Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün sen hariç, sevdiğim tüm herkesle konuştum nerdeysse .. senle ayrılıktan sonra ilk telefon konuşmamız ne zaman olucak acaba kaç saat kaç gün kaç ay sonra? bilmiyorumkismile belkide hiç olmazmış.. yok yok bu mümkün değil.. ölüm var kalım var illaki olur.. ama konuşmamız neden ölüm kalımdan ötürü olsunki... başka bişeyden ötürü olsunmu peki? bilmemkii beynim yine her zamanki gibi hayırr diyor, kalbim evet diye deli gibi haykırırkennn mafoldumben

sırf alışkın olduğum için yazmak zorundayım sana yazamadığım için buraya yazıcam İyigeceler :1no2:

Çok pis tenhada kıstırasım var seni aklinialirimsmile
Senin yarın 3 tane sınavın var eteklerin tutuşmuş vaziyette benim derdime bak sempatiksalakcinni

Biraz sertti tepkim kabul ediyorum ama anca böyle yola geliyosun aşkım!!

inanamıyorum yaaa...10 saniyede gözümün içine baka baka nasıl uydurdun yaaa...hem de bukkaa teferruatlı nasıl uydurdun...yakışmıyor, küçücük bir anneye bunlar yakışmıyor...sen umurumda değilsin de korkum o güzelim yavrundan...yazık yazık...
şu insanlar beni aptal kendilerini deha sanıyorlar ya, çok gülüyorum...bağıra bağıra sen gelirken ben dönüyordum o yollardan demek istiyorum...ama ona da değmez...offfffffffffffffff...

Miskokulum benim, seni ne kadar özledigimi tarif etmeye kelimeler yetmez
zor olacagini biliyordum ama bu kadar zorlanacagimi hic tahmin etmemistim

güclü,herseyin üstesinden gelen, hatta cogu kisinin duygusuz dedigi ben senin özleminle cok gücsüz hissediyorum kendimi.

bi tarafimi kopardilar sanki, eksigim... bi an önce kavusalim bebegim seni ölesiye özledim :2:senağlama

sana söyleyeceklerim oluyo ama hep telefonu kapattığımızda aklıma geliyo..pöfff balık hafızalı oldum ben

Annnneeeemmm, sen niye bu kadar tatlısın, bu kadar balsın.
Güzel annem benim, bircik annem. Her şeyim...:1hug:

Sarı papatyam fındık oğlum,beyaz zambağım tatlı kızım..Sizi havalarda hoplatabileceğim günleri hayal ediyorum :asigim: :asigim:

bugün ayrılığın doğum günü
anılar geliyor üstüme üstüme
sensizlik yakıyor canımı
Bu da beni mahvediyor

Alışıyorum geç olsa da
Yana yana katlanır bu yürek
Acılara gem vura vura
Direniyorum yokluğuna mafoldumben mafoldumben

Istanbul Yolcusu Kalmasin...Son 1 Gün...

Yarin bu saatlerde insallah asik oldugum sehirdeyim...

bana bak sen sahipsiz mi sandın bu kadını
allah tez zamanda cezanı vericek
sümsürüm sürün inşallah..

Yaptığın Tek Kelime İle Çocukluk Başkada Bişey Değil!..

Keyfin Bilir Bu Akşam Kapı Duvarım Sana!!

şuanki tereddütlerim arada kalışlarım senin yüzünden koca kafalı hayvan yeni taktiğinide öğrenmiş oldum diğerlerininde mi cnını bnm gbi yakıcKSın senin cnnda öle bi yansn ki kndine geleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…