canımı bu kadar yakmak zorunda mısın? senı bu kadar cok sevdgımı bıldgıın halde bu kının bu dusmanlıgın neden bana ? sen benm ılkım kıymetlımdın ama kendı elınde cezanı kesıyor benı ve bızı bıtırıorsun. hayatımdan cıkmanın vaktı sence de coktan gelmedı mı? tam senı unutmusken yenıden cıkıyor canımı yakıp yenıden gıdıyorsun allahtan reva mı bu??? yetmedı mı yorulmadn mı benı uzmekten dusuncesızlıkten... ben cok yoruldum sevgılı. artık tamamen cık hayatımdan. ne yuzunu ne sesını ne kokunu duymak ıstıorum... umarım bır daha cıkmazsın karsıma umarım bır daha darma dagın etmezsın benı... HOŞÇAKAL....
bitanem aşkım bu defa başarıcaz dimi
bu defa kavuşup hiç ayrılmıcaz dimi
gerci 6 aylık bi ayrılık olcak ama onu hiç saymıyorum
varlıgın yine yanımda olucak
dualarım seninle ve kendimleeee
başarıcaz başarıcaz:asigim::asigim:
iple cekiyorum şu bir kaç ayın gecmesini hemde nasıl cekiyorumopuyorumnanaktan
oohh yüzüne karşı da oduncuukk dedim ya rahatladım kaydirigubbakcemile3
napim odunsun diyemedim kızarsın diyee
ama sen kahkahayı bastın yaaa........ hoşuna gitti bide piiss seniiiii -tatlicadiarzu-
Hos gecen bir gunun gecesi bu kadar mi kotu olur? Sabaha kadar ruyamda seninle ugrastim,yatakta yastiklarla savastim, simdi zombi durumdayim, neyin var ?mafoldumben
Rüyamda seni gördüm. Fiziksel olarak görmedim ama sadece varlığını biliyordum.
Sözde seninle konuşmuşuz ve buluşmaya karar vermişiz. Ve ben bir tren istasyonunda seni bekliyordum. Ama gelmedin. Üzüldüm.
Tren garında beklediğin kişiyle buluşursan ayrılırmışsın. Ama biz buluşmadık. :)