Bu akşam çok efkarlıyım Kalbim neden kan ağlıyor Bunu bir bilsen sevgilim Güneş solgun gündüz gece İçimde sen bir bilmece Izdırabı heceliyor Sensiz yalnız sensiz içim Gözyaşlarım yağmur gibi Yanağımı ıslatıyor Kollarım bekliyor seni Öpsem ellerini Yine de sana hasretim
Dudaklarımda bir ateş Avuçlarımda alevsin Sensiz yalnız sensiz içim İlahımsın sevgilimsin Sen benim her şeyimsin
Hayatım anlamsız şimdi Sendin bana neşe veren Seviyorum sevdim Sen benim sıcak güneşim Güzel tatlı tek eşimdin Kara sevdam sevgilimdin Unutamam asla seni Her gün arıyorum yasla seni Ne olursun dön bana Kollarım bekliyor seni Öpsem ellerini Yinede sana hasretim
Dudaklarımda bir ateş Avuçlarımda alevsin Sensiz yalnız sensiz içim İlahımsın sevgilimsin Sen benim her şeyimsin
dün bu şarkı dinleyip dinleyip ağladım..ne güzel di mi sözleri ne kadar içten..nasıl da benim hislerimi anlatıyo..sonra Allahım yardım et diye yalvardım..Allahım duydu sesimi sen mesaj yazdın,aradın..ama açmadım cevap yazmadım..o kadar karmaşığım ki..hani diyodum ya hem senden kurtulmak istiyorum hem de seni kaybetmek istemiyorum diye..şimdi de hem adımına karşılık verip aşkım diye sana koşmak istiyorum hem de hiçbirşey yazmayayım zamanla tamamen kopalım istiyorum..seni seviyorum ama bu ilişki beni mutlu etmiyo..sen beni üzmekten başka bişey yapmıyosun..şimdi barışsak ne değişecek..sadece bikaç gün mutlu olucam yeniden birlikteyiz diye..sonra yine herşey eskiye dönecek yine sen aynı vurdumduymaz adam olacaksın..ben öyle ilişki istemiyorum artık..yapamam..olmaz..
içtiğim sigaram gibisin..içime çektikçe beni zehirliuyorsun..bırakmak istesemde bırakamıyorum beceremiyorum...kötü bir alışkanlık bağımlılıksın..seni hem seviyorum..hem nefret ediyorum...keşke sigara gibi değilde ilaç gibi derman gibi olsaydın hayatımda...daha çok zehirleyeceğine tedavi etseydin yaralarımı...
birbirimizi unuttuk sanıyoruz..belkide sen gerçekten unuttun ama ben seni her gece rüyalarımda görüyom
ben seni böyle nasıl unuturum .? bi aşkın insanı bu kadar değiştireceğini hayatını mahvedebileceğini bilsem aşık olurmuydum sanıosun aşkı gördüğüm ilk yerden uzaklaşmazmıydım ? seni canımdan çok sevdim herşeyden çok ilk aşkımdın aşkı tattım ben o iki seneyi nasıl yırtıp çöpe atabilirim yada peki sen söyle sen nasıl yapabildin ? cevap ver söyle bende senin yaptıklarını uygulayım hissizleştim kalbim dondu sanki hiç kmseye atmıyo üzen sendin çekip gidende şuan mutlu olanda ben bunları yapmadığım için mi ömrümün sonuna kadar mutsuz kalıcam ahh be sevgillim hala sevgilim diyorum sana hala sevgilimsin çünkü karşılıksız sevgilim .. ben hala hayallerimi senin üzerine kuruyorum hayallermdeki bebeğimin babasık sensin evimin direği sensin hep ben unutmak istemezmiydim onca olandan sonra ? sen niye hep istediklerini başarabiildin ben hep geri saydım fazlamı sevdim fazlamı bağlandım ama hep şunu diyorum beni haksız yere üzenleri ben Allahıma havale ediyorum . beddua değil ama gerçekten sevenin ahı tutarmış inş. tutar sende çekersin bu acıyı çekerkende inş.aklına bna yaptıkların gelir keşke görsen yazdıklarımı ama sen gözünün önüdeki beni görmedn yazdıklarımdan bişey anlıycanı hiç sanmıyorum ......:a015: en yakın zamanda seni yüreğimden atmam dileklerimle ....
Sanirim ilk defa bir insanin basini sisirdim...cok komik ya birinden bunu duyacagimi hic umazdim ama anladigin gibi tatile cikmak istiyorum artik...almanya bana dar geliyor......
O bebek yüzün, o güzelim saçlarınla kapanacak mı yeniden?
Neden bugüne kadar karşılaştığım hiçbir erkek senin kadar dünya güzeli gelmiyor gözüme?
Bu kadar güzel suratlı olmak zorunda mıydın?
Ve ben neden senin kadar müthiş görünen bir erkeğe aşık oldum?mafoldumben
Şimdi hiçbir erkek sana erişemiyor.
denize düştüm yılana sarıldım.
acilen yüzme öğrenip karaya çıkmam lazım.
senden kurtulmam lazım.
aslında ben sana aşık felan değilim.
ben aşka aşığım. bana gösterilen ilgiye,şefkate aşığım.
sabah uyansam umursamasam seni.
sadece benim olduğun için..beni 8 yaşında sevip seneler sonra karıma tertemiz çıktığın için.. o kadat temzisin ki bir kızın olamayacağı kadar sana dokunsam ellerim yanarmı?
evet ne halim varsa görücem
bu da sana cok koycak
arama bir daha sakın cünkü acan kimse olmucak
gerci o lafdan sonra arıcak yüzü kendinde nasıl bulcan orasıda mechul:icecream:
pazartesimin berbat oluşuna sende eklendik teşekkür ederimvereliniortak
iş yerim yetmezmiş gibi... sende mok varmış gibi üstüne eklendin:mymeka::mymeka:
amacın ne anlamıyorum. bir günde nasıl da değiştin.. sanırım başka birini buldun. yada benim bilmediğim farklı seyler duydun.. ama şunu bil ki aramızdaki uçurum giderek derinleşiyor.. tek dileğim düşündüğüm şeyi yapmaman. istersen benimle hiç konuşma. benim sıkıntım tek şey, oda sen değilsin. :)