bugün sen hariç, sevdiğim tüm herkesle konuştum nerdeysse .. senle ayrılıktan sonra ilk telefon konuşmamız ne zaman olucak acaba kaç saat kaç gün kaç ay sonra? bilmiyorumkismile belkide hiç olmazmış.. yok yok bu mümkün değil.. ölüm var kalım var illaki olur.. ama konuşmamız neden ölüm kalımdan ötürü olsunki... başka bişeyden ötürü olsunmu peki? bilmemkii beynim yine her zamanki gibi hayırr diyor, kalbim evet diye deli gibi haykırırkennn mafoldumben
sırf alışkın olduğum için yazmak zorundayım sana yazamadığım için buraya yazıcam İyigeceler :1no2:
inanamıyorum yaaa...10 saniyede gözümün içine baka baka nasıl uydurdun yaaa...hem de bukkaa teferruatlı nasıl uydurdun...yakışmıyor, küçücük bir anneye bunlar yakışmıyor...sen umurumda değilsin de korkum o güzelim yavrundan...yazık yazık...
şu insanlar beni aptal kendilerini deha sanıyorlar ya, çok gülüyorum...bağıra bağıra sen gelirken ben dönüyordum o yollardan demek istiyorum...ama ona da değmez...offfffffffffffffff...
şuanki tereddütlerim arada kalışlarım senin yüzünden koca kafalı hayvan yeni taktiğinide öğrenmiş oldum diğerlerininde mi cnını bnm gbi yakıcKSın senin cnnda öle bi yansn ki kndine geleme