Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sesine kurban!
Aşkımsın! <3
Seninle konuşmaya doyum olmuyor.
Çoooookk seviyorum. =)

Seni öyle çok seviyorum ki bu soğuk havada elin isitiyor beni.. Öyle çok seviyorumki gözlerinin derinliğinde bütün dertlermden kurtuluyorum
. öyle çok seviyorum ki tenin tenime degdiginde nefes almadigimi hissediyorum:) seni çok seviyorum..

Hahahaha
Seni sevmiyorum, sen de beni sevmiyorsun zaten.
Keşke gitsen buradan. Aman belki de ben giderim(inşallah).

Yaaa bi gidin yaa... Bi gidin!
Ben başkasını seviyorum!!
İlgilenmiyorum sizinle!
Bir cevap verdim diye sürekli muhabbet ve buluşalım demelerden bıkkıntı geldi!

Özellikle de sen, ne kadar hızlı çıktın ya!
Ailelerimiz de yakın üstelik.
Hiç çekincen yok maşallah. =sss

Neyse belki kahve içmeye çıkarız. Kariyer konusunda öğreneceğim çok şey var senden.
Onun için görüşmeye devam.

Kimseye söyleyecek bir şeyim kalmamış
Geçici anların tadını çıkarmam lazım

Bekliyorum! Yaralarimi bi tek sen sararsin,bi tek sen iyi gelirsin ki bana. Ne kaldı ki hafta sonuna şurada :)

şu sıralar yaşadığım en sık duygu "başkasının adına utanma" durumu.. neyse en azından adınıza utanan birileri var..

Düşüyorsun kalkmana yardım ediyorum, soruyorsun dinler gibi görünüp gene bildiğini okuyorsun gene düşüyorsun ve gene gelip ağladığında aynı şekilde ağlayacak bir omuz arıyorsun ama bu sefer bildiğini okumana müsaade edeceğim çünkü senin yüzünden ben kötü oluyorum.
Peki buyur ne istersen yap... Tercih senin hayat da.
Ne demişler kendi düşen ağlamaz.

Şimdi de seviyor muyum sevmiyor muyum diye düşünmeye başladım.

Bundan nefret ediyorum.

Aşık et lütfen ya.
Bu gelgitlerim bitsin.
Ben bıktım bu konuda dalgalı olmaktan. =(

Tam bu kez farklı. Hep sevebileceğim galiba derken, yine aynı şeyleri hissetmek korkutuyor beni.

Sevmek istiyorum. Ortada hiçbir şey yokken bu hale geliyorum ama.

Özledim özledim özledim gel artık.

Saçma sapan laflarından düşüncelerinden bir sıyrılsan ne güzel olur.
Bu saatten sonra değişmez deniyor hadi ufak tefek ayda yılda bir olur tamam derim ama bu kadar da çok olunca olmuyor yahu, he deyip geçemiyorsun, beni de yanlış tanıtıyorsun. Sürekli azarlanamam boş boş şeylere, küçük de değilim. Kendin her
Alıştıracağım bir şekilde sanırım, yapamıyorum diğer türlü...
Hayır mesela şimdi ne var bir şeyi beğendiysem, her beğendiğime heveslenmiyorum alayım diye düşünmüyorum. Her yerde alakalı alakasız her şeyi beğenebilir insan dimi, ama tarzın değildir vs.. Nedir bu garip algın?
Sana benzemem inşallah...

Bak sevgilim, açık söyleyeyim maneviyatın benim kadar kuvvetli değil, hislerin hiç değil.

İstediğini yapabilirsin somut olarak ama beni inandıramazsın. Nereye kadar gider bu böyle bilmiyorum ama beni sevdiğini ve düşündüğünü biliyorum, hissediyorum, hissettiriyorlar. Anlatabildim mi?

Soyut, her zaman somuttan önceliklidir bunu ve seni sevdiğimi hiç unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…