Aklıma geldiğinde içimi bir gülümseme kaplıyor ama uzun sürmüyor hemen arkasından pişmanlık... Keşke ilk tanıştığımız güne dönebilseydim ve herşeyi unutmuş olsaydım..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim büyüdüğüm ortama göre fazlasi ile yüzsuz bencil ve pintisin. Biraz da pis.
Ben kiz halimle senin de rahat olamam. Arkadaşının hediyesinin parasini benim cuzdanimdan çıkarıp verdin. Ya aklıma geldikçe deli oluyorum ben bunu nasil kabul edeyim ? Insanda biraz edep olur. Bütün iyi duygularımı sevgimi siliyorsun. 1 lira için bile bana bakıyorsun. Ben de haftaya paranin yarısını istiycem senden
Ben seni beslemek için çağırmadim sevgi baska çıkar başka terbiye başka
Bisey alirken Burnumdan geliyor artik yuzsuzlugun karsisinda
kurban olduğum neden başını belaya sokmadan duramıyorsun hep aklım sende kalıyor, hep "acaba bir şey mi geldi başına yine" tedirginliğini yaşatıyorsun bana. her an diken üstündeyim bazen "artık şu 1 ay geçsin de askere gitsin" diyorum, o zaman başını bu kadar belaya sokamazsın ve şu olaylardan soyutlanırsın
Dün çok güzeldi Tarihini atıyorum buraya 19.07.2014 yeni başlangıcımız Bugün de epey güzel olacak:119: Sonrası daha güzel tabii, bakalım nasıl bir sürprizle yapacaksın bekliyorummm
Dans etmeyi seviyorum sexi olmak içinde çabalamıyorum içimde var benim şehvet huyum kurusun bebeğim olmadığım biri gibi davranamam ki
Çok çalışmalısın anlayacağın hissetmeden ne yapsan boş..