Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kabuslarımın sebebisin....dilerim ki kahkahaların için de birer çığlığa dönüşür.

"Maybe when our story's over, we'll go where it's always spring.
The band is playing our song again and all the world is green."

İnsanlara neden güvenmediğimin en büyük kanıtısın.

kocacım seni çok özledim.. keşke yapışık yaşasak dimi.. ben senisizz 2 dk bile geçirmek istemiyorum işte...

derdim.. herzaman ki gibiiii
Kocacım oğlumuz sensiz uyumuyor,gel artık bu saat oldu kapılarda bekliyoruz seni,bizim için çok çalışıp çok yoruluyorsun...ama biz de seni bu fedakâr babayı çokkk seviyoruz...

Ne diyeyim böyle aptal aptal kendine zarar vermeye devam et. Ben üzerime düşeni yaptım.

Seni verene kurban olurummmm bennn
Yıllardır beklememe değdiii, iyi ki varsın sevgilimmmm
Seninleee bir ömre evetttt

Yapamıyorsun edemiyorsun derken sen ben de sana "hepsi senin yüzünden!" demek istiyorum. Diyebilirdim de ama şimdi kalsın.
Madem öyle, sıkmasaydın bu kadar, baskılamasaydın? Ama sana rağmen iyiyim, gerçekten.
Kendi kendimi büyüttüm, büyütüyorum Allah'ın yardımıyla.

Biz oraya gelince mumkunse sorun cikartma, ceyiz sermeyi berbat etme canim tamam mi?
Saygılı ol ki, saygı goresin.
Burnumuzdan getirme de yardimini istemem zaten.

Benim minik meleğim,cennetten izliyorsun şimdi sen beni,sevincimi tam yaşayamadan ayrıldın benden ama Rabbimin takdiri bu,annen seni daima sevecek ve hatırlayacak.Doğum gününü kutlayacağım kimseler bilmeden sessizce ağlayarak belki de...
İleride Allah izin verir de kardeşin olursa ona seni anlatıcam.
Cennette kavuşucaz seninle bitanecik meleğim...

ne güzel destek oluyorsun sen öyle bana
sonra sen bişey yapınca bekleme benden hoşgörü iyi dilek falan

keşke daha farklı boyutlarda tanışma şansımız olsaydı. her şey bu kadar imkansız olmasaydı. her şey bu kadar 'sen' ve 'ben' olarak ayrılmasaydı da 'biz' olabilseydik. keşke şartlar 'biz' olabilmek için elverişli olsaydı.içimde uygun kelimeleri bulup anlatamadığım o kadar çok şey ki sana karşı. umarım bir gün konuşma şansımız olur. o güne kadar dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…