- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
Özleselerde hiç söylerlermi elini ayağını çekicen ancak iki hadta sonra selam iyimisin diye bir messaj gelir !!
.canimbende onu yaptım zaten sevdiğim halde koparttım attım tüm iletişimi
nnazım ablam …! Hani varya bi şarkı ah senin bu gitmelerin küsmelerin diye gerçekten hayatımızın anlamları ve gitme diyorum dönüp bakmıyorGitme desem , kalırmısın, bu son gidişin olsun , hayatımın anlamı, bak söylüyorum Gitme .....
Gitmeseydi ya ,Ha
nnazım ablam …! Hani varya bi şarkı ah senin bu gitmelerin küsmelerin diye gerçekten hayatımızın anlamları ve gitme diyorum dönüp bakmıyor
Gitmeseydi ya ,
Hahahaha …! Sende iyi bilirsin gülüm gitmezzz lerrr … tlkide aynı işteGitmeseydi ya ,
rabbim sabrını versin ve hayırlısıyla sağlıkla tekrar versin inşaallah güzelimGöz bebeğim... Hayat o kadar zor geliyo bazen, senin gidişinle sanki daha zorlaştı herşey.. Biliyo musun eskiden güldüğüm şeylere artık gülemiyorum.. Seni doğurdum bu dünyaya gelmenle gitmen bir oldu yavrum.. Bu acı beni yordu.. Bu acı kalbimde bir sızı bıraktı.. Bu acı her gördüğüm bebekte seni hatırlattı.. Çaresi zaman diyenler var.. ÇARESİ SABIR Diyenler var... Zamanı da sabrı da yaşıyorum ama acın geçmiyor.. Hala benimle.. Bir ömür kalacak biliyorum.. Sen gittiğinden beri sol yanım sızlıyo.. Resmen kalbim acıyo.. Ben sana gelene kadar sabredicem ilk göz ağrım.. Sen herşeyin ilkisin.. Çabuk kaybettiğimiz ama hiç unutmayacağımız bi' ilk..
Yüce rabbim SABIRLARIM en büyüğünü vede peygamberimizin sabrından eylesin inşallah … Amin …rabbim sabrını versin ve hayırlısıyla sağlıkla tekrar versin inşaallah güzelim
Rabbim Sabırlar versin inşallah güç kuvvet versin size Allah im yeniden evlatlar nasip etsin size insallahrabbim sabrını versin ve hayırlısıyla sağlıkla tekrar versin inşaallah güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?