Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin hakkında düşündüklerimi duymayı bile hak etmiyorsun..Sevgili baba..Bırakmasa idin terk etmese idin..Yuvanı yıkmak bizi birakmak yerine şimdi herkes çok mutlu olacaktı belki de daha kötü bilemeyiz..Ama sen baba kelimesini hak etmiyorsun..İnan bana hak etmiyorsun..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hani p.tesi hayallerinden bahsettin ya..şu okul bi bitse direkt senin memlekete gelicem o gazla görüşmeye dedin içim gitti..keşke bitirebilsen okulunu ama çok zor..yine de umudun var biraz ben de umudunu kırmıyorum ama bitemicek aşkım..keşke bitse ama olamıcak..yalnız ben yanında olcam buna gerçekten karar verdim..zor günler bekliyo seni bu sefer yanında olcam..yeter ki uzak tutmaya çalışma beni kendinden

ahımı aldın allahından bul sana soylıcek bırseyım yok seni çok yanlış tanımışım ya

Nasıl anlatsam bilemiyorum?
Eğer ki senin gözünde biraz değerim varsa..
Senin mutlu olduğunu görmem için..
Beni bu kadar merakta bırakma..
Senin mutluluğun için bu yürek çırpınıp dururken..
Eğer ki senin gözünde biraz değerim varsa..
Daha fazla bekletme..
Beni bu kadar çaresiz bırakma..

halsizim gene.
tansiyonum mu oynadı acaba.
doktora gitmem şart oldu sanırım.
özledim seni.
elimden tutup doktora götürür müsün?

özledimmm seni :asigim:

Güvenemiyorum ki sana...
Sen güvensizliklerden hoşlanıyorsun gibi geliyor.
Oyun oynamayı severmişsin.
Halbuki ben hiç sevmem...
Açık ve net ol olacaksan ya da hiç olma git lütfen git...
Güven istiyorum ya güven...
Saygı ve sevgi istiyorum sende ne var peki?
...

ben napim yö senin galatasarayın yenildiyse
pek bi agresifsin
salma bu vahşi kedi halini üzerime aaaa alsanaalsanasmile
uyuz aşk böö aşkkkk gıcıkkkkkkkkkkk naniknanik

sen çok salaktın seni unutamayacağımı söylemiştin ya evet hayatımın hatası olman nedeniyle bu hatayı unutamıyorum

:asigim:Seni çok seviyorum hayatımın parçası...Herkes yeni evlisin cicim ayları geçer bunlar desede senin değişmeyeceğini çok iyi biliyorum...Biliyorum ki onlar bizi çekemeyenler...Seninle bir ömür boyu böyle olmak dileğiyle bebeğim....

O senin karındı, nasıl dersin ne yaparlarsa yapsınlar diye!

Birine...

Kocam sen benim herşeyimsin, hiç belemediğim anda gece seni yanımda görünce dünyalar benim oldu.
Ne olur artık sensiz uyumak istemiyorum

artık kendine bak başkalarına yardım et et nereye kadar biraz da bizi düşün...
seni çok seviyorum aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…