Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah'ım ya al canımı ya da bi mutluluk yüzü göster..

Aşkı, tutkuyu geçtim de; sevgim darbe aldı.
İşte bu en kötüsü.
O giderse, hiçbir şey kalmaz senden geriye.
Bitersin benim için.
Biraz daha sabredeceğim.
Ama şu anda nefret hissediyorum.
Uykumun da içine ettin! Ne kadar hoş(!)

Eğer gerçekten her şey bitsin deseydik, dersten güç bela çıkıp deli gibi ağlamaya gidecektim bir köşeye.
Lafı geçince bile içim boşalıyor sanki.
Titremeye başlıyorum. Tükeniyorum.

Herşeyin sebebi sensin senin yüzünden ben böyle bir hayatı kabul ettim ,senden vazgeçtim.

Basima gelen en guzel sey. Seni cok seviyorum. Yarin icin surpriz bir ortam hazirladim. Bakalim tepkin ne olacak

Birbirimizi biraz özleyelim bakalım. =)
Umarım ki bu iyi gelecek ikimize de.

Hayatı boyunca hiç bir şey düşürmeyen kırmayan dökmeyen bir insan doğmamıştır heralde anne.. :)
Robot değiliz değil mi? Bir de sakar olsam nolurdu bilemiyorum.
Bunu ne kadar istersen o kadar çok olur hatta, sakınılan göze çöp batar misali.

Ekşi sözlükteki kullanıcı adını söyleyecek misin?
Benimle ilgili bir şeyler de yazmış mısındır?

Ayrıca hayatında başkası var mı yok mu, olmuş mu olmamış mı, bunlar beni ilgilendirmiyor ki cicim.
Arkadaşlığa varım ben seninle. Fazlası olamaz.

hah bak şimdi adını anınca yine aklıma geldin, inşallah pişmanlıktan geberirsin, yalvarırsın geri dönmek için, ben de seni büyük bir zevkle şutlarım anlamıyorum ki aldığın o kadar ah nereye gitti, biriktirip ahahaha olarak kullanmasan bari koruma kalkanı mı var ne var aşamadı benim beddualar bir türlü

Burnu sürtse bile ben ettim buldum dese bile kuyruğu dik tutmaya çalışır beybi...

İnsanlarda ben bir halt yedim hata ettim mekanizması yok savunma mekanizması var, ama'ları var...

Şener Şen amcam gibi evet yaptım yerin dibine batasıca ben arkadaşıma kazık attım ama sor niye yaptım bile demezler

Kafana gore davraniyosun
Ben de insanim!!!
Bana istedign gibi davranamazsin!
İkj saat mesaj atmadim bak nasil hemen ters teptin??
Beni kendine dusman etme emin ol istemezsin.

Bir soruya cevap vermek ya da yarın söyleyeceğim demek bu kadar zor mu.

Bir kez daha anladım ki bazı erkekler eşi bulunmaz pislik imiş cidden.
Allah herkese kalbinin ekmegini yemeyi nasip etsin. Amin.

Ben artık yalnızım. Senin için hayatımı mahvettim iyi halt ettim. Değmezmiş ya ne acı. Zaten kendim için doktora gidiyorum ben. Sıçtığın hayatımı düzeltmeye.. Senin desteğine ihtiyacım yok anca köstek olursun bana.. Yepyeni, güzellik dolu bir hayatım olucak gör bak. Ya da bakma defol beni rahat bırak. Hiç olmadığım kadar kararlıyım artık. Her şeyin en güzelini yaşıycam artık...

Yaptığım fedakarlıkları, kusurlarını örtmemi de salaklık olarak algıladın ya asıl zekâsız sensin. Karşına bir daha böyle kız çıkmayacak geçmişler olsun.

Oh iyi yapmışım.
İnat damarım tuttu yine.

Dünyada 24 yaşında tek bekar benmişim gibi beni zorla bunalıma sokan sülaleme sonsuz teşekkürler uzaktayım ama telde bile arayıp ordan bari bul birini denmez haniii

Ama çoooookkk özledimm çookk. =((
Yarın aydönümümüz oluğundan ötürü bu sessizliğe son vereceğim.
Dayanamıyorum. Benim canımmm sevdiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…