Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
(Bu sefer) bir daha ki bayrama evli oluruz hayırlısıyla inşaALLAH nayinom
Aynı model hırkaları giyince de pek bir tatlı oldukk

tam da birbirimize bu kadar alışmışken bu tatil hiç iyi olmadı yavru, uzaklaşır mıyız diye korkuyorum.. bi de özlüyorum..

Ne yapıyorsun acaba şu anda?!! =(((
Duygularım yoğunlaşıyor, endişe duymaya başlıyorum ama.

Ben ben olmak istemiyorum. Keşke hiç olmasaydım.. Şimdi nasıl yok olabilirim ki?

Bir konudan dolaylı olarak aklıma geliverdin yine, acayip sinirlendim şimdi.
Allah sizin gibileri karşıma çıkartmasın bir daha, çekene versin ben çekemem.
Yanlış anlaşılmak ben de biraz fobi gibi zaten, üstüne duyduğunu anlamayan doğru düzgün dinlemeyen bir de doğru anladığına emin gibi anlatmaya çalıştıklarımı da dinlemeyip iyice dayılanan insanlara çok sinir oluyorum. Doğrusunu anlatana kadar canım çıkmıştı hatırlıyorum da... Bir de hep ayrıntılı konuşmuşumdur.
(Ekstra olarak bilerek anlamayanlar var, art niyetli vakalar.)

seni bazen oyle cok ozluyorum ki.. mesela az once.. ayaklarim usudu ve seni andim.. esimdin, hayatimdin, buyuk askimdin.. olmasaydi sonumuz boyle dedim yine..
yalniz isin ilginc yanı; ne zaman senle guzel bi animizi hatirlayip uzulecek, seni sevecek olsam; aninda ( istemdisi) bi cirkinligin canlaniyor gozumde, yaptigin seylerden biri.. nasil da nefretle doluyorum bi anda..
sen beni yanlis anladin bir zamanlarki deli yanginim.. nasil mi? herseyim ol istedim, omrum ol istedim, herseyi tum hayati seninle yasayim istedim.. sen sandin ki, her duyguyu yasat istedim.. ondandir bana yalnizligi, itilmeyi sonuna kadar hissettirisin.. ondandir, (bilirim) beni cok sevmene ragmen, hatalarinizi ortmek icin beni kirislarin..
ve uzgunum, senin icin cok uzgunum.. en sonunda ellerinle sonumuzu hazirladin.. ve yapayalnizsin..
yazik.. hem de cok..
ama inancimiz var elhamdulillah.. ve Rabbimiz cok buyuk..

Biliyorum askim, canim kocacim..
Bazen bi çocuk gibi davraniyorum..
Bazen seni uzuyorum..
Ama ayni zamanda dünyadaki herşey ve herkesten çok, seni seviyorum ve sana güveniyorum..
Ayagim takilirsa bi tasa.. tutarsin ellerimden biliyorum..
Aksa olur olmaz gözümden yaslar..silersin biliyorum..
Ususem gecenin en ayazinda, isitirsin içimi..

Kelimeler bos..manasiz kaliyor..
Var mi ki ötesi?
Seni seviyorum...

Gönlünü almayı biliyorum ki Ama söz bir daha detaylı bir şekilde bahsedeceğim sana planlardan.

Ah siz aileler. Çocukları yarıştırmasanız?
Herkesin alanı farklı.

Melegim seni hasretle bekleyeceğim... Annenle babana çifte bayram yaşattığın için çok teşekkür ederim sana cennet kokulumm...

Arkadaşlar, ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayram arkadaşlar. Bir dram yaşıyorum şu an.

-çikolatalı süt içip muz yiyor, ve "bayram hep geleneksel -din argümanlarıyla örülmüş basit ve yapay bir toplum icadı zaten" diyip kendini teselli ediyor"-

En nefret ettiğim, tiksinçleşmiş ve ortalık malı olmuş "aşkım" hitabını, şu anda defalarca kez sana söyleyesim geliyor.
Yani insan aşkı hissetmeyegörsün ... Tüm laflar yalanıp yutuluyormuş meğer.
Kendime hayret ediyorum. =O

bütün hırçınlığım sana gerçekten içimden geçenleri söyleyemediğimden, yoksa bi bilsen gönlümden geçenleri belki de sen tutardın benim elimi.
ama asla bilemeyeceksin.. hep içimde yaşatacağım ben seni..

Once tuttun elimdn sonra neden biraktin???hee neden biraktin essekkafali??birakicaktin madem.niye tuttun beni kendine bagladin,asik ettin??allahin belasi...ben seni cok sevdim...sen ellerin oldun..hala icimde yerin..off off ne gunah isledimde ciktin karsima..allahindan bul be unutamadigim allahindan!!bigun gelicek dilerim bu mubarek gecenin hurmetine tek dilegim benim icin pisman oldugunu gormek..insallah rabbim bana gostercek o gunude insallah.....adim dilinden dusmesin o cok sevdigin karina bile benim adimla seslen insallahhhhhhh ;(

Kk dan uzak kalmak ne kötü yaaaa...
Ama alışana kadar
Şu işe bi alışayım kendime vakit ayıracağım

Şikayet edene sevgilerimi sunuyorum : ) L.

Arkadaşlar, güçlü kadınlarından birinin omuzlarımdan tutup beni silkelemesini ve nasıl güçlü olunur derslerini vermesini istiyorum arkadaşlar.
Ama şu güçlü kavramını sadece maddi yönden karşılayan tipik plaza kadınlarından bahsetmiyorum.
Bir yazıda geçtiği gibi bana reçel yapmasını öğretecek güçlü kadınlardan bahsediyorum.
-reçel yapmak:metafor-

İstiyorum ki, yanında özgürce saf olabileyim, her kimsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…