Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün de üzerimizde bir romantiklik bir romantiklik, sorma gitsin...

Seni seviyorum dünyam...

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Kimsin,su an nerde,kiminlesin bilmiyorum!!ama seni beklemekten yoruldum!!gel,gir dunyama artikkk...!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aklıma geldiğinde içimi bir gülümseme kaplıyor ama uzun sürmüyor hemen arkasından pişmanlık... Keşke ilk tanıştığımız güne dönebilseydim ve herşeyi unutmuş olsaydım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Annen evlense de rahatlasak artık.
Büyük kolaylık olur bizim için.
İnşallah evlenir. Dua edicem. [emoji57][emoji58]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Senin ne işin var burdaaa !! 😤 derdim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevgilimm seni çok özledim 1 eylül gelsin artık kavuşalım sımsıkı sarılalım artıık yeterr.. ya sabııırr

Evet bütün sorunları, dertleri, konuşmaları kısaca her şeyi değersizleştirerek daha güçlü olacağımı düşünüyorum.

Benim büyüdüğüm ortama göre fazlasi ile yüzsuz bencil ve pintisin. Biraz da pis.
Ben kiz halimle senin de rahat olamam. Arkadaşının hediyesinin parasini benim cuzdanimdan çıkarıp verdin. Ya aklıma geldikçe deli oluyorum ben bunu nasil kabul edeyim ? Insanda biraz edep olur. Bütün iyi duygularımı sevgimi siliyorsun. 1 lira için bile bana bakıyorsun. Ben de haftaya paranin yarısını istiycem senden
Ben seni beslemek için çağırmadim sevgi baska çıkar başka terbiye başka
Bisey alirken Burnumdan geliyor artik yuzsuzlugun karsisinda

kurban olduğum neden başını belaya sokmadan duramıyorsun hep aklım sende kalıyor, hep "acaba bir şey mi geldi başına yine" tedirginliğini yaşatıyorsun bana. her an diken üstündeyim bazen "artık şu 1 ay geçsin de askere gitsin" diyorum, o zaman başını bu kadar belaya sokamazsın ve şu olaylardan soyutlanırsın

herkes kendi algısı ile bakıyor..
kötü niyet görmek isteyen görüyor, buluyor da..
ama içimde yokkk ki....

Bu değişim pek bi hoşuma gidiyor benden söylemesi

bu aralar pek bi çatışıyoz çok gıcık oluyorum sana
neyse tatile az kaldı, aşk tazeleyelim gidelim de

Dün çok güzeldi Tarihini atıyorum buraya 19.07.2014 yeni başlangıcımız Bugün de epey güzel olacak:119: Sonrası daha güzel tabii, bakalım nasıl bir sürprizle yapacaksın bekliyorummm

Dans etmeyi seviyorum sexi olmak içinde çabalamıyorum içimde var benim şehvet huyum kurusun bebeğim olmadığım biri gibi davranamam ki
Çok çalışmalısın anlayacağın hissetmeden ne yapsan boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…