Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen bana iyi geldin de, ben sana yaramadım sanırım...

yine habersiz su kesintisi.. şu şehirden ne zaman kurtulacağım bakalım..

pazar günü gün boyu uyuyosun ve ben cok sıkılıyorum uyansanda yazışsak ama iftardı çayıydı derken yine doya doya konuşamayız

Her inişin bir çıkışı vardır, gündüzü olmayan gece yoktur diye telkin ettim bugüne kadar kendimi..

Senelerdir dibe batmıştım..En güzel yıllarım üzüntüyle, acıyla, korkuyla, sağlık sorunlarıyla geçti...Öyle bir enkaz altında kaldım ki, debelendikçe daha da sıkıştım sanki..Yine de şükrü eksik etmedim hayatımdan..Beterin beteri vardır dedim avundum..

Ben bunca badirenin sonunda böyle güzel bişeyin beni bulacağını beklemiyordum.
Ya Allah dedim her acımda..Her gözyaşımda..Rabbim beni öyle iyi bilirmiş ki, tam anlamıyla gönlüme göre verdi..
Şükürler olsun..

Bu kadar kısa bir süre içinde benim bütün geçmişimi, acılarımı sildin attın sanki..Farkında olmadan...
Nerden geldin, nasıl geldin bilmiyorum ama iyi ki buldun beni, iyi ki geldin hayatıma..

Bu hassasiyetin, kendimi bu kadar değerli hissettirdiğin, her geçen gün üzerime daha fazla titrediğin, bana tekrar aşkı hatırlattığın ve yaşadığımı hissettirdiğin için teşekkür ederim..Hayatıma, gönlüme hoşgeldin sevgilim..

-----------------------------------------------------000---------------------------------------------------

Ve siz her sıkıntımda yanımda olan, beni dinleyen, bana ortak olan 2 güzel arkadaşım ve bir ablam...Size de çok teşekkür ederim...

bi tatile beraber çıksaydık keşke...

Son düzenleme:
işte sonunda bitti işte istedigin oldu şimdi bensiz ne yapmak istiyosan yap gizli saklı yaptıgın her haltı şimdi özgürce ye ama senin için cansu devri kapanmıştır

kimse anlıyamaz beni 3 yıldır ne mücadele verdim ama kendime şaşıyorum ne ugruna ? sen zaten benden vazgeçmiştin benim ne hayalrrim vardı çok inanmıştım olcgna paçavra gibi attın beni sanki hiç bni tanımamşsn beni çok üzüldüm gercekten çok üzüldüm böyle olsun istemedim sonumuzun,sen benim sonum olucktın bunu bna mecbr bıraktın ben böyle kimseyi sevmedim çok inanmıştım sana çok,yüzüm kara çıktı ne diycgmi bilemiyorum yazacak çok şeyim var ama gercekten tıkanıyorum şimdi dönsen bna bidaha ypmam desen yapamam senle gözüm korktu senden bidaha aynı şeyleri yaşatırsın bana çıkmazdayım gercekten çıkmazdayım Rabbim bi yol göster bana çok daraldım bugün degil blki yarında degil ama birgün cansu diye kapıma gelicksn sen Allahım yptılrını yanına koymıck Allah yarına bırakır yanına bırakmaz

Son düzenleme:
Eline bir tek şiir kitabı almayıp, tumblrdan ordan burdan parça pinçik şiir dizelerini alıp paylaşınca şiirsever olmuyorsun tatlı kısss!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…