ilk defa bi güne küs girdik ..
aramadın beni çok şaşırdım ..
tamam suratına kapattım diye kızgınsın ama
yarın elim telefona gidicek ama ben engellicem kendimi ..
bu sefer bittik sanırım aşk ..
hoş ben hergün bitirip , akabinde sana koşuyorum ama..
hayrolsun..
mesaj attın "mrb ii geceler özür diliyorum rahatsız ediyorum belki hesap numaranı gönder üzerimde hiçbi maddi hakkın kalmasın" diye ben de bastaki özür dil. e kadar göördüm acaba beni üzdügü için mi özür dileyecek dedim hah verdiğim borç parayı verecekmişsin mesajı gördüğüm an yanaklarım ates aldı basım hala catlıo sadece hesap numaramı gönderdim ve tek kelime yazmadım bunu görünce çok mu koydu sana sen tamam yazdıgınıda benm hiç bişey yazmamam çok mu koydu sana ooohhh sositosositosositososito Ayrıldıktan sonra dedim sana deil mi kalsın istemiorum ne kadar çoksa bile istemiorum bahsetme die benşm gözüm parada deil helal olsun dedim ama sendeki inat deil mii gurur şimdi al ne yappıorsan yap hiç bi bagımız kalmasın lmaz::mymeka:
seninle 2070 gün....zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi...dün lise halime kadar indin..ilk tanıştıgımızda benim üstümde lise kıyafeti senin üstünde lacivert hırkan vardı...o günü ölsekte unutamayız sanıım:asigim:
yaa ben seni uyandırdım mı sabah, bi kere aradım biliyorum meşgule attın, sonra uyuyakalmışım, inş uyanmışındır, bana güvenip de geç kalmanı istemem sevgilim yaa...