Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeter artik bee!!!! Aaaa avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum...8 kisilik departmanda hepiniz izin alicak hastalanilacak ayni zamanimi buldunuz...

iki kisi tüm isleri yetistirecegiz diye deli gibi calisiyoruz...yorgunluktan ölüyorum burda...

canımı bu kadar yakmak zorunda mısın? senı bu kadar cok sevdgımı bıldgıın halde bu kının bu dusmanlıgın neden bana ? sen benm ılkım kıymetlımdın ama kendı elınde cezanı kesıyor benı ve bızı bıtırıorsun. hayatımdan cıkmanın vaktı sence de coktan gelmedı mı? tam senı unutmusken yenıden cıkıyor canımı yakıp yenıden gıdıyorsun allahtan reva mı bu??? yetmedı mı yorulmadn mı benı uzmekten dusuncesızlıkten... ben cok yoruldum sevgılı. artık tamamen cık hayatımdan. ne yuzunu ne sesını ne kokunu duymak ıstıorum... umarım bır daha cıkmazsın karsıma umarım bır daha darma dagın etmezsın benı... HOŞÇAKAL....

Fotoğrafına baktım az önce ve hiçbir şey hissetmedim. Görmek bile istemiyorum. Korka korka baktım daha evvel bakmaya doyamazken..
ıyi bir şey bu iyi..

bitanem aşkım bu defa başarıcaz dimi
bu defa kavuşup hiç ayrılmıcaz dimi
gerci 6 aylık bi ayrılık olcak ama onu hiç saymıyorum
varlıgın yine yanımda olucak
dualarım seninle ve kendimleeee
başarıcaz başarıcaz:asigim::asigim:

iple cekiyorum şu bir kaç ayın gecmesini hemde nasıl cekiyorumopuyorumnanaktan

Askim sen ne zaman bos kiskancliklar yapmaktan vazgecipte hem kendi hem beni bosyere üzmeyeceksin..Çok üzgünüm çoook

Yavru kuşum yaa ben senin hiçbir şeyini merak etmemişim..:bbo: Hiçbir şey sormamışım. Ben anlamadım bu durumu. Hiç ama hiiççç çözemedim..:sm_confused:

Hadi bakalim insallah anlasiriz seninle...yap bi güzelik...o kadar sey aldik senden ama...vereliniortak

Rüyamda korkuç şeyler gördüm hayaletler ruhlar falan hep onlarla uğraştım biliyormusun ve dudağım uçukladı offf dudağım şişti ya :/

oohh yüzüne karşı da oduncuukk dedim ya rahatladım kaydirigubbakcemile3
napim odunsun diyemedim kızarsın diyee
ama sen kahkahayı bastın yaaa........ hoşuna gitti bide piiss seniiiii -tatlicadiarzu-

Seninle konuşmayı seviyorum. Her zaman da sevdim. Bundan sonra da sevicem.

O rüyalardan sonra korkuyorum uyumaya :bbo:
Uyutsana beni yine kucağında bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Hos gecen bir gunun gecesi bu kadar mi kotu olur? Sabaha kadar ruyamda seninle ugrastim,yatakta yastiklarla savastim, simdi zombi durumdayim, neyin var ?mafoldumben

Rüyamda seni gördüm. Fiziksel olarak görmedim ama sadece varlığını biliyordum.
Sözde seninle konuşmuşuz ve buluşmaya karar vermişiz. Ve ben bir tren istasyonunda seni bekliyordum. Ama gelmedin. Üzüldüm.
Tren garında beklediğin kişiyle buluşursan ayrılırmışsın. Ama biz buluşmadık. :)

Hiç mi yemiyorsunuz sıpalar? O kadar kefiri neye içiyorum :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…