Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem sana inanılmaz kızgınım hem seni deli gibi özlüorum (
birbiri için yaratılan 2 insan ama AYRIIIIIIII (((

sen benim geçmişim olacak mısın..geçecek misin..

....sabahtan beri moralim cok bozuktu..6.hissim beni hic yaniltmiyor..bu sefer yazliktan bir komsumuzun oglunu kaybetmisiz yeni ogrendim....demek istedigim o ki hayat gercekten o kadar kisa ki lutfen ikimiz de uzulecegimize tatli tatli konusup kalan gunlerimizi eskiden oldugu gibi yine, elele, diz dize, mutlu,sakin, huzurlu ve guzel gecirsek,ne dersin canim ?

oooof. olmuyor. bir türlü başlamıyor. sen olmazsan şu kalbim, kimseye boyun eğmiyor, beğenmiyor:1closedeyes:

sana bu kadar sıkıntıyı yaşattığım için ve 4 yıllık evliliğimizin benim yünden kabusa döndüğü için özür dilerim bitanem sen benim olmazsa olmaz yanımsın kelimelerle ifade edemediğimsin keşke bir sihirli deyneğim olsa bu dünyayı sana cennet yapabilsem ah bitanem ah ben senin sevgini haketmiyorum yüzün önüne baksa içim acıyor sana bakmaya kıyamıyorum rabbim tüm dualrını kabul etsin

Bebeğim bilsen ne çok sıkıntıdayım hayırlısıyla bir gelsen bilsen ne kıymetlimiz olursun hayalinle avunuyorum şimdilik sen bi gel bu dünyaya ben senin için neler yapmamki rüyalarımın meleği üzme artık beni

Annem, babam sizden uzakta olmak ne zormuş evlenmeden sizi çok üzdüm affedin duanızı benden eksik etmeyin sizi canımdan çok seviyorum.Her konuşmamızda herşey yolunda gibi konuşuyorum değil be anne değil baba benim bir yanım hep kanıyor size öyle ihtiyacım varki

Ah ahh.. Sen olmazsan napardım ben ?
Kabul olmuş dualarımsın, binlerce kez şükürler olsun Rabbime. :Saruboceq:

Bugün beni çok sinirlendirdin. Bakalım bi gün nasıl patlak vericek..

Son düzenleyen: Moderatör:
''Söyle yıllar mı daha hızlı bir kurşun mu?
Böyle sensiz her gün biraz yok oluşum mu...''

Üşüyorum.
Soğuk Ankara.
Bir hırka alıp çıkılmayacak kadar soğuk.
Gökhan Türkmen çalıyor.
'Büyük insan'

Yarım aralanmış perdeden dışarı bakıyorum.
Çok az insan var dışarıda.
Telaşlı, ciddi, asık suratlı insanlar.
Sevmiyorum Ankara'yı.
Bir nebze olsun sevebilirdim belki
seni bu şehirde tanıdığım için,
ama artık sen de yoksun...

Kapatıyorum perdeyi usulca,
Ankara hala soğuk.
İlk taşındığım günü hatırlıyorum
bu puslu şehire...
Hayallerim vardı benim.
Nerdeler şimdi?
Ah evet,
seninle beraber kayboldular.
Onları da bu şehirde kaybettim.
Ankara alçak...

Ne çok bekledim oysa seni,
Ankara'nın her yerinde,
iş yerinin önünde saatlerce.
Her cadde, her sokakta,
arabamda...
Aramanı bile bekledim bazen.
Hayır yalan söylüyorum;
bazen değil, bir çok kere...
Hep bekledim.

Ama çalmadı,
o telefonda senin adın
hiç yanıp sönmedi.
Küfür ettim kapattım,
Sen hiç bilmedin.

Bekledim dedim ya...
Sen onu da hiç bilmedin.
Ben her önümdeki X model arabalıyı
sen sandım çok uzun zaman.
Beraber gittiğimiz yerlere,
gidemedim.
Aslında gitmek istedim de,
gitmedim işte.

Hiç karşılaşmadıkta.
Çünkü bu lanet olası şehir,
o kadar büyük ki...
Ve senin arabana benzeyen
o kadar çok araba var ki...
Ama sana benzeyen biri yok.
Ben henüz görmedim.
Ah, senden ne çok şey öğrendim!
Ne çok sevdim ben seni...
Ne çok sevdim...

Canimcigim iste yeni bir sabah...benim kalbim bugun cok hos atiyor..senin de gunun, haftan cok guzel gecer insallah ama bu arada seni ne kadar sevdigimi ve ozledigimi de sakin aklindan cikarma.olur mu?opuyorumnanaktan

offfff songül yaa yeter artık bıktım senin şu sorunlarındanbenneyaptımki yeter artık akıllan biraz ya artık herşey sorunmuş gibi bakmasan herkeside düşmanınmış gibi görmesen iyi olcak

durmadan laf sokmak zorundamisin sen bana...hayla anlamis degilsin hatta galiba umrunda bile degil ama bana o lafi söylemekten vazgece artik inan cok gücüme gidiyor...

erkekler önüne gelenle öpüşebilirler miş miş
püf güvensiz insanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…