Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
büyü artık beni bıktırıyo şu çocuksu hareketlerin ayrıca çok kıskançsın en sevmediğim şey bazen beni öle bunaltıyosun ki ayrılmak geliyor içimden şu 4yılın hatrı var aramızda bu kadar uzun süren ilişkiye ufak tefek sorunlarla bitirmemk için kendimi zor tutuyorum askere gidiceksin içim içimi yiyor ama umursamıyo gibi davranıyorum askerden gelince büyürsün KÜÇÜK AŞKIM

seni çoooooooooooooook seviyorum ömrümün ilk ve tek erkeği çooooooooooooooook özledimm

Zor bi hayatim var kabul ama biz mutluyuz boyle,zaman ilac degil miydi herseye? Eee? lutfen sen de fazla yuk olma be insan!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birkac ay sonra Istanbul'a gelecegim. Seninle gorusmeyecegim. Sorun su ki, sana bayagi alismistim, hele ki oraya gelislerimde. Icimde en ufak bir huzursuzluk ve mutsuzluk olmadan, en az oncekiler kadar guzel bir tatil gecirmek istiyorum. Eminim ki aklimda olacaksin, eminim ki ben yine eski gunleri ozleyecegim, icim ciz edecek. Senin yuzunden tatilimin buruk gecmesini istemem, insallah o zamana kadar icim daha da sogur diyorum. Sen uzul beni kaybettigine. Uzuleceksin de. "Buralara kadar geldi, beni gormeden, aramadan gitti. Hic ozlememis. Hic gormek istememis." diyeceksin. Belki de anlam veremeyeceksin, "ne oldu da konusmuyor" diyeceksin... Senin de icin burkulacak, eminim. Ve ben o gunu sabirsizlikla bekliyorum, malesef... Ama kendin ettin kendin buldun. Beni bile kaybettin, benim kadar inatla seven, uzaklasmayan birini. Sen kaybettin. Sana benim kadar deger vereni zor bulursun bir daha.

Son düzenleme:
Dunyada 7 milyar insan varsa 7 milyar da dusunce vardr o yuzden kizmyrm kimseye..ama benim yasadilklarmi benden iyi biliolarsa alkislyrm bilenleri.:)))))))
Ya bi de millet benim kafamn icindekileri de benden iyi bilio ya buna da gulmkten yerlere yatiyorum...

Geleceğim hakkındai belirsizlikler yüzünden kaygıdan, stresten hayatım altüst olmak üzereyken senin bilmem kaçıncı sevgilin için çektiğin bilmem kaçıncı aşk acını dinlemek istemiyorum. of!

Süzme salak.
Hayatımda senden daha gerizekalı birine rastlamadım şu zamana dek.
27 yaşında koskoca insanın tavrına bak.
Süzmeeee

Aşkııımm. Seni öyle çok seviyorum ki. Sen benim doğuracagim çocuğa baba olmaya layık tek ADAMsın. Her gece sana sarılıp uyumak öyle keyifli ki.... iyi ki seninle evlenmişim. Aşk kokulum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 yıldan sonra sessiz olmayacağını anladım ama nerde olduğunu bilmiyorum, hissettiklerimi bilsen ses verir miydin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimi insan otlarin, kimi insan baliklarin cesidini bilir, ben ayriliklarin; Kimi insan ezbere sayar yildizlarin adini ben hasretlerin...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Birşey yazsamda anlamsız çünkü senin için yanındaki insanlar anlamlı onların yerini ben alamam...Değiştiren ben değildim sen hep böyleydin bu durumu kabullenmedin neyse fazla masal anlatıp sıkmayayım seni canın sağolsun...Ha olurda düşünmek istersen ilk tanıştığımız zamanı aldatışını yalan söyleyişini hatırla suç sende değil bu yolu sana açan bendim..Yinede canınız sağolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…