Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin şu okul şifreni çözmem lazım meraktan ölüyorum sınavlar ne alemde diye
ama vermiyosun işte şifreni :mymeka:
ama bi dersi daha geçmişsin ne güzel..
yine de tebrik etmicem seni sen aramadan :dilcikar:

Fotoğrafları derledim hayırlısıyla pazartesi sana doğru yola çıkacak. Bakalım bakalım beğenicek misin? Keşke birçok şeyi o zarfa sığdırıp sana ulaştırabilsem... Yanında olmak istiyorum yaa... Çok ama çok özledim seni mis kokulu yarim. 300leri devirdik şükür. Mevlam şu sayılı günler için biraz daha dayanma gücü verir inşallah.
Sabah beni yine sen uyandır emi! Seni seviyorum balım... Nedenler bulmadan... Seni sen olduğun için eksilmeden aksine çoğalarak seviyorum.
:kedi:

Kalbimi kırma, bir gün duracak nasıl olsa.

Sensiz geçen günlerimin ikinci yılı oldu bugün ama yaşanmış herşey dün gibi gözümün önünde.
Ayrıldığımız an bişeyler yazmıştım(o an hissetiklerimi).
az önce okudum ne acaip güldüm geçtim oysa her satırını ağlayarak yazmıştım.
Ne acı bizden geriye sadece küçücük anılar kaldı.

~Sen, geçmişe bakıp düşündüğünde belki sadece "yalanlar,oyunlar,saçmalıklar" görüyorsun,bense seni ilk gördüğüm anı,ilk konuştuğumuz zamanı.
Bana "ne oldu böle birden" demiştin, bende "bilmiyorum aşık oldum işte,kötümü oldu yani" dediğim de "hayır çok güzel oldu" demiştin ve gülümsemiştin ozaman çok mutlu olmuştum..
Elimi ilk tuttuğun anı,bi gün üşüyodum elimi avucunun içine alıp ısıtıyodun sadece elim değil içim ısınmıştı sanki..
ilk ayrılışımızı benim saçmalıklarım yüzünden kavga etmiştik,başta umursamamıştım ama sen okulun önünde kaldırıma oturunca öle çok kötü olmuştum.

Aslında ne olduysa sonra oldu zaten,sen mi benim ben mi senin canını daha çok acıtıcam durumuna döndü birden herşey. ve bugünlere geldik sonra,şimdi sadece sen benim canımı acıtabiliyosun aklıma her geldiğinde bile.
Mutlu olabilmeyi istediğim tek insandın,bu düşünceyi o kadar çok işlemişim ki içime,senden sonra kimseyle mutlu olmadım mutlu olmayıda istemedim ve bu yüzden senden sonra kimsenin elimi tutmasına bile izin vermedim,ki senden sonra kimseylede olmadım sayılır..

Şimdi sonumuzu yaşıyorum bende git gide unutuyorum yüzünü sesini,herşeyini tamda istediğin gibi..
Sen beni sevmiyosun ya,sildin attın kafandan artık bu canımı acıtmıyo bile.
Beni asıl korkutan,bi gün gerçekten unutmak seni..
ama hala aklımdayken özün sözün güzel yüzün bende hatırlatmak istedim kendimi,belkide sonkez seviyorum senii..

Seni seviyor muyum henüz bilmiyorum. tek bildiğim sana deliler gibi aşık olmam. Nasıl mı anladım seni o mağzada ilk gördüğüm an hani hep filmlerde olur ya zaman durur etrafta kimse yokmuş gibi hissedersin gözlerini gözlerinden alamazsın hah işte onun gibi oldu. aylar geçti ve ben hep çalıştığın mağazaya geldim alışveriş yaptım arkadaşlarımla sırf seni görebilmek için sen de farkediyorsun sana olan bu ilgimi ama karşılık vermiyorsun bir türlü. anlıyorum hoşlanıyorsun benden ama neden bana umut veriyorsun bir türlü anlamıyorum yüz vermesen ters davransan içime gömeceğim bu aşkı neden yüzüme bakıp tatlı tatlı gülümsüyorsun neden derin derin bakıyorsun neden umut verici sözler söylüyorsun bana offf ben sana aşığım ve senden başka hiç bir şey düşünemiyorum artık lütfen artık bu işin adını koy...

Ahahahahahahahahaahhhaaaa...sırnaşık şeysırnaşık şey
Sözlükten atıldın demekkk...Waooowww...sırnaşık şey
Valla yazdıklarına bakılınca sen yazmasan da olur diye düşündüm. sırnaşık şey
Boşver sen başka işlerle meşgul ol.
Aşşşkkkkkk...sırnaşık şeysırnaşık şey Şeniz

aşkitom senin bu manyak karın bu sefer de peruk aş eriyor bilmiyorumkismile
litfen bi zaaamet icabısına bak zemuszemus

Daha Dün Aklımdan Geçiyodun Gurbikkk hihoyyyt

Aşerme Derkeeen!!! Yoksaaa Teyzoş Mu Oluyoruum :1shok:delikafadulden

Çok seviyorum, çok özledimmmm, çookkkk...
Üstüne çıkıp oranı buranı mıncıklasam?
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Ömrümm :asigim:
Seni o kadar çoook seviyorum ki anlatamam,
Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki seni tekrar karşıma çıkardı,
kader kader.. :asigim:

Yanımda olmanı isterdim şu anda.
İyi değilim ben. mafoldumben

Beni sen mahvettin, yine sen iyileştirebilirsin. mafoldumben

Ya lütfen yap artık. Bak kaç gün oldu. Çok ihtiyacım var. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…