Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nedeninin bilemedigim bir sebebten dolayi icim öyle kipir kipir ki papatyalar aciyor yüregimde sanki...seni cok seviyorum birtanem...cok özledim seni sevgilim..

Biliyormusun dün yine 2 tane tencere aldim evimiz icin....dayanamadim ya rengide cok hostu hem bunlar aliminyüm anneme sordum kullanisli al dedi...dururmuyum hic aldim...ha birde sana özel birsey aldim...onuda evlendikten sonra göstericem artik...sabretaklinialirimsmile ama cok güzel ya ben bile aynada kendime bakinca vauuu dedim...boshayallersmile

uludagsozluk.com/ korkak aşık erkek

1.ne sevdigini söyleyebilir,ne de ilişkiye sahip çıkabilir
2.erkek dediğin ne istediğini bilcek. o hanım evladı korkak tiplerin nefes alması bile hatayken... ne aşkı? *
3.kaybetmeye mahkum erkek anlamına gelir. sevdikleri tarafında uyarılması gerekir..

4.korkaklığı ve cesaretsizliği yüzünden elindekinin değerini bilemeyen ve aşkın yitip gitmesine sebep olan erkektir.kız çırpınır adeta,elinden gelenin fazlasını yapar,
tüm gerçekleri serer gözünün önüne,ama nafiledir.aşkın katili olan erkektir.
5.bu benim kız arkadaşım diyemiyordur çevresindekilere belki

2 gündür bişiler mi oldu sana ?
peki iki günden önceki duyguların yalanmıydı ?
hoş gerçek olsa ne olur ..
dediğin gibi bir gün avuçlarından kayıp gidicem ..
ve sen hiçbişi yapamayacaksın..

neden bu tavrın..tavır yapması gereken benken sana noluyo?ne sanıyosun ki kendini padişah torunu mu :mymeka:

Seni kırmak istemedim aşkım.. Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun bu gece ikimizde uyuyamayacağız biliyorum ve çok üzgünüm :sinifsinif: seni özledim askerim :sinifsinif:

İyiyim ben, hep aynı şeyler işte. Uyku hapları, yalan dolan gülümsemeler...

yaaa bu kadar ciddi oldugunuzu bilseydim hic acarmiydim agizimi ya....kabak basima patladi...-tatlicadiarzu-

niye böyle yapıyosun bebeğim?
niye kırdık birbirimizi gecenin bir vaktinde 1 saat boyunca neden tartıştık biz..
o an yanında olup sus diyip sessizce dudaklarından öpmek ve hiç bişey olmamış gibi sarılıp uyumayı o kadar çok istedimki..
ama olmadı işte..
bilki ben seni çok seviyorum seninde farkında olduğun gibi aşırı seviyorum
üzme beni bebeğim üzmee...
yemek yiyemiyorum midem ağrıyo yine
bunu bilsen kesin kızardın bana
söyleyemiyorum içime atıyorum
kimselere anlatamıyorum
aslında tartıştığımız konuda çok mühim bir şey değil
ama kopuyo işte bazen ipler
cuma günüde gidiyosun ne yapıcam sensiz 15 gün..
çabuk gel sevdiğim sensiz zindan her yer her şey
dayanamıyorumm
seni çok seviyorummmm

pek umudum yok ilerisi için, yapılması gerekenler için. ama gene tutturdum bir ümit bekliyorum... bu seferki diğerlerinden farklı olacak biliyorum. çünkü hissettiklerimi dillendirmeyeceğim, olmayacağını bildiğim halde geçen zamanı dar etmeyeceğim kendime. sadece boşa geçiyor olsa bile zamanım ; o anımı mutlu geçireceğim...

yazık ne dıyebılırım kı ben daha yenı senı alem gb sevdıgımı soylerken sana agzmadan cıkan 2 basıt kelıme yuzunden dugunumze 2 ay kala ılıskımzı bıtırddın bahenemıydı bılmıyorum ama butun canmlar askımlar sevgıler yalanmıs demekkı bana ınanmadın kı hep aklında senı sevmedıgım vardı belkı gostteremdım fazla bılmıyorum.. ama elımden bundan fazlası da gelmezdı saınrm... yapım boyle cok agladım gecelerce ama ıste degısmıyor ınsan degıstıremıy6oruz kendımızı .. bıdaha bırıyle olurmuyum bılmıyorum ama bıldıgım tek sey su kı en ufak bı tartısmamız da artık hakaret duymaktan aslında bende usanmıstım...sevgıden once saygıya ınanalardanım... ama senın sevgınde bıttı saygın zaten artık kalmadı sanırım....
dıycek bıseyım kalmadı sana sanırım senınde bana ... gozumden yas dokulmesın ıstıyorum ama buna ne kadr engel olabılırm bılmıyorum.. yasanmıslıklar anılar.... bılmem belki geriye döşünüssüz değil affedilebilir kolay şeyler yaşadıklarımız ; peki ben bunu evlendiğimzde kaldırabilecekmiyim?
söylediklerin beni en hassas yerimden yakalıyo... dayanamadın zaten bende kaldıramıycaktım sanırım..... sana 1 yıldır taktığım yüzüğümü geri verdiğimde geri çevireek gücüm var mı ondan da emin değilim...... sanırım ilişkimiz bitti.. ama bende tükendim zaten geriye benden ne kalır bilmiyorum...... seni seviyorum ama git...............

Kimsin bilmiyorum, ama bu tayinimizi keyfinden yapmadıysan
Hakkımı helal etmiyorum ben.
Bizde genciz, bizde sevdik, bizimde hakkımız değil mi beraber hayat.
Zaten yeterince derdimiz var, birde sen neden zora soktun bizi.
Asalet tastiki dediniz tamam dedik, ilkinde olmaz dediniz tamam dedik.
Ama bu kez neden?
Neden 2,5 yıl daha beklemek zorundayız ?
Bizim suçumuz ne?
Yine diyorum emirle yapılan işe lafım yok ama keyfinden yapmadıysan,
Dilekçemizin yüzüne bile bakmadıysan
Dilerim senin evladında sende hasret çekesin.
Dilerim en ihtiyacın olan zaman da hasret kalasın eşine....
Bizimde hakkımızdı beraber olmak !!!!!

Sanada lafım var.Zorum bana yeterken birde sen çıktın.
Allahından bul olurmu?
2 yıldır dar ettiniz dünyayı bana !!!
Biliyorsun çekeceğini, ahımın tutacağını biliyosun
Ama yinede kötü olmak için inat ediyorsun.
Et bakalım cefanıda çekeceksin nasılsa !!!

bu sessizliğin arkasında ne de çok şey biriktirmişsin meğerse
hiç birşeyi takmayan sen şaşırttın dün beni
gene bu kavga ne kadar sürer hiç bilmiyorum ..
ama söylenen şeyler kırıyo, yıkıyo döküyo herşeyi
sen gene beni cezalandırırken kendince, bana kalan beklemekkk,
hep yaptığım gibi beklemekk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…