Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgilim, canım kocam,herşeyim...
Dün gece ben ağladım diye işe gitmediğin için çok teşekkür ederim. ınan senden ayrı uyumak istemiyorum.

sniri oluyorum sizin gibi densiz insnaları ne kadar vurdumduymaz ne kadar bencilsiniz ailecek yaaaaalsanaalsanasmile

Offf ki ne offff..pilim bitmek uzere...ama yine de saygili devam etmeye kararliyim... :sinifsinif:

Son düzenleme:
hem senden alabildiğince kaçmak istiyorum..hem de sensiz nefes alamıyorum..pişman olup gelmemeni istiyorum..ama sensiz de yaşayamıyorum..aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok,ama sensiz yaşamaya hiç gücüm yok DEW..söyle ne olacak??:gitme:

Keske arasaydın bır kez...
Bılıyorsun bu aksam gıdıyorum, pazar aksamına kadar gorusmyecegız.
Keske kendımde o cesaretı bulsam da aylarca, yıllarca cıkıp gıdebılsem hayatından...

Benı anlamıyorsun, kahroluyorum.
Bu yabancılasma canımı cok yakıyor.
Durup durup gozlerım doluyor...
Bırden yasamamı sorguluyorum.
Ne luzumum var kı!

o kadar parayı ayakkabıya harcadıgım ıcın kızcagın ıcın hepsını soylemeyecegım sana

gerçekten böyle mi olsun istiyosun ..istediğin bu mu ? bence de değil ..o zaman artık bişeyler yap ..

Bak yine geldin, girdin tam orta yeree..
Çıldıracak gibi oluyorum
Ya artık gerçekten bir şeyler olsun ya da sen bitt gitt artıkk..
Aslında bitmiştin de işte dünkü hareketten sonra yine geldin.
İnşallah tatilim işe yarar ve gerçekten arınırım; rahatlayıp kendime gelirim.

senağlamahayla inanamiyorum..cok buyük hayal kirikliklari yasatin dün gece bana...tüm gece yari ayik yari uykulu bir halde birsürü kabus gördüm...hayla inanamiyorum...sana yakistiramiyorum...mafoldumben

ne ekersen onu biçersin... açık açık kendi ağzınla söyledin. anladın sonunda... artık böyle...

yazıklar olsun
keşke hiç tanımasaydım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…