Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar, sosyalleşebilme yeteneğinizin kıymetini bilin arkadaşlar.

Sahte yüzündeki , gülümsemende sahte ... Sen kendi adına bir dilek tut benim yok acelem....

Aşkla uyuma sebebim olduğunu biliyorsun.
Daha doğrusu aşktan uyuyamıyorum ama olsun. =)
Bu saçmalıkları da sayende yazıyorum. =D

Çok farklı çalışıyor kafalarımız.
Ben neden bahsediyorum, siz ne anlıyorsunuz?
Çoğunluğa göre mi düşünmem lazım, her an her dk şunu söylersem böyle anlarlar böyle söylersem böyle anlarlar diye düşünemiyorum.
Böyle diyor, kesin şunu demek istedi diye bir sürü hesap dolanıyor kafanızda.. Çok yorucu.
Bazen düşünüyorum ama her dk olmuyor yani, şok yaşatıyorsunuz, bazı şeyler çok basit, direkt ne diyorsam onu söylemiş olamaz mıyım, ya da niye kötüye yorma çabası, öyle bir histe oluşturmuyor, iyi olamaz mı?
Haberim yok ama neler neler demek istiyorum daha kim bilir...

Frank amca dinleyeceğim, "something in your eyes was so inviting, something in your smile was so exciting, something in my heart, told me i must have you.." diye bağıra bağıra tekrarlayacağım, çünkü anılar güzel , çünkü anılar bir daha tekrarlanmayacak, çünkü sadece böyle yad ediliyor. Özlüyor insan.

Yoruldum.
Yokluğunla savasmaktan, ozlemine direnmekten , biraktigin izdiraba dayanmaktan yoruldum.
Avuclarimizin arasindaydi mutluluk.Birbirimizden uzak degildik artik, nihayete ermistik iste.Kavusmustuk.
Gecerli bir sebep yokken, ustelik hala birbirimizi seviyorken her seyi yikip gittin.
Guclu durmayi iyi bilirim, bilirsin..
Ama bunu istemiyorum ki ben, senin anı olarak kalmani istemiyorum ki.
Başımı omzuna koymak istiyorum, sesini duymak, yuzunu gormek, kokunu icime cekmek istiyorum.
Ve bir omur yanında kalmak, seninle yaslanmak istiyorum.
Senin sevgini hissettim ben ve o sevgiyi baskasinin hissedecegi fikri bile beni delirtmeye yetiyor.
Yalniz kaldığımda zirhimi , maskemi cikarttigimda yuzlesiyorum her defasinda kendimle.Biraktigin siziyla.Rol yapmayi biraktigimda, herkese gecti dedigimi ama hala ayni yerde durdugunu görüyorum.
Lutfen sevme baskasini, dokunma baskasina.Kahrolurum. .
Sana da her defasinda soyledigim gibi; hep seni sevdim ve seni hep sevecegim.Cocuklugum, gencligim..
Seni cok ama cok ozledim..

Senin yaptığını ben sana yapsam ne hissederdin acaba ? Ama hic bi zaman şartlarimiz, duygularımız eşit olmayacak yapamam senin yaptığını sana.
Şimdi yaz, ara diye beklesem de, sen gelme en iyisi. Kal bulunduğun yerde.
Annenin üzerine yemin bari etmeseydin. Yeminine bile inananasim gelmeyen birine kendime nasıl teslim eder, bırakırım ki?
Sen gelme, sevmediklerinle yaşa, unutamadiginla öl inşallah !!

Adımı o kadar güzel söylüyorsun ki! =)
Başka kimsenin ağzından bu kadar güzel çıkmadı şimdiye kadar.

Bu işin ortası yok mu sen de?
Ya karşındaki gerizekalıymış gibi anlatıyorsun ya da sadece kendi bildiğin anlayacağın şekilde anlatıp benim beyninden geçenleri okumamı istiyorsun.

Sadece lafta seviyorum sözlerinize hiç inanmıyorum.
Ne hissettiğiniz ne düşündüğünüzde umurumda bile değil.
Acı çekiyorsanız da sonuna kadar çekin herkes hak ettiğini yaşarmış
Böyle yazınca da acımasız zannedenler olur
Zamanında bende hak ettiğim acıları yaşadım devran döner

Bir daha bana ulaş bak bakalım neler olacak

Beni çok çok çok bunaltıyorsun!
Gereksiz saçma konuları nasıl da büyütüyorsun..
Aaa kızmak için bir şey buldum diye seviniyorsun heralde?
Hayır hiç insanlık hali diye bir şey duymadın mı sen?
Senin yapamadığın benim yaptığım basit şeyler var ben sana bir sürü şey sayıyor muyum?
Yada ben yaptığım da bir ton laf yediğim sen yaptığında bunun olamadığı şeyleri napcaz?
Tamam benim söylemem hoş olmaz ama ben de saygıyı hak ediyorum değil mi?
Hiiç yapmadığım ya da uzuuun süredir yapmadığım ve bir sefer denk geldiğin bir şey için bu kadar laf etmenin kızmanın anlamı nedir?
Bir gün bazı konularda utanırsın umarım.

evet kesinlikle bu dünyadan olamazsın
hangi gezegenden geldin

kısa bir rüya olmasın lütfen..
bir hayal kırıklıgını daha kaldıracak gücüm yok benim

ne varsa aradigim bil ki sende bulmuşum.senden öncesi yoktu seninle varolmuşum askim♡♡♡♡♡

Arkadaşlar, beni yine üzdüler arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…