Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşığım işte eşşek çocuk:asigim:
seni dinlemeden ağzıma geleni saydığım için özürdilerim ama şımarma diye bunu sana söylemiycem:dilcikar:

bugün benim doğum günüm ama sen de dahil hiçkimsenin benim bu doğum günümü kutlamasını istemiyorum. senden sonra yalnız geçen 2. doğum günüm ve ben en özel günlerimden birinde bir kez daha çok mutsuzum geçmişine gömdüğün unuttuğun ve hiç umrunda olmayan biri olarak sana rağmen ben hala seni çok seviyorum.keşke bugün bu sözü iyi dileklerinle birlikte senden duysaydım

Bugün özledim yine seni. Uzun bir aradan sonra.
Şöyle yanımdan olağanüstü saçlarını savura savura geçtiğini hayal ettim. boshayallersmile
O güzel suratına serpilmiş müthiş burnunu, vişne rengi bebek dudaklarını düşündüm.
Hmmm tabi bir de bütün bu özelliklere cuk oturup sana on bin kat
daha fazla çekicilik katan kısık gözlerini... Bembeyaz tenini... Kaslı kollarını... Geniş omuzlarını...
Yüzündeki masum ifadeyi ama bunun yanında umursamaz, havalı tavrını...
Çenendeki sakalı... O sakalın var ya, bu zamana kadar gördüğüm hiçbir erkeğe
sana yakıştığı kadar yakışmamıştı.
Uzun saçın böylesine yakıştığı başka bir erkek daha görmedim ben.
Saçların uzun mu şimdi? Hala o kadar güzel misin?
Mükemmel pamuk teninde hala hiçbir pürüz yok mu?

Hüzün yok. Sadece bir kez daha önümden o saniyelik geçişini görmek istiyorum.
Dünyanın durduğu o anı bir daha yaşamak...

Ta ta ta taaam saçlarımı boyattım ben : )
O açık renkten sonra çook koyu bi kahverengiye boyattım ama şu an siyah gibi duruyorr off çook uzun zamandır koyu renk görmemiştm saçlarımı aynadaki bene alışmaya çalışıyorum : ) Ama yıkandıkça akar diye umuyorum : )

doğum günün kutlu olsun tatlım

Sevgili imparatorice;yeni yasinda herkes cok mutlu ,heyecanli olabilse keske.......ben de sana en iyi dileklerimi gonderiyorum canim.opuyorumnanaktan

Sevgili pirlanta84;hayatim, umarim artik hepimiz icin hersey cok guzel olur...:Saruboceq:

Mesajim olan "o" kisiye; Keske beni duyabilsen...kalbim hala seninle atiyor......:1hug:

İyiyim ben böyle..
Biraz yorgun biraz durgun ama iyiyim..boshayallersmile

ben hatalarımı kabul ettim.. ve tekrarlamamak için elimden geleni yapıyorum
ama sen neden görmezden gelip aynı şeyler olacak diyorsun
olmayacak... olmayacak biliyorummm...

canımmmm
saolasın muck muck

Rüyamda seni gördüm. :)
Dün o kadar yoğun kıvamdaydı ki aklımdaki suretin, normal. :)

çaktırmadan paketi deldin diye şekeri sana vereceğimi mi sandın ha kuzum :roflol::roflol: zemuszemus opuyorumnanaktan

niye hiçbir şey yolunda gitmiyo
ulen bi şeyde yolunda gitsin bee
şu hayat bi rahat verse artıkboshayallersmile

Keşke burada olsaydın. Sabah erkenden kalkıp bu şehrin her sokağını seninle arşınlasaydık.Yorulunca sakin bir parkta dizlerine koysaydım başımı. Yine saçlarımla oynasaydın. Güzel sesinden şarkılar mırıldansaydın bana. Sensiz geçen günlere inat sıkıca tutsaydın ellerimi biran bile bırakmasaydın. Saat 12'yi vurana kadar bu masalın kahramanı olsaydık... Veda anı geldiğinde alnıma usulca bir buse koyup uzaklaşsaydın yine. Tek bir gün sadece istediğim. Gözlerinde demirleyebileceğim tek bir gün yeterdi.. Çok özledim be sevgilim. Hasretin burnumun direğini sızlatıyor inan. Günler çok çabuk geçsin. Sen şehrimde ol. Bırakma beni. Artık gökyüzüne aynı kara parçalarında seyredelim.
Seviyorum seni sevgilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…