Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duydum duydum kaydirigubbakcemile5
ben yokken muhterem şahısla aranızı pek düzeltmişiniz bakıyorum :jeyyar: bozmayım diye gelmiyorum naniknanik

Bugün iş görüşmesi belli olacak bakalım,olursa iyi bir firma sıfırdan açılıyo 400 kişi içinden 25 kişi alınacak bakalım şansımıza :)

İnanamıyorsun di mi uzun uzun çalan sesi dinlemeye...
Ben de inanamıyorum zaten kendime...bayanssulusmile
Üzgünüm senin adına,ama tüm bunlar elimden bişiy gelmediğinin resmidir..boshayallersmile

Belki bende hata yaptım
Seni sevdim tek biran pişman olmadan
Çok düşündüm çok yalvardım
Tanrım alma canımı
Teniyle bir gün buluşmadan
Belki şimdi belki asla
Ya ölüm ya aşk istedim dudağından
Uyuyorsam bırak lütfen
Sen kal aşk ben giderim
Buralardan sabah olmadan... :asigim:

1 Saate Kadar Sendeyim Bebeğim..
Hazırla Kahveleri :kedi:

bugün daha bi başka özledim seni sevgilim bugün daha bi başka seviyorum seni neden bilmiyorum ama gözlerim dolyor seni düşündükçe. çok özledim seni, ama elimden hiç bişey gelmiyo malesef resimlerine bakıyorum, mesajlarını okuyorum ama ellerini tutamıyorum, gözlerine bakamıyorum... çok özledim seni aşkım, nolur bişeyler yap yanıma gel, bu hasret çok uzadı artık...

hayatımdaki en büyük pişmanlığımsın sen.
öss'ye hazırlandığım sene 'yeniden başlayalım' diye yalvarıp tam sınava 1 ay kala bıraktın ya beni...
hani ben hayalimdeki mimarlığı isterken,o çalkantılı günlerin üstesinden gelemeyip istemediğim bambaşka bir meslekte buldum kendimi.
suç tamamen sende değil tabi ki ,bunu yapmana izin verdiğim için ben de suçluyum ama büyük kısım sende.
kalp kırıklığı bir şekilde geçiyor.
o kadar mutluyum ki şimdiki aşkımla,başkasını aramıyorum bile,sen dahil.
ama meslek demek hayatın gidişatı demek.
o geçmiyor maalesef.
şimdi nişanlanmışsın.
beddua etmiyorum ama mutluluk da dileyemeyeceğim.
ahirette 2 elim yakanda olucak.
hepsi bu.

ben geklıyorumm anneciimmm :)
damadınla atıstık moralım çok bozuukkk gece o horul horul uyurken ben hıckırıklarımla bitap dustum annem.kocam olcak sahıs bırdne patladı sen benım anamı babamı sevmıyosun zaten gozunde hepsi birer seytan bılmem nee.. hem ne alaka... salakmı ne hem sınır etti hem uzdu...
anladımkı pek bi doldurusa gelıyor damadın annem.. aksamdan anne ve babasıyla konustuydu..
kendımı dıslatıyormusum annem oyle dedi bana.. beni sevmelerine izin vermıyomusum..
ehh vaktınde bıdı bıdı yapmıstım annen sunu dedi bana bunu dedi diyee onlarda bırbırrr yüzüme vuruldu.. çokk sey soyledi be annem bana gereksız yer ehakaret ettı bana..gururumu ıncıttı (
sonra danadında uzuldu besbelli sahurda uyandırınca geldi sarıldı hemen bişey demedi ama cok içtendi..pişman oldu dedıklerıne belli ama söz agızdan bı kere cıkar..
sanardım baska benım erkegimm ama çookk yanılmısım erkke heryerde erkek.. ailesi söz konusu olunca sevgi saygı LAFTA kalıyormus..
hemde ailesinden söz acılmamısken soylemıs olması bunları garipp bana doldu belkıde yada bana karşı dolduruldu.. aklı yokmu kocamın doldurusa gelmeseymıss..işine oyle gelmıss anlaşılan annem ..
birazcık ayrı kalayım da gorsun dunyasını..
annem sen yinede bu yazıyı okuma sakın.. okumakı kızım yuvasında mutsuzmus diyip üzülmeyesin sakınn. bu satırlarıdaağlamaktan gözlerim şiş oldugunu bılme sakın..
sen benı memleketımdekı iyi hastaneler için geldıgmı bıl yeter.. gelsın alsın damadın benı evinden ancak oyle giderim ben memleketimden.

güzelim edit tuşu gitmiş...
ne zaman kaldırdılar cenazeyi..:çok üzgünüm:

Senin sürprizinin yanında benimki sönük kalacak,bakalım...opuyorumnanaktan

Sana sadece acıyorum.
Farketmiyormusun, etrafındaki insanlar yavaş yavaş senden uzaklaşıyor.
Hala onları uzaklaştıklarından dolayı eleştireceğine, dön de önce kendine bir bak. Neden uzaklaşıyorlar diye...

Seni çok özlüyorum.
Bıktım artık bu durumdan.
Gel lütfen artık. mafoldumben

Ne düşündüğün beni hiç alakadar etmiyor.:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…