Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hediyeni beğenmene çok sevindim hayatım
O parfümü teninde koklamak istiyorumm eminim muhteşem olur

Sevgili gelecekteki kayinvalidecigim.
  • Oglunu ikimizde seviyor olmamiz gercegi birbirimizle "kuma" muamelesi yapacagimiz anlamina gelmiyor. Sen annesisin bende hanimiyim. O yuzden "anneni mi babani mi daha cok seviyorsun" meselesine dondurmek konuyu cok yanlis.
  • Ilerde bana laf sokmani istemem. Eger seni kirmissam kirildigin yerleri bana soyleyerek problemleri cok rahat cozeriz. Senin yontemin sadece nefreti buyutur.
  • Oglusunu iyi ki dogurmussun. Cok da guzel dogurmussun mutesekkirim sana.
  • Evime geldiginde bana ait duzenimi bozman beni sinirlendirir. O yuzden sen sadece otur ve sana yaptigim kahveyi keyifle ic.
  • Gelecekte ne olur bilinmez ama dogumda yanimda annem olsun isterim. Bunu kisisel algilama. Bana gonul koyma.
  • Çat kapi gelme. Randevulasalim.
  • Her hafta sizde olmamiz beklentisine girmenin bi manasi yok. Ozlem guzeldir. Hele kv gelin arasinda. Anladin sen
  • Cop kutusunda toplu kalem acan kizlar gibi davranmayalim bensiz de altin gunune katilabilirsin.
  • Oglusunu gecenin bi vakti ortada hicbi sorun yokken israrla besyuz defa aramak sence ne kadar mantikli?
  • Seni seviyorum. Sende beni sev koca yanak. Ama mesafeli sevismek anladin sen

Ah kocacigim ah neden bazı günlerde kurbanlık inekler gibi 1.80 uzanır ise gitmezsin. Neden aciktiginda boğa gibi kudurursun. Neden yatalak felçli gibi davranıp herbiseyi ayağına istersin. Neden hortum gibi çay içip bitane daha dersin. Neden baca dumanı gibi sigara içer evi kahveye çevirirsin. Neden bunları söylediğimde kedi gibi pençelenip kabarırsın.. Sonra tüm bunları yapmana rağmen üstüne 50 tane iyilik yapıp nasılda iyiliklerin bu kötü huylarinı siler süpürür benim şebek kocam. Şuan kucagimda horlayarak uyudugun gibi hep benimle ol inşallah

ne kadar guldum inanamazsiniz

bana "senin kadınlar kulübünde ne işin var" diye soran erkek, senin burda ne işin var peki? burası adı üstünde kadınlar kulübü. malum durumlar yüzünden sana soramıyorum, sen nereden biliyorsun??? vallaha çok enteresan, çok merak ediyorum, selam bu arada

sıradaki atar eski sevgilime gelsin; senin de çok çok iyi tandığın birisi bana bişey demişti yakın zamanda: sana yazık oldu demişti. o zaman bu söylediğine anlam verememiştim. ama şimdi ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. seni kovan patron da haklı, seni boşayan kadın da haklı.. kadın yine sana bir evlat vermiş. sen değil evlat verilecek baba yapılacak yüzüne tükürülecek adam değilsin. sen "adam" değilsin. o yüzden sen beni aramadan önce HADDİNİ BİLECEKSİN......

Aramızdaki her şeyi bitiren bendim deli gibi sevmeme rağmen giden de ben. Şimdi mutlu mudur acaba aramızı bozan bizi bitiren o kişi.
4 gün oldu hiç konuşmayalı yazasım da yok ya sana artık özlesem de sevsem de halen. Yokluğumda bizi bitiren o kişinin kardeşleri yanımda oysa blmiyorlar seni ne kadar çok sevdiğimi ve senden vzgeçmek zorunda kalışımı ve bütn kavgalarımızın sebebinin kim olduğunu.

Bana en kotu seyleri yasatan insana bile hicbizamn beddua etmedim.
cunku bisey olsa canimdan cok sevdigim evladim vardi.onun basina ne gelse en buyuk zarari canim oglumada etki edecekti.
Ah suan su yasadiklarimi bi anlayabilsen ne laflar duydugumu neyden vazgecirilmek istendigimi.gun sayarken bugunun tadini cikaramadim tipki gecen oldugu gibi sebep yine sendin.nasilda becerebiliyosun boyle olmayi vicdansiz merhametsiz dusuncesiz.
Saman altindan su yurutebilmeyi suya sabuna dokunmadan istediginin olmasini.ve sonunda aaa ben hicbisey yapmadimki demeyi.
Seninde evladin var dilerim bu yaptiklarini bedelini evlatlarinla sinanarak anlamazsin.
Ama birgun ne yasattigini ne yasadigimi anlarsin insallah.Yine yaptigin bu oyundada basarili oldun.Ama benide kaybettin.

Göz bebeğim... Hayat o kadar zor geliyo bazen, senin gidişinle sanki daha zorlaştı herşey.. Biliyo musun eskiden güldüğüm şeylere artık gülemiyorum.. Seni doğurdum bu dünyaya gelmenle gitmen bir oldu yavrum.. Bu acı beni yordu.. Bu acı kalbimde bir sızı bıraktı.. Bu acı her gördüğüm bebekte seni hatırlattı.. Çaresi zaman diyenler var.. ÇARESİ SABIR Diyenler var... Zamanı da sabrı da yaşıyorum ama acın geçmiyor.. Hala benimle.. Bir ömür kalacak biliyorum.. Sen gittiğinden beri sol yanım sızlıyo.. Resmen kalbim acıyo.. Ben sana gelene kadar sabredicem ilk göz ağrım.. Sen herşeyin ilkisin.. Çabuk kaybettiğimiz ama hiç unutmayacağımız bi' ilk..

Kadınlar nasıl 'öküz' dedikleri adamlarla beraber olabiliyor derdim. Hem öyle söyleyip hem de nasıl aşık olabiliyorlar...
Anlayamazdım.
Seninle anladım.

Senin gibi bi erkek şu dünyaya gelmemiştir
Sen çok çok başkasın sen mükemmelsin
Çok yakışıklısın çok dürüstsün çok mertsin , bana aşkı en doruklarda yaşatıyorsun
Yaptığın sürprizler , söylediğin sözcükler , bana dokunuşun herşey mükemmel
Maşallah diyeyim

Beni biraz anlasan ne olur sanki hep mi sen haklisin arkadass altan ala ala alta kaldim ben nasil bu hale geldim nasil benim gozumu bu kadar kor ettin ufurukcumu yoksa anan s3nin

Bakalım bir sure seni görmeyecek olmam beni nasıl etkileyecek,belki biraz kafami toplarım
Dönüşte sen nasıl davranacaksın merak ediyorum açıkçası
Bu kadar takmiyor gözüküyorsun ama kalbin de acaba öyle mi
Garip davranıyorum
Senle karşılaşmamak için her şeyi yapıyorum ama kalbime dur diyemiyorum
Susturamıyorum sesini

bilerek paylaşmadım resmini ya :/ umarım farketmemişsindir. arkadaşıma atacaktım nedense duvarıma paylaşıldı bir an lütfen görmüş olma lütfen bildirim gitmemiş olsun

Tatilimi bir nevi mahvetmiş oldun.
Her şeyi buruk yaşamama sebepsin şu aralar.
Ne kadar gereksizsin aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…