Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Estr
bende onu yaptım zaten sevdiğim halde koparttım attım tüm iletişimi
.canim
Benim haddime değil böyle şeyler yazmak ama malesef hayatın gerçeği bir kere SENİ seviyorum demezler bir bakışla insanın içini eritirler sonrada timeout …! Araki bulasın valla aynen gülüm bende kimsenin arkasından koşacak değilim … valla seven sevdiğini beli eder etmesede kendisi başkalarına fırsat vermiş olur haşa yapacağımdan değil ama kaçan kovalanır misali sadece birazcık değer anlamında !! Dışardayeken bile ben onunlayken eğer kime ayit olduğumu gösteriyorsam gözüm dışarda değilse ODA bun kıymetini bileceksuistimale tahamülüm yoktur ASLA !!

çokmu seviyorum seni çokmu değer vereiyorum yada çık şeymi istiyorum niye bazen korkuyorum seni kaybetmekten sen neden kızıyosun bana niye üzüyosun off niye bazen anlamıyosun

Gitme desem , kalırmısın, bu son gidişin olsun , hayatımın anlamı, bak söylüyorum Gitme .....

İstanbul'umdan o berbat şehre dönüş yapma isteğimin sebebi adam,
bana öyle şeyler söylersen hastalarınla nasıl ilgileneceksin? İş sırasında olmaz.
Biraz onlara odaklan.
Aklını benden uzaklaştır.
Az sakin ol. Hödüklüğünün üstüne böyle bir çıkış yapman beni yine şoklara soktu.
Etkilenebileceğim en olmadık insansın ama kalbe söz geçmiyor. O zekan yaktı beni napiim. Zaafım var.

Askim, gitme oralara. Git dedim ama gitme sen yinede. Gitme desem ters tepiyorsun, tartisiyoruz sonra. Olmaz ya gidemezsin.

Kıskanmak ayıp değil kusura bakma ama sen öyle hiç bi kızla güle oynayaaa konuşamazsıııınn
Küsüm seninle konuşmuyorum........

Ha
Gitme desem , kalırmısın, bu son gidişin olsun , hayatımın anlamı, bak söylüyorum Gitme .....
nnazım ablam …! Hani varya bi şarkı ah senin bu gitmelerin küsmelerin diye gerçekten hayatımızın anlamları ve gitme diyorum dönüp bakmıyor

Merak etme varlığımı hayatına tekrar sokmayacağım. Sadece yazmak istedim. Çünkü yarının senin için bir anlamı olmasa da ben sana aşık olalı tam 3 ay olacak.

Seni seveli sen diye öleli koskoca 3 ay. Seni can bileli geçen zaman.

Bunca zaman her şeyi geçtim de biliyorum yine imkanım olsa yine aynı zamana dönüp yeniden yeniden sana aşık olmayı tercih ederdim. Hiç pişman olmadım seni sevdiğime hiç dönüp geriye bakıp da keşke demedim. İyi ki sevmişim seni. İyi ki kısa da olsa tanımışım.

Sana aşık olmakta, senden vazgeçmekte benim tercihimdi her zaman. Her insan tercihlerinin sonucunu yaşarmış. Bende seni özleye özleye yaşıyorum tercihlerimin sonucunu. Ama en azından iyi olduğunun haberi geliyor bana. İyi olman bile yetiyor bana. Senle hiçbir olmadık biz ama alıştım mı sensizliğe bende bilmiyorum. Tek bildiğim özlediğim. Huysuzluklarını, kıskançlıklarını, muzurluklarını. Ama böyle gerekiyordu. Senin için senden uzak durmam gerekti.

Kendine çok iyi bak…

rabbim sabrını versin ve hayırlısıyla sağlıkla tekrar versin inşaallah güzelim

Israrla beni kirmaya ve incitmeye calismani anlamiyorum anlayamiyorum.
Kalp kirmak gunah bilmiyormusun, Allah korkusu olan insan kalp kirmaktan cekinmeli, neden boyle yapiyorsun, sana asla kotulugum dokunmadi, deger vermekle mi hata ettim.. Allah seni islah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…