Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 yıl geçti. Ama 4 yıl önceki gibi beraber gülmüyoruz artık. Beraber, öylesine, safça, sebepsiz. En çok bunu özlüyorum. Sen kafanı eğip bana saçma ama komik şeyler söylüyorsun. Ben de kafamı çevirip gülüyorum. Sonra sana sarılıyorum. Öyle huzurlu ki. Sen ne hissediyorsun hiç emin olamıyorum. Sen kimsin, nasıl birisin hiç anlayamıyorum. Ama seviyorum. Sen de beni bırakamıyorsun. Otobüsü kaçırıyorum. Ama bunun son olduğunu nerden bilebilirdim. Bilseydim, bir sonraki otobüse bile binmezdim.

O kazadan sonra, Halide gitti.
Sonra sen de bazı şeyler için bana küsüp gittin.
Sonra geri geldin, çok da zaman geçmeden. Kaza günü olan korkundan bahsettin, hayallerimizden bahsettin. Hatalıydım ama sen özür diledin. Yine fedakarlık yaptın, canım.. Kazada bana verdiğin 3 torba kan ile vücudumdasın..

Gideceğin asker yolunda, seni özleye özleye bekleyeceğim canım kabakasalım. Hep benimle kal.. Sen de gitme.. Gülüşlerimi yeniden canlandıran adam, Halide'min enişte bey'i.. İsmini Halide koyacağımız bir kızımız olacak inşallah.. Seni çok seviyorum..

Söylediğim farklı istediğim farklı.. Anladın mı?

Nolur nolmaz diye telefonu alıyorsun da bir de duyaydın iyiydi...

Düşüncesiz mal senin beynin nasıl Çalışıyor acaba.siz gelince biz orada Nasil rahat edebiliriz yaz günü cam çerçeve kapalı .tatile geldik be kardeşimin Ayağında o çivinin ne işi var eger gelmeseydin
O tadilatını haftaya ertelenseydin olmazmıydı düşüncesiz adam ya

Her şeyi ailene o sübyan sevgiline anlatmayı o kadar çok istiyorum ki . Ama Allah'ından bul ne diyeyim...

Ne yazsam nerden baslasam ki...Seni o kadar cok kirdim ki o kadar cok uzdum ki...Hicbiseyin degerini bilemedim .Smdi anliyorum ki hickmse senin gibi ADAM degil...Su an o kadar gec ki hersey icin.Telafisi var mi yasananlarin.Seni geri alabilmenin bir yolu var mi ? Denemeye cesaret edemiyorum ... Halen her hayalimin icinde sen varsin her karesinde..Ama acele etmicem kaderimde varsan gelirsin .Ya da bu benim kendimi teselli ediş şeklim mi ? O kadar karisigim ki o kadar cikmazdayim ki sana gelemiyorum bile..Ama sen gel ah sadece gel desen yeter benim icin..Bunlari niye yaziyorum bilmiyorum ama artik sen hasretli uyandigim gunlerden yoruldum..

Her yanlis insanda, her akli başka yerine calisan erkekte, her belki unutur bununla mutlu olurum dediğim ve kesinlikle benim aramadigim gelip beni bulan erkekte tek doğrunun sen olduğunu anliyorum tekrar tekrar benim için canerim. Her bana yazanda içim aciyo seni düşünüp. Olsaydi, keşke korusaydi bunlardan sadece o sarilsaydi bana diyorum hala. 1 kişiye dokundum senden sonra onda bile canim acidi. 1 yili geçti biz ayrilali ve benim seni bu kadar dusunuyo olmam hala sen beni o kadar da dusunmezken belki acitiyo hala içten içe. Hala her animiz aklimda benim. Kazili aklima saniye saniye. Seninle yasadigim her an. Ben yine her gün sana uyuyup sana kalkiyorum. Artik kalbimi parcalarcasina acitmiyor ama şöyle anlatayim mesela bütün gün neyle meşgul olursam olayim her ne yapiyor olursam olayim zihnimin gerisinde hep ama hep senin düşüncen var. Hep aklimin ucunda sen varsin hep ama. Ve ben hep seninle ellerimizin tekrar bir daha ayrilmamak üzere birlesecegine inaniyorum. Öyle bi his ki bu... Hala öyle güçlü ki. Kalbine dokundum çünkü ben senin. Ruhuna isledim tipki senin de benim ruhuna işlediğini gibi. "Kalbimin tek sahibi" olduğun gibi sarkimizdaki gibi...

34 olmuştun. Artık olmaz derken evlilik haberini aldığıma şaşırdım. =)

Bu kadar mic mic vic vic olmayi nasil basariyosunuz ya?? Ayy okumak istemiyorum artik yeteeeerr

özür dilerim ama yapamam bu çok fazla : (((((((((((((((((((((((

hatırlıyormusun sana çok kızmıştım ve oksijen israfısın sen demiştim sonrada üzülüpte özür dilemiştim pişmanım ben biliyormusun özür dilediğime o özrü geri alma şansım yok mu o lafı sonuna dek hak etmiştin çünkü Allaha havale ediyorum seni...

Sevgili üst komşum!

Senin tuvalet boruların akarken tamir parasını neden biz ödeyecekmişiz acaba?? Üzgünüm ama tek kuruş vermeyeceğim!

Paşa paşa tamiratı yaptırsan iyi olur..

ozur dilerim yine girdiler aramiza uzdum seni kociskom

anlattığının tam tersine, çok ucuz bir insansın cınım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…