Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyyy yeter!!!
Bir nefes alayım yahu!gamyoncuiremsu

ilk dakkalarda itiraz etmediğine göre ..
bu sefer sende kabullendin demektir.
biliyorum seni her gördüüğümde sarılmak istiycem
ya da telefonu her elime aldığımda aramak .
ama kendim engel olacağım.
bu sefer geri adım atmayacağım.
çok sonraları daha zor olurdu.
kısa kadar sürede böyle acı veriyorsa sonrasını düşünemiyorum.
hep mutlu ol emi esmerim.
gülücükler hiç yüzünden eksik olmasın.

Benden olabildiğince uzak dur..!! O kinli bakışların düşüncelerin seni bulsun..

Dananın kuyruğu kopacak bu gece bakalım bundan sonra da benimle bu kadar uğraşabilecek misiniz..

Sevgili eşim seni çok seviyorum ama bebeğimizi de düşünmek zorundayım..Sen sussan da ben bu gece susmayacağım yeter çünkü yaşattığı annenin babanın..Canımdan bezdirdiler..

ne kaddar dengesizim de mi
söz veriyorum bir daha ayrılık yok ..
adını mı bile anmıycam ayrılığın ..

ne zamandir poker dondurmuyoruz ./
bugun sana msj atmadigim icin kizdigina cok sevindim :)

yaa anlamıyorum valla, tamam yolda uykun geliyo ama zaten çok zor müsait oluyorum, bu zamanı benle geçirseydin keşke...

aşkım bi ara beni lütfen, sürekli ben arayıp bıktırmak istemiyorum, hadi hayatım, uyuyosundur şimdi gerçi ama...

senin ve olayın iç yüzünü tam bilmediğim kişiler yüzünden şimdi sanırım çoğu kişi sizin işinizi bozmayı istemekle suçluyor akıllarında beni..alakm yok desem beni duyarlarmı..beni işiniz gücünüz ilgilendirmiyorki hemde hiç...ozan dayınla konuştuk..benimle ilgilendi..ama onunla sohbet ederken annemin asla olumsuzlukla bize karşı çıkmadığını duyunca şaşırdı annen mi dedi..kimbilir ne konuşuyorlar..belkide istediği olmayınca annesi kardeşine söyledi ozanı işten çıkar diye diyen bile vardır..ben artık şaşırmam kendi halimizde samsunda anneme sarılıp uyumaya çalışırken bunları neden bana yaptınız ozan kim biliyor attığın mesajları,,kim biliyor her gece aramanı,,yada söylediklerini..her gün işini sevmediği sen demiyormuydun bana attığın mesajı silmedim duruyor...niye beni alet ettiniz şimdi beni senin peşine takılan kız olarak biliyorlar sanırım kimse senin nasıl bir korkak olduğunu bilmiyor sevgili yengem bile demiş ben çağırmışım ozanı ozanda gelmişmiş"" şimdi ben çıkıp her şeyin aslını attığın mesajlarla herkese göstersem sen mi kazanacaksın ben mi..akıllıca düşünelim mi..hiçbirimiz< çünkü böyle birşey kazanılmaz beni duy beni gör bu yapğtığın şeye rağmen duy anladın mı benimle konusmayanlar oluyor..ne dedin bilmiyor4um etrafındakilere ama biri çıkıp bir gün sana herşeyi yüzüne vursa ben o kişiye duacı olurum biliyorum niye böyle yaptın be ozan seni seven kocaman bir yüreğim var kocaman inanki herkese herşeye kafa tutan bir kız ::(

kimseyi sevmiycem, mutlu olmıycam... kimsenin beni tanıamdığı bi yerlere gidicem diyosun... bu kadar kesin konuşuyosun olmaıycak diye, derdin ne, bitirme bizi...

gidersen....... mafoldumben

tükendim...

Aşkım :jeyyar:

Yirimki Seni... Annemi Annen Gibi Görüp Sevdiğin İçin Tşk Ederim Meleğim :asigim:

Dün Harikaydı Herşey.. Seviyorum Yok Yok Tapıyoruuuum!! :asigim:

bir gün daha geçip gitti ömürmden.zaman ne kadar çabuk akıp geçiyor..değişmeyen şey aynı günler,mevsimler...herşey aynıı..mutsuz,sıkıcı,tatsız...

Lütfen iyi ol..
Bugün seni öyle görünce ağlayamadım hep tuttum kendimi boğazımda yumruklar oluştu..
Acı acı bağırmaların ciğerlerimi ezdi..
Dünyamı tanımaya başladığım andan itibaren hep vardın..
İyi kötü günler değil, hep iyi günlerimiz geçti..

Hep o tontiş yanakların hayalimde, gül yüzün hayalimde..
Şimdi niye böyle eridin bittinn ..... !

Tam yenmeye çalışıyordun ki ....
Allah'm derdi veren sen, dermanı da veren sen..
İyi olsunn yalvarırım....

Lütfen yaşam bağını yitirmesin iyi olsun..
Seni çok seviyorummmmm kalk ve konuş artık ....
Dualarım seninle meleğim . . .

Allah şifa versin tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…