Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkasından konuştuğun kızla samimiyetine denecek söz yok sevgili dostum!

Şu geri kafalılıktan vazgeçseniz? Hoşuna mı gidiyor ne demek ya, hiç mi bir şey söylemeyelim? Başka bölümlere de çok kez gittim ben, aa ama o zaman psikolojik lafı vardı. İlk şüphelendiğim konu olmamasına rağmen o lafı duyunca başkasının da gazıyla beni nelerle suçluyorsun. "Doktorun yanında söyledin" ne demek ya? Doktora söylemiceksem kime söylicem? Yahu utanmadığımı nereden biliyorsun. Hastalıktan önemli mi? Her şeyi senin eline mi bırakcam senin düşünmeni mi beklicem benim aklım fikrim yok mu, araştıramam mı, soramam mı? 16 yaşında çocuk muyum ben? Yaş sınırı varmış diye sordum, geleceğimi düşüncem tabii, önce ben yaşıcam yaşarsam o sorunu. O önceden gitme nedenim de gayet makul bir sebeptendi ve yıllar geçti. Sadece "kadın"lar mı hasta oluyor, ay delircem vallahi artık suçlanmaktan bıktım. Alakam olmayan şeylerle düşüncelerle suçlarken beni ne derece kırdığının farkında olmadın hiç sana kolay gelen kızmak çünkü! Evhamının hıncını benden alma.
Ya gerçekten imkanım olsa elimden geldiğince sessiz sedasız uğraşırım her işimle, her şeye mana bulmayın artık.

Son düzenleme:
Gıcıklık yapmadan iletişim kuramıyor musunuz.

Yeter günahımı aldığın yeter.
Yeter bıktım yeter.
Yeter kaldıramıyorum artık yeter.
Her lafımında her hareketimde her davranışımda kötü bir şey arama artık yeter.
Allah'ım yardım et lütfen, yok kimse, beni anlayan yok, hiç kimse yok.
Rahat bırakmıyorlar bir türlü.
Suçlamaktan başka yaptığın bir şey yok yeter!
Paranoyaklığından yoruldum yeter!

Sanki o dediklerini yapmış olsaydım şimdi bunları söylemeyecektin, ne alakası varsa. Tabii ki söyleyecektin!

Sana yazmamak için zor tutuyorum kendimi. Çünkü biliyorum ki artık benim sana faydam olmaz. Sadece sarılıp kalmayla ömür de geçmeyeceğine göre, bu da geçer. Ben çok sevmişim seni.. Mutsuzum çünkü aklımdan çıkmıyorsun..

Şimdi fikrim değişti. Ya da değiştiğini mi sanıyorum?
Kararsız kaldım. Belki de devam etmeli bu sessizlik. Lafımın arkasında durmam gerekiyor, seni deli gibi özlüyor olsam da.
Sonunda kavuşacağımızı bildiğim için zevkle özlüyorum sonuçta. =)

Erkeğim olarak bana sahip çıkmanı isterdim, sen destek olmayacaksın da kim olacak bana? Çok zor çok.. Özlemek çok ağır basıyor ama sen bana sahip çıkmadıkça zaten olamayız biz. Sevdiğim adama güvenmek isterdim.. Gözlerim dolduğunda senin koynuna girip ağlamak isterdim. Benimle konuşan bir eşim olsun isterdim. Fiziksel olarak çok sağlamım biliyosun hatta hasta falan olmuyorum hiç diyodum :) Ama ruhum çok hassasmış. O kadar kötü hissediyorum ki kendimi.. Toparlayamıyorum.. Hep bocalıyorum işte.. Kendi kendimle bıraktın beni bende bitirdim ben'i..

Ne var biliyor musun ?!
Senin yaşının yarısından 3 eksik olmama rağmen, iki çocuk anası olmana rağmen kalkıp beni silmişsin ya sosyal medyadan,
sırf çok bilmiş kızını, yine o çok bilen edalarıyla benim meseleme burnunu soktu diye onu silmemden dolayı,
Cidden ne çok üzüldüm bilemezsin !
Ben seni büyüğümdür dedim silmedim, çünkü sen ve diğer başkaları meselenin dışındaydınız benim için.
O sevdiğime yan gözle bakan ka..e'nin ne haltlar yediğini bilmeden, sadece onun salladığı birkaç hikaye ile, beni dinlemeden benim hakkımda hüküm verebiliyor olman zaten cahilliğinin kanıtlarından biri !
Ben seni büyük diye silmedim, ama sen bir benim kadar olamadın.
Kocaman kadınsın, iki çocuk yetiştirmişsin ama çok çocukça davrandın.
Zamanında seni seven kalbime s.ç.yım !
Ne lanet insanlarmışsınız siz ya ?
Hepinizle hesaplaşıcaz bir gün .

Çok acizsin genç adam.
Müsteşardan istediğin sayıyı duyamadın diye hıncını benden alıyorsun.
Aynı zümrenin hocaları olduğumuza inanamıyorum.
Gruptan atınca büyümüşsündür inşallah.
Sen git kumdan kaleler yap.Hocalık ağır gelir sana küçük adam.

Vayy beee =)
Sen de evleniyorsun artık demek.
Evlendiğinde 29 olacaksın.
Kocanın yaşı da ideal, yaş farkınız da çok güzel.
Boğaza yemeğe gittiğiniz zaman, tek taş bir yüzükle evlilik teklifini alman da hoş.
En ummadığım insanlar, en umulmadık şekilde evleniyor hep.
Çok da şaşırmadım o yüzden. =)

Allah'ım sen sabır ver.
Delirirsem sayende olacak.

bende sabrın S si kalmadı be adam sen halen daha sabret diyorsun!

zaman diyorsun
bekle diyorsun !

Her şeyde bu kadar korkmasan olmuyor mu? En ufak şeyde bile korkuyorsun, evham yapıyorsun.
Kork diye mi söylüyorum, paylaşıyorum sadece, düzgün cevap veremez misin? Kendi gereksiz korkunu bana yükleme en azından, çok saçma.

çok hastayım ve şefkate ihtiyacım var

Üsttekine ekliyorum nasıl bir açıklama yapacaksın merak ediyorum çok hem de...

İnsan bi merhaba, nasılsın görüşmeyeli falan der ya. =S
Bu ne böyle! =sSsss assddshdjslfldnkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…