Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa senin yalanların benim ayağıma dolanıyo bunda bi terslik yok mu, sen hep her şeyden sıyrılıyosun ama benim başıma patlıyo, aşkım sen de bi yardım etsen he, burda senin yalanlarını düzeltmeye çalışıyorum, hayır yani sonunda ben şuçlu çıkacam, aram bozuldu zaten herkesle...

yooo
ayrılmıştı beyfendi benden. 2 gün sonra pişmanlık diz boyu
bende son 4 rakamımı değiştirdim:jeyyar:
deliye döndü :umursamaz: oh olsun ama bendeki yangın alevlendikce alevleniyo:umursamaz:

Daha önce benim konuma yazdığın cevabı aynen sana iade ediyorum, deveyi diken larisayı .....

18-06-2010, 11:27

deveyi diken ..... neyse işte

3 ayın hatrına.. 3 günde sevginin bitmesi bana normal gelmiyor..
sevmiyorsan daha cuma günü ayrılırken neden kötü oldun..
yoksa planın oraya gidip unutmak mıydı..
öyleyse yazıklar olsun sana.. Allah razı olur mu

Gs de yüksek lisans yapmasan olmaz mı =( belki seneye birlikte yaparız benimde düşüncelerim değişir

Yoksun ya yoksun işte.
Artık çekici de gelmiyorsun gözüme.
Tipim bile değilsin aslında.
Sen kısa saçlıyken bir hiçsin.
Ben bakmaktan sıkılmayacağım güzel gözlü, uzun kirpikli birine aşık olmak isterim.
Sende bunlar yok tatlım. :1closedeyes:

Amann nazar değmesin.
Artık canımı acıtmıyor düşüncen.

Sabırla bekliyorum,o gün ne zaman gelicek merak ediyorum.
Belki çok yakın belki çok uzak bilmiyorum sadece bekliyorum.
Belki boşa belki değil bilmiyorum.
Tek bildiğim yarın olmicağını biliyorum.

eğer telefonların sana ulaşamayayım diye kapalıysa beni hiç tanımamışsın
paçana yapışıp beni bırakma diye ağlayacak kızlardan değilim ben bunu öğrenmen gerekiyordu 2 yılda

Betiş,Gözde,Ankara veeeeeeeeeeeeeeeeee ben!!!
Son 8 gün!!!zemuszemus

Babalık;Sabahın 7sinde ağlama sesine uyanıp;yataktan alıp çeke çeke oturma odasına götürülüp Gaaaayyyuuuu aççç(Alyaca) diye dinlemek ,çekyata yatırmak;sonrada tekrar yatak odasına gelip yastığını alıp kızının kafa altına koyup geri yatmaktır..değil mi kocacım?sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…