Her inişin bir çıkışı vardır, gündüzü olmayan gece yoktur diye telkin ettim bugüne kadar kendimi..
Senelerdir dibe batmıştım..En güzel yıllarım üzüntüyle, acıyla, korkuyla, sağlık sorunlarıyla geçti...Öyle bir enkaz altında kaldım ki, debelendikçe daha da sıkıştım sanki..Yine de şükrü eksik etmedim hayatımdan..Beterin beteri vardır dedim avundum..
Ben bunca badirenin sonunda böyle güzel bişeyin beni bulacağını beklemiyordum.
Ya Allah dedim her acımda..Her gözyaşımda..Rabbim beni öyle iyi bilirmiş ki, tam anlamıyla gönlüme göre verdi..
Şükürler olsun..
Bu kadar kısa bir süre içinde benim bütün geçmişimi, acılarımı sildin attın sanki..Farkında olmadan...
Nerden geldin, nasıl geldin bilmiyorum ama iyi ki buldun beni, iyi ki geldin hayatıma..
Bu hassasiyetin, kendimi bu kadar değerli hissettirdiğin, her geçen gün üzerime daha fazla titrediğin, bana tekrar aşkı hatırlattığın ve yaşadığımı hissettirdiğin için teşekkür ederim..Hayatıma, gönlüme hoşgeldin sevgilim..
-----------------------------------------------------000---------------------------------------------------
Ve siz her sıkıntımda yanımda olan, beni dinleyen, bana ortak olan 2 güzel arkadaşım ve bir ablam...Size de çok teşekkür ederim...