:
Sevmelerim yarim kaldi... En acisi bu iste..

İzmit'in kurtuluş yıldönümü kutlu olsun

Son düzenleme:
Ey ahali
Hadi hurra allah allah allah nidalariyla.
Son skecimin adi halide edip adivarin ayni adli eserinden uyarlanan Vurun Kahpeye...

Bir gün görüşemeyince özlem manyağı olan çiftiz
Allah bizi ayrı koymasın.

Yedi kocali hurmuz ve vurun kahpeye adli skeclerim bkm de buyuk ilgi ve kahkaha toplarken bundan sonraki skeclerim seyircisiz kaldi..malesef
Monoskec yaptik anlicaanz

sana bile dayanıcak yaslanıcak güc kalmadı bende...
bi ottan. bi boktan farkım yok...

' Bugün sensizligimin 23.günü, ben nasil yasicam sen nasil yasicaksin bensiz diye aglarken yaninda ayrilmak istiyordun, yaşaniyormus ha bir eksik ha bir fazla 23 günlerde geciyormusta, biliyorum hicbisey olmamis gibi döneceksin, hic 23 gunler gecmemis gibi, o sokakta kaldirima oturup ben napcam simdi diye aglayan kizi kaldirip goturdun arabayada, döndugunde karsinda tas olmus duvar gibi bir kizi napcaksin ???? Hissizlestim biliyorum.....

Yasamaya mecalim yok artik .. hicbirsey yapmak istemiyorum...

Yanlis kisiydin bildigim halde direttim..ama bosa tek kazancim beni dizginledin..unutmam gerekeni unuttum gibi...bundan boyle hakkimizda hayirlisi...allah bidaha cikartmasin seni karsima...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…