Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahh üvey anne
ne istiyorsun benden zaten benim başımdaki dert bana yeter canımı mı almak niyetindesin..
ben senin varlığını çoktan unutmuştum ama sen beni bayağı bi önemsiyorsun..

ŞU HAYATTA VAR YA KİNİMİ KAZANMIŞ TEK KİŞİ OLDUN YA TEBRİK EDERİM SENİ...
SENİNLE HESABIM BİTMEDİ
ASLA GERİ DÖNMEM
SANA KİNİM ASLA SON BULMAYACAK
ÖBÜR TARAFTA HESABIM VAR SENİNLE...
DAHA BİTMEDİ
BİTMEYECEK KİNİM...

Ne zaman konuşmayı kesicez bilmiyorum ama benim için aramızdaki herşey bi daha başlamamak üzere bitti

gözlerinle uyanıp sensiz geçen o yılların acısını çıkaracağım...kurabiyem...

bebişkocuk prens seni bırakmak zor geliyor ama yeğenimi de görmek istiyorum
inşallah giderken ağlamam.
yaptığım yemekleri tüket, çiçeklerimize su ver tamam mı?
ve çok mutlu ol.
seni çok seviyorum.

Akıl beni büyülerse, tipin hiçbir önemi kalmayabilir.
Ama sizin o laflarınız beni sinirlendiriyor.
Saçmalamayın. Gayet tipsiz bulacağınız adamlara kör kütük aşık olabilirim ben.
Bunu anlayın ve susun.

Banyo silicem, elini yıka demenin anlamı nedir? Senin söylemine göre mi yıkıyorum. Banyo bu ya bir de.
Yaptığın bir çok şey küçük görünüyor ama sürekli ve sıkarak yapman beni bunaltıyor gerçekten. Ne yapmam gerektiğini söylemeyin, artık bu kadar küçük şeyler bile gözüme batıyor...
Küçük çocukmuşum ne yapmam gerektiğini bilmiyormuşum gibi davranmaktan vazgeç artık.
Başkaları görünce duyunca yanlış anlıyordur muhtemelen. Kocaman kız oldum...

Son düzenleme:
Aslında bahsetmemem gerek biliyorum, ama işte ben öyle düşünmediğim için, karşımdakileri de öyle sanıyorum. Neyse haklısın daha çok dikkat edicem. Zaten çok tazeyiz Bana ne oldu bilmiyorum 1 gün görmesem özlemeye başladım Bence senin duan tuttu. Demekki temiz kalpliymişsin. O adağını da sakın unutma. Zaten sürekli hatırlatıyorum sana.

Kamu da çalışan canım arkadaşım
Bir hayalet için gerilme,değmez..
Yeğenime de yansıyacak gerginliğin sonra,boşverrr..

Oof arkadaşım oof boşuna konuşuyorsun, kendini yıprattığına değmez. Birbirlerini yiyip kendilerine verdikleri zararı kimse vermemiştir bunlara. Anca ''vay gavur gebersin, pis yavudi ölsün, dua-beddua-dua-beddua modunda gösteri yapar bunlar. Dr.Mengelenin bebeklere yaptığı işkenceleri görmeden pis faşistleri savunup bize bebek katili savunucusu der işte. Birbirlerini öldürüyorlar bu kadar sesleri çıkmıyor, ama iş vicdan sömürüsüne gelince lanet okudukları toplumun icatlarından çemkirmeyi iyi biliyorlar.
Kim olursa olsun bir insanın ölümüne göbek atacak kadar seviniyorsa biri yok olsun gitsin zaten. Yazık.. Karşı taraftan ne farkları kalıyor böyle yapınca. Askerlerin savaşlarda oynatılan piyonlar oldukları, dini, dili, ırkı ne olursa olsun ağlayanın her zaman analar olduğu bir dünyada yaşıyoruz biz.

Savaşlarda insanlık kazanmaz, tepedekiler kazanır her zaman! Yahudi bebesiyle müslüman bebesi arasında hiç bir fark yoktur, ikisi de melektir çünkü...

Şanlıurfa'daki şehit haberi sabahtan beri icimi yakıyor ya Sözlusuyle ne de yakismislar 3 ay varmis askerliginin bitmesine Allahim sozlusune ailesine butun yakinlarina sabır versin cok aci ates dustugu yeri yakiyor Sözlüm asker oldugundan beri hepten hassas oldum bu konuda Şehitler ölmez vatan bölünmez ..

Cok tatlisin sekersin sekercimi baban senin?:93:
Kasin kara gözün kara kömürcümü baban senin ?

Farzet ki "O" burayı okuyacak..
Okursun belki belli mi olur?..

24/7/2014..
Doğum günün kutlu olsun cennet gülüm..
24 yaşındasın..
Ben sana doyamadım

Mekanın cennet olsun
Rabbim bizi cennetinde kavuştursun
Rabbim anama babama bana sabır versin

Seni çok özlüyorum
SeniÇokSeviyorum canım ablam
Doğum günün kutlu olsun güzeller güzelim

Kadir gecesi dualarım seninle merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…