Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün o kadar mutlu ettin ki beni sevgilim...
Seni gördüğüm anda gözlerimin içi güldü.
Hep böyle kalalım.

Fotoğrafına bakamadım yine. Bekliyorum hala.
Nasıl bir mallıksa artık bu. =Sss
Kendimi hazırlamam gerekiyor. Üüüüfff.. =(((
Soğumaktan korkuyorum ben çok fena.
Ama çok aşık olmaktan da korkuyorum.
Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok aptalca!

Çookkkk yakışıklısın!
Bittim bu fotoğrafa! Soğumak ne demek!
Ama her fotoğrafta da farklısın.

Ne saçma bir işe bulaştım. Dur bakalım.
Hiç yapmam dedim başıma geldi işte. =Ssss

Ayy belkide karin burayi okuyanlardan biriii..sana dair yazdiklarimi gorse senden vazgecip bu benden cok sevmis seni diyip bana iadeni yapsa yaa......;((((

merak ediyorum neden sevmedin ki beni? neden sevecek kadar değerli bulmadın?
oysa ki seversin sandım, 3 yıldır o yüzdendi her yara aldığımda sana dönüşlerim. ama sen sevmedin, sana olan isyanımı bile başkalarına ait zannediyorsun. yapma lütfen, bana bir kere bak ve anla hislerimi.
tam şu anda şarkı tuttum ikimiz için, aşk dediğin elbet bir yol bulur dedi. o yolu bulsun aşk dediğin, bak gör ne güzel oluruz biz..

Üzüldün anne dimi çalıştı daha fazla kızamadım diye, klavyeye su döktüm, "bunun olacağı belliydi" bilmem ne.
Sanki sen hiç bir şey yiyip içmiyorsun.
"Ama dökmedim" gibi saçma bir bahane de yeni duydum.
Sen de çok şey kırdın döktün, insanlık hali.
Hayır sakar bir insan da değilim, ayda yılda bir. Ama sen üstüme geldiğinde daha sık olabiliyor.
Ben sana bunları açıklarken sen gece ayakta olmama çeviriyorsun konuyu ne alakaysa, çünkü sana uymadı konuşmalarım.
Kızmak için bahane arıyorsun, insanın üstüne gelmek için bahane arıyorsun resmen.
Ne kadar basit konular dimi?
Ama heeeeeeeeeep böylesin işte.
İnsanı böylesine sıkıyorsun.
Yarına falan bozulursa mutlu olursun sayarsın bi ton şey.
Tek tük olan şeylerden böyle değilim ben, çok sık olan şeylerden böyleyim.

Yüksek mühendis, harika bir işi var, bol paralı, yakışıklı, aileye büyük değer veren bir erkek.

Ama benim içim ısınmadı. Anlamıyor musunuz? Kafa yapımız da uymuyor.
Başka kız olsa atlardı üstüne belki, ben başkası değilim!
Artık bunun konusu geçmesin. Pişman oldum söylediğime.

Yemeği az yemek istemem sana göre beğenmememden(23 yıldır bu böyle heralde, hoş küçüklükle zorla dolu dolu yediriyordun).
Başkasına gitmek orada bir şeyler yemek içmek eve gelince de eziyet, "orada yiyordun burada yemiyorsun" falan.
Sana göre mi hareket edicem ben, bunu mu düşüncem?
Orada rahat değilim belki, ki dünkü durumda da az yemiştim, az istedim ve bitirdim. Evdeki gibi atıştıramıyorsun gün içinde dimi?
Ne bilim şartlara göre değişiyor işte. Ama canım ne istiyorsa o, olay bu. Niye her şeyde bir fesatlık bir art niyet arıyorsun?
Ama evde rahatım dimi? Ayrıca senin gözün doymuyor ki, kendin neden az yemek istiyorsun peki? Canın öyle istiyor dimi? Aaa yoksa kendi yemeklerini mi beğenmiyorsun.
Neyse işte, sen neden sırf canın istediğinden öyleysen ben de öyleyim.
Her şeye alınıyorsun, her şeye kızıyorsun, her şeye bir şey buluyorsun.
Bir de ekmeği neden masaya dağıtmamışım diye bin türlü laf yine.
Kim bilir ne, yarım saat süren baya zorlu bir iş sanki. Kendi kendimizeyiz.
Bir gün sen koyarsın bir gün ben bir gün başkası belki art arda ben koyarım sonra sen falan ne bilim yani.
Bunun hesabı mı var, nasıl bir büyük iş bu?
Nasıl bu kadar büyütüyorsun her şeyi?
Amacın ne ...

bir ayazın koynunda temmuz beklemek neyse, öyle bekledim seni. ama sen hiç beklemediğim bir mevsimde çıkıp geldin. bir tesadüf değildi bu aslında. çünkü sen benim rastladığım değil, aradığımdın. yıllarımın ayracı oldu gelişin. senden önce ve sonrası..
sen daha yokken uzaklardayken sana armağan edeceğim tüm güzellikleri üzerimde taşıdım ben. görenler bu yüzden hep güzel buldu beni, ama bu güzellik sana aitti.
seni bekliyordum ama sen beklemediğim bir anda geldin. belki hazır değildim, belki de nadasa bırakmıştım yüreğimi bilmiyorum. seni sevmek için acele etmedim, ecele gider gibi sevmedim. ruhumda demlenmesini bekledim bu sevdanın..

bir ayazın koynunda temmuz beklemek neyse, öyle bekledim seni. ama sen hiç beklemediğim bir mevsimde çıkıp geldin. bir tesadüf değildi bu aslında. çünkü sen benim rastladığım değil, aradığımdın. yıllarımın ayracı oldu gelişin. senden önce ve sonrası..
sen daha yokken uzaklardayken sana armağan edeceğim tüm güzellikleri üzerimde taşıdım ben. görenler bu yüzden hep güzel buldu beni, ama bu güzellik sana aitti.
seni bekliyordum ama sen beklemediğim bir anda geldin. belki hazır değildim, belki de nadasa bırakmıştım yüreğimi bilmiyorum. seni sevmek için acele etmedim, ecele gider gibi sevmedim. ruhumda demlenmesini bekledim bu sevdanın..

Yıllardır fallarımda çıkan;

T harfli...

Kumral saçlı...

Kıvanç Tatlıtuğ'a benzeyen kişi, bu şarkı sana (en ufak bir abartı yok, bakanların yorumları bunlar).

Hadi ben kaçtım. :)

Demin fark etmemiştim; demek sen beni arkadaş listenden çıkardın, ben de seni çıkardım Nevooooşş.

Etki - tepki meselesi...

Klişe olacak belki ama keşke farklı zamanda tanışsaydık be, içim çok tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…