Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Laptopumla Düzeyli Bir İlişkimiz Var..
Niye Kıskanıyosun Ki Haspam :umursamaz:

sırnaşık şey

1 haftadır moralin bozuk diye etmediğim şaklabanlık kalmadı
sırf sen gül diye uğraştım durdum
sense hep moralim bozuk diyip uzaklaştın benden
ailenle zaman geçirmek istedin
bi gün de demedin ben bu kızı özledim o da beni özledi halime üzülüyor,bir kamerada göreyim yüzünü diye.
bu gün de aileni tercih etmen bardağı taşıran son damlaydı
artık aramıycam seni
nerde ne yaptığımı da haber vermiycem
öyle bebeim aşkım demekle olmuyo,moralin bozukken geldiğin insan ben değilsem hiç bir şeyin değilim demektir!

hayır yani sanki moralini ben bozuyorum
sanki işlerini ben bozuyorum
benden kaçış ne anlamadım ki.
bense o kadar uğraşıyorum sen gül diye,destek olmaya çalışıyorum.aklın bende kalmasın diye dakika dakika rapor veriyorum ama hala yaranamıyorum.
özle kudur umrum değilsin
gelmiyorum istanbula
izmirde yaşıycam
kışın da burda kalcam
gark ol ailenle, özleyince de onlara sarılır ağlarsın artık
pis adam!

Sana bazen herseyi soylemesemde,, cok ozledim seni, kokunu ozledim, sana sarilmayi ozledim, sicakligini ozledim.. Seni cok seviyorum bitanem, yarinlar bizi bekliyor.. sadece biraz sabir, biraz zaman gerek... Canimsin sen, canima cansin..!

Dünü kutlamak bugün farz oldu, ay çok heyecanlıyım aşkım ya sanki ilk defa buluşcaz,bu heyecanı yaşamaya bayılıyorum saat yedide elele dizdize olmak dileğiyle mucx hayırlı iftarlar ikimize

Git ne yaparsan yap benden uzak dur, her gün saçma sapan şeylerden sorun çıkarıyorsun huzur ver artık... kötükedihüso git gözüme görünme...

lütfen olumlu yaklaş.. inatlaşacağını ilk seferde dediğime yanaşacağını sanmıyorum ama beni şaşırt ve olumlu davran... lüften. artık sürekli ugrasmaktan cok yoruldum.

Yarın Süper Olacak Canımın İçisiiii..

Ama Sen Önce Güzel Güzel Derslerini Çalış Şeniz

en çok merak ettiğin sorunun cevabı seni sevmiyorum.kendini suçlama.beni hiç suçlama.herkese karşı böyleyim.dengeli bi insan degilim.mükemmeli arıyorum hayalimdeki mükemmeli.ve sen buna uymuyorsun hemde hiç!kalbını kırmış olabilirim yinede özür dilemicem.özür dilenicek hiçbirşey yapmadım sadece ayrıldık.zaten aşk hikaye.iki hoşlanmayla başlayan ilişkide ayrılıgın ne gibi sorunu olabilirki.üzülmüş numarasıda olmasın aramızda.keşke dobra bir insanla tanışabilsem hani beni çekip çevirebilse.senin gibi değil.benim ağzıma bakılmasa.ben onun ağzına baksam ne söylicek acaba diye irkilsem.düşünsem üzülsem ama ayrılmasak ve etkilensem ondan...işte aradığım bu benim sen değilsin.sen deneme amaçlı biriydin sadece.herkesin hayatından geçip giden birileri mutlaka olurmuş ya işte biz onlardan biriydik.aslında belki bir şans daha olabilirdi.eğer sen böyle neden neden neden diye sorular sormasaydın.ben bu sorulara cevap veremem çünkü.ben cevaplarımda kendimce haklıyım ama biliyorumki sen beni kötü birisi olarak anıcaktın bu cevaplarda.ama kader bu işte.iyiki bir şans daha olmadı.umarım seni mükemmel sanan birisini bulursun...

Sen beni çok sevdin
Gururunu, herşeyini ayaklarının altına aldın
Seninle devam etseydim yola eminim ki gözümden bi damla yaş düşürmeyecek ömür boyu el üstünde tutacaktın beni.
Ama olmadı işte gönül istediğin yere gitmiyor ki,devam edemedim seninle
Aşık olmuştum aşkı damarlarımda hissediyordum sonuna kadar
Senin bana hiç yaşatamadığın duygularla yanıp tutuşuyordum
Tek başına bırakıp gittim seni,O'na gittim, sevdiğim adama, hala deli gibi aşık olduğum adama...
O da beni seviyor,ama senin kadar değil,senin baktığın gibi kırılacakmışım gibi bakmıyor bana
Ne olur senin sevgin onda olsaydı
Hiçbirşey düzgün gitmiyor ve tek bi sebebi var senin ahın!

...
And I'm only here
To bring you free love
Let's make it clear
That this is free love
No hidden catch
No strings attached
Just free love
No hidden catch
No strings attached
Just free love

Bana gel, bana!

benim kiymetimi bilmiyorsun guvenmiyorsun ve cok kiskancsin..beni cok sevdigini biliyorum bende seni cok seviyorum ama bedenim hasta ruhum hasta artik bu kiskancligin ve guvensizligin bitsin kalbim lutfen habibi seni seviyorum..

bugün harikaydı... bir kez daha ne kadar doğru bir seçim yaptığımı anladım.... iyi ki varsın... iyi ki bir yerlerde yolumuz kesişmiş...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…