Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heeep söylerim intikam soğuk yenen bir yemektir...
sen kendini akıllı zanneden küçücük zat...hayatının hatasını yaptın...e ne oldu atan 10 karşılayan 1...ahhaaa...

Akşam iftarı benimle yapmak istedin ama üzgünüm 1 ay boyunca görüşmek yok , önce maneviyat kaydirigubbakcemile2

kıyamam ben meleğime başladı mı kreşine :1hug: sen merak etme pollyannam öyle mahzun bakar ama 5dk sonra arkadaşlarıyla öyle eğlenir ki unutur herşeyi a.s. hem dur daha bunun ilkokulu-lisesi ve belki yurtdışında ünivesitesi var :teytey: gurur duyacağız onlarla inşallah :lepi:

sizinle gelmediğim ,sizi üzdüğüm için üzgünüm ama mutlu değilim orada :1no2:dağ taş anladı orada huzurlu olamadığımı bir tek siz anlayamadınız benneyaptımki

Sevindim. Çok sevindim.
Sandığım gibi olmama ihtimaline karşın bunu düşünüp mutluluğumu gölgelemek istemiyorum.

İnşallah canım...
Ay evet çok fena oldum nedense. Eşim diyor bu çocuk ilkokula gidecek, büyüyecek askere gidecek... İlk gün iyi geçti neyseki inş. kreş oğlum için hayırlı olur. :Saruboceq:

Allahım sen benım hakkımı hıcbır kulunun yemesıne ızın evrme Rabbım
sen bana şans ver Rabbim
işyerindeki arkadaşım artık kul hakkı yıyorsun dikkat et
kendıme buradan kurtulmak zorundasın
sevgılıme benı ozle

bugün arkadaşım nişanlısıyla telefonda sık sık konuşunca seni özlediğimi hissettim
onlar aynı şehirdeler sık sık görüşüyorlar ama nişanlısı yine de sık sık arıyo onu
senle beraber olsaydık hala aramazdın beni dimi..bunu hatırlamak beni çok üzdü
nasıl isterdim senle hala beraber olabilmeyi..benimle çok ilgilendiğini görebilmeyi
ben özlüyorum seni

oğlum bi rahat dur lan, yaramaz çocuk gibisin, arkamı dönmeye gelmiyo, herkesle düşman ettin beni be, kıskançlıktan mı yapıyosun bunları sen, sırf konuşmicaksın dediğin için cevap vermedim ona ama, benim bi sorunum yok, aranızdaki meseleye beni karıştırma...

eee yavrum senin haberin yoksa bunlar ne diye bana gelip gelip laf ediyolar, hayır senin alakn yoksa bile arkadaşların yapıyo bunu, sen istesen dururlar, elin kızına ne küfrediyosunuz ki, bana etseler hoşuna gider miydi, saçmalamayın artık, durun durduğunuz yerde, kıskançlıktan mı taktın sen bu adama anlamadım ki...

allahım beni sonu olmayan şeylerin peşinden sürükleme
akıl fikir ver, doğruyu göster , kalbimi dara düşürme allahım
aminnn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…